Драги ми дабъл*ю*дот,
отчасти съм съгласна с Вашето твърдение, но само отчасти. Като човек, занимаващ се с точни науки, би трябвало да сте по-наясно от нас с факта, че всичко написано тук е твърде относително. Далеч съм от идеята да правя обобщения, позовавйки се на двама-трима Водолеи с еди какви си Луни, които случайно познавам... наистина много далеч
По-скоро мисълта ми бе, че човешката психика е толкова сложна и противоречива, че трудно би могла да бъде вкарана в "рамките" на някой зодиакален знак и присъщите му ключови характеристики.
В други два астрологични форума наскоро цъфна тема за "силните жени" и характеристиките, които трябва да притежават, за да им бъде лепнат този етикет. За теб това проява на преекспонирана еманципация ли е или просто поредния стереотип, възприето шаблонно схващане?
Твърде относително - да, но някои "вероятности" принадлежат на едни хора други на други.
Не случайно написах("по-специално мен").
По принцип обаче водолеите се характеризират с голяма доза непредсказуемост...
За еманципацията, почти

, няма какво да пиша.
От силна жена до силна има разлика.
До сега не ми се е случвало да не хвана цаката на някоя от силните, каквато и да е.Просто лесно нацелвам слабостите на един човек, но по принцип никога не ги използвам(зависи и от вида слабост) освен ако той не припари до моето лично пространство неканен...
В лошите ситуации се е случвало някой да ми се скара за нещо което съм направил или сгрешил и в последствие аз да му изчета цял лист(виртуален) от негови подобни грешки с което той побеснява независимо мъж или жена.
ЛИЛИ разбрах какво искаш да разбереш.
Какво ми е мнението за силните жени по-подробно разказано.
Еми някои са много интересни други-глупаво смешни.
Аз съм имал шеф "силна" жена. Всички от колектива се страхуваха от нея и никой не си беше позволил някога да гъкне против или да се усмихне в нейно присъствие.
Е аз го направих, просто видях, че тя понякога играе рола за да сплашва и на едно фейс ту фейс "виждане" не успях да се сдържа и започнах да се смея.
Тя първоначално позеленя обаче в последствие видя, че съм я анализирал правилно и че не може да се скрие.. някак си се уплаши..
Не знам може би съм слабост на жените... кой знае??
И като за край - силен е прекалено относително.
Може би ако е силна в повечето ситуации се води за силна, но и това не е гаранция.
Но хей обичам силните жени.
Мацки, цункам ви всичките по муцунките(в кръга на приятната шега разбира се).Независимо кога сте повече силни и кога сте повече слаби.
Имате поздрави от дабъл ю дабъл ю дабъл ю дот.