Здравей Гост

Дата за секцио по медицински причини

• 12 Отговора
  • 3338 Прегледи
Здравейте,

колкото и да не искам, вероятно не може да се избегне секциото при мен през юли 2014. Терминът иначе ми е на 21 юли. Бебчо ми е седалищен, тазът ми е тесен, възрастта ми - 38 г. ще бъда по време на раждането. Лекари ми твърдят, че при мен няма да се стигне до разкритие за естествено раждане и може да е опасно за живота на бебо.

Моля за помощ: по-благоприятни дни за мен за раждане, хармонични аспекти с бебо и таткото.

Нашите данни: родена в Бургас на 23 май 1976 г. /според майка ми към 10:30-11 ч., според ГРАО 14 ч./, таткото е роден в София на 9 август 1973 г. в 15 ч.

Благодаря ви за всичко предварително!

*

Lillie

• 30532
Re: Дата за секцио по медицински причини
« Отговор #1 -: Май 17, 2014, 10:54:29 pm »
За това се ходи на астролог, в астрологичен форум рискувате да получите некомпетентно мнение - материята е доста сложна и не по-малко отговорна. Но и при професионалните астролози няма гаранция, особено по такива въпроси.

Не е достатъчно да се избере по-благоприятна дата, трябва да се определи и точният час. Тази услуга надали ще Ви свърши някой любител във форума - ей така, просто да се упражни за разнообразие. Не Ви иронизирам, просто обяснявам как стоят нещата, когато се задава въпрос за секцио. В случая е почти същото като при избора на лекар, който да Ви изроди бебето, да Ви асистира по време на раждане. Ще се доверите ли на случаен лекар или на лекар, за чиято професионална пригодност, квалификация и опит не сте сигурна? Така се получава, когато се отправят молби за избор на дата и час за секцио към непознати хора в астрологичен форум.

Поне да бяхте посочила няколко алтернативни дати, за да може евентуално да се избере някоя. А в случая няма никакъв ориентир, само датата на термина.

Безпроблемно и леко раждане Ви желая!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Май 18, 2014, 10:47:32 am »
Гледам, че на 20 юли 2014 в 10:35 ч. има двоен бисекстил, 4 обекта в 10-и дом, съвпад на Слънце и Юпитер. Обаче кой ще позволи един ден преди термин секцио?

Нумерологично изчислих, че датата 9 юли 2014 също е добра.

15 юли също става.

Но май е добре Луната да е намаляваща и да не е в знака на Скорпион, нали?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Май 18, 2014, 12:10:55 pm »
Датата 20 юли изглежда сравнително благоприятна, но е твърде близо до термина, да не вземе бебето да тръгне по-рано и да обърка плановата операция.

9 юли не е ли твърде рано? Но зависи как се развива плодът. Има по-едри бебета, за които не е проблем да се родят малко по-рано (така съм чувала от други майки).

Да, 15 юли към 10.30 ч ми се струва добър вариант.
Индийската астрология няма да се намесваме, защото там се гледа доста по-прецизно и много повече фактори се вземат под внимание, тъй че все нещо в "западната" карта може да не е наред и да претърпи корекция. Изключително много работа е това - в пъти по-лесно е да тълкуваш натална карта, отколкото да избереш дата и час за секцио, които да са максимално благоприятни по всички критерии.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4 -: Май 18, 2014, 12:23:15 pm »
Спокойно, още на 23 юни влизам в 9-и календарен месец и 9-и юли не е чак толкова рано. Поне лекарят заговори за 2 седмици по-рано от термина на 21 юли. А това означава, че и на 7-и е добре - но нумерологично липсват 6 и 9 в картата и не знам как ще се наваксат, иначе много 3-ки. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Май 18, 2014, 03:01:55 pm »
9 юли не бих препоръчала - западната карта може и да изглежда сравнително добра, но в този ден има много неблагоприятна конфигурация във втора по значение ведическа карта след основната. От тази гледна точка 10 юли е по-добрата дата, особено ако умело се намести часът.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6 -: Май 18, 2014, 03:11:51 pm »
Обаче на 10-и се падат 4 единици в първото квадратче по нумерология, това е голям инат или деспот, плашещо е. Не мислиш ли? А иначе какъв би трябвало да е часът на раждане?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Май 18, 2014, 03:24:17 pm »
За мен е в пъти по-важна астрологичната карта, номерологичната вибрация е само допълнение към нея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8 -: Май 20, 2014, 12:49:12 pm »
Лили, погледни моля и дата 15 юли 2014 в 12 ч. Струва ми се чудесен избор.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #9 -: Май 20, 2014, 02:45:43 pm »
Ще я видя вкъщи с индийската програма, оттук нямам възможност.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Май 20, 2014, 08:07:00 pm »
Струва ми се чудесен избор.

Нещо много важно не питах - в кой град ще се ражда и от кой пол е детето - момче/момиче?  :blink:

Иначе като цяло картата не се променя драстично в зависимост от мястото на раждане, но в производните ведически карти със сигурност нещо ще мръдне.

Картата с тази дата и този час ми изглежда доста добре!
Но също така би изглеждала добре и с Асцендент в последната декада на Дева.

В края на Дева изгрява накшатра Уттара Пхалгуни на АС - счита се за благоприятна, следващата (Хаста), която попада в първата половина на Везни, също не е лоша. По-добрият вариант ще се определя от производните карти, те са чувствителни към няколкоминутни интервали.

Всъщност сега погледнах - едва след 12.15 ч. АС минава в Хаста.

Ако гледаме по-важните производни карти, леко бих поизместила часа. Гледано за София - в интервала от 11.41 до 11.57 ч. Разбира се, не може всички по-важни производни карти да са са благоприятни, все някъде може да се намери "дефект". Но ако гледаме основните няколко, бих заковала часа в интервала от 11.46 до 11.57 (София), по-ранният вариант отпада.

В западната карта в 11.46 ще изгряват последните градуси на Дева, Луната отива на куспидата на 6 дом. Тъй че евентуално, ако държим на изгряващи Везни, можем да мръднем часа малко по-напред, но не много - 11.55 ч. Предполага се, че в този час бебето трябва да се извади и да поеме първата си глътка въздух, а не това да е началото на операцията.

Ако градът на раждане е друг, ще трябва да се коригира и часовият интервал най-вероятно.

Не знам защо се допитваш до астролози, щом сама се справяш прекрасно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #11 -: Май 25, 2014, 10:25:22 pm »
Лили, аз съм само журналист, чета много, пиша много, но не разбирам много от астрология.

Бебчо е момче и ще раждам в София.

В момента се образовам с избора на име. И най-ми допада Преслав, колебаех се и за Петър. Но след страниците, които изчетох, натежава първото име. :blink: Как да намеря връзката във всичко, за да няма противоречие - хем добра карта, хем нумерологично, хем астрално, хем езиково и т.н.? Трудна мисия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Май 26, 2014, 07:25:05 am »
Преслав и на мен повече ми харесва като вариант на име, някак е по-благозвучно.
Леко и безпроблемно раждане ти желая.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.