Здравей Гост

За или ПРОТИВ секс на първа среща?

• 246 Отговора
  • 52697 Прегледи
Re: За или ПРОТИВ секс на първа среща?
« Отговор #160 -: Февруари 20, 2014, 03:27:21 pm »
Тук е момента за приказката за патката/Патока...без сексизъм значи...
Та...Една патка мислила, мислила и умряла. Друга патка като видяла как се споминала първата решила, че мисленето е опасно за здравето и спряла да мисли, не мислила, не мислила и тя умряла. Трета патка като видяла нещастието сполетяло другите две се уплашила и решила, пет минути ще мисля, пет няма да мисля и така, мислила, не мислила, мислила, не мислила и тя умряла. Четвърта патка потресена от нещастния край на съпатките си, решила да изчисти съзнанието си и почнала да медитира, медитирала, медитирала и умряла.Щеста патка, решила, че отговора е в книгите, чела, чела и умряла. Седма патка решила, че отговора е в здравословното ядене, яла, яла и умряла. Осма патка решила, че трябва да учи, учила, учила и умряла. Девета патка решила, че май е по-добре нищо да не прави и легнала да спи, спала, спала и умряла.
Една бяла сова,наблюдавала неуспешните им опити да се борят за живота си, смяла се, смяла се и така весело си живяла, докато и тя умряла.
А ти коя по ред и номер патка си?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #161 -: Февруари 20, 2014, 03:29:40 pm »
Аз патка си нямам, но винаги ми е било особено любопитно меренето на патки, особено когато последните очевидно липсват...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #162 -: Февруари 20, 2014, 03:29:49 pm »
Кви двубой бе Лил...от къде на къде ще мълча на некакви си, дето не струват колкото бирени капачки...Е сеа...
Защо с теб не съм се карал никога...и не само с теб?...М..?

Просто споделих, че би ми било интересно да прочета вашия с нея диалог. Дори щяхме да правим залагания тук. Залагам девствеността си, изгубена на първа среща с непознат.  :rolf: :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #163 -: Февруари 20, 2014, 03:30:02 pm »
Трябва да направим чат за психопомощ.

Нерил, не си лош човек. Но защо настройваш всички срещу себе си?
Кой с какви жени бил, с какви мъже, пък на колко години, пък какви познати, пък как изглеждал, пък какъв хищник...
Остави нещата да се виждат сами, защо ги тикаш в очите на хората. Той хубавия кон и под скъсан чул си личи.

Ал Пачино беше казал - мъжът трябва да ръмжи като лъв, а не да лае като пес. Да си призная, Соник и да трепе вуците, май го прави без много шум  ;)
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #164 -: Февруари 20, 2014, 03:31:11 pm »
Аз патка си нямам, но винаги ми е било особено любопитно меренето на патки, особено когато последните очевидно липсват...
Нали каза, че няма нищо сексистко...
Питам за малумната бася дето цитираш, ти коя по номер и ред патка си..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #165 -: Февруари 20, 2014, 03:32:27 pm »
Лили, призови я, ама силно се съмнявам да се навие. Ако имаше все още потенциал за сеир, хубаво, ама то… никакво предизвикателство, нали виждаш.

« Отговор #166 -: Февруари 20, 2014, 03:33:31 pm »
Разбира се, че няма. Дори се акцентира върху патоците тук ;D
А теб като те чета, освен че изпитвам остра нужда да се дезинфекцирам, все по-често се питам дали не ти е правена мозъчна лоботомия  :(

« Отговор #167 -: Февруари 20, 2014, 03:34:28 pm »
Трябва да направим чат за психопомощ.

Нерил, не си лош човек. Но защо настройваш всички срещу себе си?
Кой с какви жени бил, с какви мъже, пък на колко години, пък какви познати, пък как изглеждал, пък какъв хищник...
Остави нещата да се виждат сами, защо ги тикаш в очите на хората. Той хубавия кон и под скъсан чул си личи.

