Твърде относително - да, но някои "вероятности" принадлежат на едни хора други на други.
Не случайно написах("по-специално мен").
По принцип обаче водолеите се характеризират с голяма доза непредсказуемост...
Привет
Някои характеристики, присъщи на теб или на мен, може и да не бъдат валидни за друг представител на същия слънчев знак. Винаги съм избягвала да правя обобщения и класификации по еди кой си признак.
Водолеят е непредсказуем знак по принцип, но често именно тази му черта или, да го кажем по-точно, този му порив може да бъде манупулиран... щом тук сега повдигнахме въпроса за фини манипулации
не го споделям от личен опит, а от дългогодишни наблюдения.
Познавам дори Водолеи, които са безкрайно предвидими... поне за мен, все пак имам и "вода" в повече от необходимото в хороскопа
но има и наистина непредвидими екземпляри. Познавам и Водолеи, които са безкрайно материални и прагматични и са далеч от прословутата си "духовност" и "обективност". Това, което споделям, естествено може и да не важи за друг представител на същия знак, а само за конкретните лица, които някога съм познавала или познавам.
Ясно е , че не всички характеристики са масово присъщи на група хора от един и същ зодиакален знак.
И на мен ми се е случвало да набарам водолей "малко" по-предсказуем от останалите.
Не случайно и написах "ВЕРОЯТНОСТИ".
С "Водолеят е непредсказуем знак по принцип" ЛИЛИ, имам чувството, че ПОЛУ се съгласяваш с общоприетата теория за непредсказуемостта на водолея.
И аз избягвам да обобщавам хората по еди какъв си признак, но масово водолеите са ми правили впечатление, че къртят мивки по отношение на непредсказуемост в сравнение с останалите.
(А НЕПРЕДСКАЗУЕМОСТТА е основа и главен признак за липса на евнтуален контрол..)
Много по-лесно е да разбера какво мисли различна зодия от "водолей" ....
може би и защото представителите на последната са отенесени като халееви комети.
Лично на мен ми се е случвало да предизвиквам голям интерес по отношение на моята особа най-вече, естествено, у представителки на нежния пол.
Особено някои жени си умират да разберат по какъв начин разсъждавам и какво ще ми щукне.
Куп въпроси задават с цел да узнаят нещо повече и да ме разчовъркат отвътре.
Ама големи сладурани са!
Колкото повече искат да разберат толкова повече се усмихвам и ги дразня приятно(хахаха).Естествено не винаги се държа по един и същ начин. Разнообразявам!
Но определено с някои действия и поведение човек не би могъл да ме провокира(в повечето случаи) както той иска и това е резултат от присъщата ми 'природна' нагласа и добър анализ.
Реакцията му, при провокация от моя страна, след отказ да реализирам негови намерения(тон на гласа, промяна в изражението му),
само ми помага да отчета кога е сериозен, кога не е, какво се е опитвал да провокира и защо така...
Случвало ми се е да хващам хора от всички зодии да ме лъжат.
За някои зодиакални знаци е по-характерно да лъжат, за други не толкова(или по-добре се прикриват).
Със сигурност едва ли успявам да хвана всички в лъжа!
Но колкото повече пързаляш толкова е по-вероятно да те сгащят.
Когато сгащиш някой в определен момент и лъжата е с ДАДЕН ХАРАКТЕР, може да се върнеш назад, да се сетиш за подобни случки и да си дадеш сметка дали и как те е лъгал...
Казваш всичко в лицето му и работата е опечена.
Може да го подразниш - още по-добре. Имаш възможност всичко да разбереш.
Поне при повечето хора е така!

)
Има ли желаещи да споделя лични впечатления от лъжливите моменти на 12те зодиакални знака?
ПС: с времето все повече и повече опознаваш хората, защото голяма част от тях имат навици(много),
режим, спечифични-характерни особености на поведение в дадени моменти и изобилстват с праволинейност