Я, темичка като за мен.

Израснах летейки в небесата, вечно имаща тайни желания и копнежи, повечето от тях нереалистични (поне за момента). Понякога имам чувството, че животът ми е една огромна илюзия и на моменти се губя в нея. "Бягам" там, когато нещата не вървят към хубаво, често другите го считат като бягане от отговорност, аз го приемам по-скоро като начин да се спрявям с нещата, чакайки по-добро време. Понякога пропилявам солидно количество време в мечти и илюзии и често ме приземяват, падайки с гръм и трясък, а това много болиииии.

От край време любовните ми истории са все илюзорни. Мечтая за тях, обличам си ги във всякакви образи, ситуации... Изобщо пълно ку-ку съм. Хубавото е, че големите ми мечти(някога илюзии) се превърнаха в реалност и голяма част от тях вече са изживяни. Не стават веднага, дълго ги чакам. Сега съм в една връзка, на 99% нереалистична, чиста химера, но я крепя някакси, вярвам и я обрисувам...
Имам една квадратура на Нептун с Марс и Нептун в полусекстил със Слънце... И секстил с Плутон и тригон с МЦ
За някои неща в любовта интуицията ми е до толкова развита, че и вярвам на 1000%. Изобщо не се съмнявам в нея, никога не ме е лъгала.