Ал Пачино беше казал - мъжът трябва да ръмжи като лъв, а не да лае като пес. Да си призная, Соник и да трепе вуците, май го прави без много шум  ;)
Ами не знам кой с кой вук си ляга и дали същият има нужда от психо помощ, но аз с никоя не твърдя, че съм лягал или ставал...Виж внимателно :)
А мнението ми за него е че няма нормална жена дето ще му върже, а трябва да изглежда като мечкопор...няма лошо и вуците треа да бъдат уважавани, а не само тепани ;)
Лили, призови я, ама силно се съмнявам да се навие. Ако имаше все още потенциал за сеир, хубаво, ама то… никакво предизвикателство, нали виждаш.
Батенце, вземи се занимавай с буковете, какво пак викаш за женска помощ...стегни се, малко

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Февруари 20, 2014, 03:36:22 pm »

И да я призова, има бан от администрацията. Ама то какъв сеир, вече сме му свикнали. Да ти кажат, че си тъп, вече е като поздрав за добър ден. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #169 -: Февруари 20, 2014, 03:40:12 pm »

И да я призова, има бан от администрацията. Ама то какъв сеир, вече сме му свикнали. Да ти кажат, че си тъп, вече е като поздрав за добър ден. :))
Лили, каквото повикало такова се обадило...никога не съм се държал лошо с хора, преди те да са започнали...тва е

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Февруари 20, 2014, 03:44:08 pm »
Темата е за секса - кой кога го прави, а не за безпредметни спорове и надцакване... :))
Нали искаше да проучиш обществените нагласи?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #171 -: Февруари 20, 2014, 03:46:03 pm »
Темата е за секса - кой кога го прави, а не за безпредметни спорове и надцакване... :))
Нали искаше да проучиш обществените нагласи?
Ани темата е точна и ясна...и изрично бе подчертано мечкопорове и млади старци и старици да не се включват, за да не усетят нещо...хахахахахаха
Не искам никакви проучвания да правя...исках да е забавно весело...това е...а то кво стана ;)

« Отговор #172 -: Февруари 20, 2014, 03:49:01 pm »
Обикновено глупака не вижда по-далеч от носа си. Идиота от друга страна вижда несъществуващи неща. Обаче комбинацията глупак-идиот си е тъжна направо :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Февруари 20, 2014, 03:49:26 pm »
Не искам никакви проучвания да правя...исках да е забавно весело...това е...а то кво стана ;)

Е, тук да не сме цирк Балкански?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #174 -: Февруари 20, 2014, 03:51:38 pm »
Я да се преброим всички дебили  ;D

на мен ми е интересен отговора. :) защото не виждам абсолютно никаква логика, ама аз не съм филолог :)

Отговорът е 3. Какви кръгчета, Лили? Дупките на цифрите, нали така?

благодаря за отговора :)

както винаги, най-простия отговор е най-верния и обикновено най-нереалния :)

« Отговор #175 -: Февруари 20, 2014, 03:52:23 pm »
Обикновено глупака не вижда по-далеч от носа си. Идиота от друга страна вижда несъществуващи неща. Обаче комбинацията глупак-идиот си е тъжна направо :(
коя поред патка си, кажи си не разбрах...освен некакви заключения друго нема в тебе

Е, тук да не сме цирк Балкански?  ;D
Не цирк бе Лил, мисля темата и би трябвало да е забавна и всеки да си каже мнението, ане да сипят змий и гущери по мой адрес и да им чета морално сталинистките заключения.
Като хорицата дето не слушат, чалга, ама са доста често там и ти "случайно"...

*

Yaya

• 2265
« Отговор #176 -: Февруари 20, 2014, 03:56:06 pm »
Я да се преброим всички дебили  ;D

на мен ми е интересен отговора. :) защото не виждам абсолютно никаква логика, ама аз не съм филолог :)

Отговорът е 3. Какви кръгчета, Лили? Дупките на цифрите, нали така?

благодаря за отговора :)

както винаги, най-простия отговор е най-верния и обикновено най-нереалния :)

Това е доказателство, че човек и прост да е, може да напредне. А простотията може да се постигне и от много секс и оросяване на крайниците, вместо на мозъка. Можем да спорим дали главата е крайник ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #177 -: Февруари 20, 2014, 03:56:57 pm »
Аз съм совата, Дебиле ;D, дето си умира от смях накрая. Ама взе повече тъжно да ми става, така че отлитам...и те оставям да се давиш в собствената си самозаблуда...ама наистина щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Февруари 20, 2014, 03:57:41 pm »
Можем да спорим дали главата е крайник ;D

Вероятно за друг крайник става въпрос, където се е получило свръхоросяване  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #179 -: Февруари 20, 2014, 03:59:36 pm »
Аз съм совата, Дебиле ;D, дето си умира от смях накрая. Ама взе повече тъжно да ми става, така че отлитам...и те оставям да се давиш в собствената си самозаблуда...ама наистина щеше да е много смешно, ако не беше толкова тъжно.
Дебил ще казваш на детето ти не на мен..:)
Но се радвам, че имаш такова мнение за мен...;)
Да се разбираш с лузър значи си като него..;)
А аз не съм