MayFlower, сега видях какво си написала в началото. Защо не прибра котенцата? Има хора, които реагират идиотски, но и колата на онзи не е правилното място за котило. 15-ина котета ми изчезнаха по подобен начин, само защото имаха лошия късмет да полюбопитстват какво има извън двора — просто няма място да се изненадваш.
Нямаше как да ги прибера тогава. Живеех на квартира, бях студентка. Проблема е че точно в тази страна, популацията на котките е огромна, има ги навсякъде-по улиците, парковете, накъдето се обърнеш- котки. Говоря за бездомни животни, грижите, приютите и всякаква помощ, се правеше от чужденците, най-вече британци и германци. Местните бяха много жестоки- масово тровене и прегазване на котки с коли. Правителството и до ден днешен нехае.
Този идиот си спираше луксозната кола пред кооперацията, котката вече изкарваше децата си да си играят, бяха поотраснали,но за нещастие се качваха по колите. Освен тази женска котка, хранех долу още поне 20-тина котки. Нямат закон там за защита на животни, нямаше какво да направя. Тровеха се дори и котките на чужденците от дипломатическите мисии, изобщо не им пукаше, това са изроди. Да не говоря пролетта като излизаха таралежчета, заради мекия климат ги имаше в изобилие, как ги прегазваха с колите си:(
Радвам се че се махнах, отначало бях удивена от природата, чудесния слънчев климат и изобщо красотата на това място, но после осъзнах че това е едно гробище за измъчени животни.