Венера в лъв, който аз познавам не обича кича. Но пък е супер педантичен. Да дам пример.. ПокаЗвам му гардероба си по някаква причина и му вметвам, че вчера съм го подреждала основно, а той с изненадан тон ми отбелязва " - това според теб подредено ли е?"

а аз " ами че да, какво му е? " ( сравнително подреден...), а той ми показа неговият - ризи по цвят, една зад друга, всички тениски старателно изгладени и подредени отново по цвят.. Всичко по конец опънато... Засрамих се и в яда си, че ме изкара мърла ( а определено не съм), подредих отново всичко в гардероба ми по негов тертип. Той възкликна накрая " ето това е подреден гардероб сега"
Харесва хубави дрънкулки, обича да пазарува, да се мотае из магазините, хубавите дрехи и е сравнително семпъл, съвсем не кичозен. Не случайно ми избира обици 3 дена, докато реши кои са идеалните за мен, но пък колебанието е всеизвестно при Везните. Голямо чудене се чуди, но пък в повечето случаи прави перфектен избор. Работата му е свързана с кулинарията и там се изисква педантичност- справя се отлично, бързо се вписва в колектива и скоро всички го оценят, защото е перфектен в работата си. Винаги иска да е пръв, състезавал се е и е печелил. И той самият знае, че е перфектен ( почти)

Много състрадателен. Помага винаги, когато може. Даже понякога, когато не е нужно. Понякога ми изглежда като натегач, но сякаш това му е в кръвта. Жертвоготовен, за семейството си и тези, които обича е готов на всичко. Обича да прави тайни изненади и да следи реакциите отстрани. Мога да дам много примери за това. Ранима душа и веднъж спечелиш ли доверието му, ще го имаш за цял живот. Въпреки, че като тийн е правил много глупости и е бил с доста жени, е сравнително моногамен, когато е сериозен. Обаче има нещо, което ме дразни, в намерението си да стои в добри отношения със всички, включително и с бившите си, често те го разбират по различен начин. Бившите му. :angry: иначе определено си е флиртаджия. Той в с асц. Овен и смело мога да кажа, че е леко лудичък и нищо не може да го отклони от целта му. Целеустремен е. А ентусиазмът му е завиден. Докато не почнеш да го ограничаваш и си бие камшика ... Хаха
Това са моите наблюдения