Ами че то това е правило! Всички познати, които обожават животни и ги спасяват и хранят и пр., ненавиждат хората! Това на мен ми е известно като закономерност отдавна! Възможно е да са пострадали от уродливи неща в природата на някои хора и затова да са намразили целия човешки род, знам ли. Но това - е. Не че те биха тръгнали да убиват хора. Те се смятат за "добри".
Иначе за жестокостта, гледайте Марс-Плутон и Сатурн-Плутон, а вече за тежки случаи на психопати-рецидивисти би трябвало да има тежка дисхармония някъде в хороскопа, или целия да е в дисонанс.
По мои наблюдения, на който са му ранени и двете светила, а па не дай си боже и Венерата с тях, и то от Плутон, Сатурн най - вече, (и не е толкова закономерно от Уран и Марс), то той има склонност към студена жестокост и насилие. За мен по-страшна е системната жестокост, пресметната. Там че някой Марс изтрещал и избухнал, после даже човека се разплакал какво е направил, не е толкова страшно (Той и Марс самостоятелно като че ли не дава такива последици) И уран и той малко наивник го дава - тресват, кресват и им минава. Друго обаче са Плутон и Сатурн.