Струва ми се чудесен избор.
Нещо много важно не питах - в кой град ще се ражда и от кой пол е детето - момче/момиче? :blink:
Иначе като цяло картата не се променя драстично в зависимост от мястото на раждане, но в производните ведически карти със сигурност нещо ще мръдне.
Картата с тази дата и този час ми изглежда доста добре!
Но също така би изглеждала добре и с Асцендент в последната декада на Дева.
В края на Дева изгрява накшатра Уттара Пхалгуни на АС - счита се за благоприятна, следващата (Хаста), която попада в първата половина на Везни, също не е лоша. По-добрият вариант ще се определя от производните карти, те са чувствителни към няколкоминутни интервали.
Всъщност сега погледнах - едва след 12.15 ч. АС минава в Хаста.
Ако гледаме по-важните производни карти, леко бих поизместила часа. Гледано за София - в интервала от 11.41 до 11.57 ч. Разбира се, не може всички по-важни производни карти да са са благоприятни, все някъде може да се намери "дефект". Но ако гледаме основните няколко, бих заковала часа в интервала
от 11.46 до 11.57 (София), по-ранният вариант отпада.
В западната карта в 11.46 ще изгряват последните градуси на Дева, Луната отива на куспидата на 6 дом. Тъй че евентуално, ако държим на изгряващи Везни, можем да мръднем часа малко по-напред, но не много - 11.55 ч. Предполага се, че в този час бебето трябва да се извади и да поеме първата си глътка въздух, а не това да е началото на операцията.
Ако градът на раждане е друг, ще трябва да се коригира и часовият интервал най-вероятно.
Не знам защо се допитваш до астролози, щом сама се справяш прекрасно.