Здравей Гост

Юпитер в Лъв

• 67 Отговора
  • 17611 Прегледи
Re: Юпитер в Лъв
« Отговор #40 -: Февруари 25, 2014, 02:00:35 pm »
Юпитер ще ми транзитира през 11-ти и 12-ти дом докато е в Лъв,ще ми направи опозиция със Слънцето и Венерата във Водолей,ще ми квадратира Скорпионския Марс и честно казано не знам какво да очаквам,но не ми и пука особено.Мисля,че предния път когато беше в Лъв,май не беше лош период за мен.Спомням си че тогава от размъкната тийнеджърка изведнъж се трансформирах в изискана млада дама.Изцяло си поднових гардероба,изрусих се и започнах да привличам много внимание и...нищо друго не се случи  :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #41 -: Февруари 25, 2014, 02:28:58 pm »
Мей! Аз направо мисля да си го татуирам някъде ;D

без майтап- той ми е шеф на МЦ и АЦ, с него ми е свързана реализацията- и моя професионален живот и изявата ми зависят изключително много от юпитера- в тон са с него.
Такъв зор като транзитен Юпитер в Близнака не съм преживявала- но аз го имах комбиниран с тежък аспект на депресия лична- тотален заден ход- в живота, в кариерата, във всичко.

Като влезе в Рак се отприщих много творчески, важни неща направих, изявих се, но всъщото време нищо кой знае какво, всичко си върви по течението, нищо тип УАУ. Чакам да влезе в Лъв с нетърпение.
В Дева също го изживях много, много трудно. :(

Дано докато влезе в Девата по времето на Лъва успея да си уредя нещата, за да си правя в периода на девата тихо.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #42 -: Февруари 25, 2014, 05:19:46 pm »
Мей! Аз направо мисля да си го татуирам някъде ;D

без майтап- той ми е шеф на МЦ и АЦ, с него ми е свързана реализацията- и моя професионален живот и изявата ми зависят изключително много от юпитера- в тон са с него.
Такъв зор като транзитен Юпитер в Близнака не съм преживявала- но аз го имах комбиниран с тежък аспект на депресия лична- тотален заден ход- в живота, в кариерата, във всичко.

Като влезе в Рак се отприщих много творчески, важни неща направих, изявих се, но всъщото време нищо кой знае какво, всичко си върви по течението, нищо тип УАУ. Чакам да влезе в Лъв с нетърпение.
В Дева също го изживях много, много трудно. :(

Дано докато влезе в Девата по времето на Лъва успея да си уредя нещата, за да си правя в периода на девата тихо.

Аз ако можех най-после да се престраша да си направя татуировка, точно него бих си изрисувала ;)

Иначе, имам ръчно изработена фигурка на знака на Юпи, преди 2 години някъде си я бях поръчала, става да я закачиш на гривна например. Нищо ценно, но аз винаги я нося със себе си за късмет! Понякога, като чакам някой важен отговор/решение, свързани с теми на Юпитер, слагам знака му под възглавницата си :blink:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #43 -: Февруари 25, 2014, 05:50:00 pm »
Транзита на Юпитер през Лъв ще се движи по моя 11 и 12 домове, ще направи съвпад с Меркурий, после със Слънце и ще активира натален тригон  Слънце- Юпитер, Юпитер е У4 дом.

Този път енергиите не зная как ще се проявят, но преди 12 години определено събитията по 4 дом са били доста показателни, покупка на магазин, стартиране на семеен бизнес , разширение, не мога да се оплача..

ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #44 -: Февруари 25, 2014, 05:53:47 pm »
Сами, дано и сега стане така. :) И аз се преместих на по-добро, но сега не ми се вярва. На нас ни управлява и 7, не само 4. Тогава сегашният ми съпруг дойде да живее при мен и родителите ми. Моят Юпитер в момента прави тригон към себе си, но освен че си седя много вкъщи съвсем необезпокоявана, май не усещам друго проявление.
« Последна редакция: Февруари 25, 2014, 05:58:18 pm от Smarta »
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #45 -: Февруари 25, 2014, 06:27:04 pm »
Сами, дано и сега стане така. :) И аз се преместих на по-добро, но сега не ми се вярва. На нас ни управлява и 7, не само 4. Тогава сегашният ми съпруг дойде да живее при мен и родителите ми. Моят Юпитер в момента прави тригон към себе си, но освен че си седя много вкъщи съвсем необезпокоявана, май не усещам друго проявление.

Да Смарта, ти ме подсети, че Юпи е Съуправител на 7 дом :rolleyes: ще поживеем и ще видим.Но като се върна назад засяга и 4 и 7 дом.  При тригон на Юпитер към себе си не се е случило нещо значимо при мен, по същия начин спокойно както при теб сега.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #46 -: Февруари 25, 2014, 07:10:53 pm »
Като говорим за транзитния Юпитер, да спомена и прогресивния  :blink:

То е вярно, че се движи много бавно, но е възможно да се отчетат аспекти и по прогресия.
Наблюдавам прогресивния Юпитер, който е на 4` от наталното ми Слънце; бавно и славно, живот и здраве, ще направи съвпад. Четох, че това е типа "постоянна прогресия", която се проявява, когато е активирана от точна лунация и/или затъмнение...

Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #47 -: Февруари 25, 2014, 07:40:28 pm »
Ванила, поне постоянната ти прогресия е хубава. :)
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #48 -: Февруари 25, 2014, 07:47:56 pm »

Ааа, и други "хубави" има - прогресивният Уран перманентно е опънал  ;D наталния съвпад Марс/Сатурн и то в квадрат.., ама това си е за темата за прогресии. 
И само във връзка със споменатото - споделяла съм, че от доста години практикувам йога с цел - вкарване в пътя на този хубостник Уран; в скоро време обаче обмислям идеята за тренировки по бокс  :blink: - отваря ми се такава възможност и честно: ще сложа ръкавиците.

« Отговор #49 -: Февруари 25, 2014, 09:18:49 pm »
Моя Юпитер е в Рак, на 9гр от Асц - през 2002 се случиха доста неща, но нищо не даде особен резултат - всичко беше за кратко, а това, което продължи не даде нещо особено.
- нов обожател (българин в чужбина) с предложение за брак
- на почивка в чужбина (ама наистина далечна) с новия обожател
- напуснах работа
- завърших следдипломна квалификация
- започнах нов проект за печелене на пари
- кратък курс за опресняване на чужд език
- получих инфо за 2 предишни живота :), ама за третия не щяха да ми кажат :)

възможно ли е да не е дало никъде резултат, защото все пак Сатурн стои най-отгоре и държи всичко? Не знам, все се чудя, защо така ...

сега всъщност направих точна карта на минаването през Асц и възвръщането през 2002 - оказва се, че всички тези неща са се случили, докато Юпитер е бил още в 12 дом, преди куспидата и преди наталното му положение. Може би заради това са били нещо като край, вместо начало? Всичко това се еслучило докъм 12. юни, и на 14. юни Юпитер пресича Асц.

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #50 -: Февруари 25, 2014, 09:36:06 pm »
Всичко това се еслучило докъм 12. юни, и на 14. юни Юпитер пресича Асц.

два дни нямат особено значение в случая... Казват дори, че Юпитер се усеща на 4,5` преди точния аспект, по причина, че принципът му на действие е такъв - разширение.
Докато за Сатурн например - че се усеща при точния аспект; за Плутон - след него, тъй като влиянието му е с "натрупване" и нагнетяване...

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #51 -: Февруари 26, 2014, 07:38:11 am »
при мен скоро мина през МЦ, нямаше никакви събития  :-\ сега пак ще минава като се обърне директен

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #52 -: Февруари 26, 2014, 08:11:59 am »
при мен скоро мина през МЦ, нямаше никакви събития  :-\ сега пак ще минава като се обърне директен
при мен пък каквото мине през мц, действа с пълна сила. когато юпитер мина оттам се сдобих с втора длъжност /на граждански договор/ , а когато уран застана точно на мц си смених работата с такава, каквато винаги съм искала. признавам си че, когато видях уран да наближава мц се притесних да не остана без работа ...а то се получи много по-добре.

да добавя , че при мен юпитер упр. 6-ти дом, а уран - 8- ми.
« Последна редакция: Февруари 26, 2014, 08:18:15 am от venerra »
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #53 -: Февруари 26, 2014, 08:19:35 am »
а натално в кой дом е?

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #54 -: Февруари 26, 2014, 08:31:49 am »
а натално в кой дом е?
юпитер - в 8-ми, риби.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #55 -: Февруари 26, 2014, 09:16:51 am »
при мен пък каквото мине през мц, действа с пълна сила. когато юпитер мина оттам се сдобих с втора длъжност /на граждански договор/ , а когато уран застана точно на мц си смених работата с такава, каквато винаги съм искала. признавам си че, когато видях уран да наближава мц се притесних да не остана без работа ...а то се получи много по-добре.

да добавя , че при мен юпитер упр. 6-ти дом, а уран - 8- ми.
Имам соларен Уран в 10-ти през тази година и в началото на годината останах без работа.Нямам и намерение да работя до сватбата-дано и аз започна мечтаната работа след това.Дано... :blink:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #56 -: Февруари 26, 2014, 10:23:45 am »
При мен Юпитер е управител 10 натал в Риби и седми натален в Стрелец , сега лятото , като влезе в Льв ще ми опозира натален Юпитер, Сльнце и Меркурий и ще тригонира Венера и Марс , едва ли ще ще ми се размине без сьбитие , още повече че и Сатурновия вьзврат си идва Ноември.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #57 -: Февруари 26, 2014, 08:41:20 pm »
При миналия транзит на Юпитер през Лъв, баща ми почина, а аз узаконих връзка.
Интересно сега какво ли ще става ....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #58 -: Февруари 26, 2014, 10:22:49 pm »

Ааа, и други "хубави" има - прогресивният Уран перманентно е опънал  ;D наталния съвпад Марс/Сатурн и то в квадрат.., ама това си е за темата за прогресии. 
И само във връзка със споменатото - споделяла съм, че от доста години практикувам йога с цел - вкарване в пътя на този хубостник Уран; в скоро време обаче обмислям идеята за тренировки по бокс  :blink: - отваря ми се такава възможност и честно: ще сложа ръкавиците.
Аз знам че йогата е за Плутона, астрологията е за Урана :) " така се хранят планетите"
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #59 -: Февруари 26, 2014, 10:26:29 pm »

Аз знам че йогата е за Плутона, астрологията е за Урана :) " така се хранят планетите"

Наистина ли Йогата е по Плутон ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!