Здравей Гост

Абе...

• 312 Отговора
  • 42747 Прегледи
*

Astroholic

Абе...
« Отговор #100 -: Ноември 20, 2006, 02:39:12 pm »
Ако не е Дидро, ще е Волтер. Ако не е той, ще е някой друг. Кво значение има ? Както се казва, една ефектна сентенция не доказва нищо /това пък кой го беше казал ?   ;)
А иначе - не, за съжаление не съм с Лъвски Асцендент.
Себеподобните не ме привличат. В това отношение съм 100 % хетеро  ;)  

*

АН

Абе...
« Отговор #101 -: Ноември 20, 2006, 02:43:49 pm »
а забелязвате ли разлика в общуването си с хора със Слънца и асценденти, подчинени на бързите или на бавните планети?
Ако забелязвате, как си кореспондира това с вашия радикс?
Аз, например, имам чести контакти с хора, чиито Слънца или асценденти са подчинени на Сатурн. Сатурн в радикса ми е силен.

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #102 -: Ноември 20, 2006, 03:04:26 pm »
Забелязваме  :rolleyes:

На мен сякаш ми е по-лесно да общувам със Слънца и Асценденти, управлявани от по-бавните планети, с изключение може би на Асц Козирог, с който до настоящия момент не съм имала "вземания-давания".
Лепят ми се сатурнови, уранови и тук-там плутонови доминанти, доста юпитерови също прехвърчат от време на време :lol:
« Последна редакция: Ноември 20, 2006, 03:05:14 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #103 -: Ноември 20, 2006, 03:14:09 pm »
Цитат
Ако не е Дидро, ще е Волтер. Ако не е той, ще е някой друг. Кво значение има ? Както се казва, една ефектна сентенция не доказва нищо /това пък кой го беше казал ?   ;)
А иначе - не, за съжаление не съм с Лъвски Асцендент.
Себеподобните не ме привличат. В това отношение съм 100 % хетеро  ;)
Хм, защо "за съжаление"?  ;)  

*

edna

• **
  • 541
Абе...
« Отговор #104 -: Ноември 20, 2006, 03:14:11 pm »
Цитат
а забелязвате ли разлика в общуването си с хора със Слънца и асценденти, подчинени на бързите или на бавните планети?
Аз, например, имам чести контакти с хора, чиито Слънца или асценденти са подчинени на Сатурн. Сатурн в радикса ми е силен.
Az ne znam kolko mi e silen Saturna v Rak, no e v 1dom blizo do Asc i mi upravliava Dsc... V jivota dosta chesto se sreshtam s hora, koito imat interesen Saturn v natala ili puk  Slunca ili Luni v znaka na Kozirog... ;)  

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #105 -: Ноември 20, 2006, 03:44:40 pm »
Защо ли е за съжаление, че не съм с Лъвски Асцендент ? Защото ако бях, то тогава пътищата ми можеха да се пресекат с някой Скорпионски, примерно, и тогава може би щях да изживея нещо много-много разтърсващо, нещо за което съм чел само в астро-приказките  ;)  

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #106 -: Ноември 20, 2006, 03:51:14 pm »
Цитат
Не съм "изследвала " нещата от тази гледна точка. По-скоро правя бегла синастрия и тя ми е ориентир. Но една "лоша" синастрия си е предизвикателство за контакта ;) Оказа се например ,че имам превъзходен контакт с човек, с 6 точни опозиции в синастрията ;)  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #107 -: Ноември 20, 2006, 03:58:54 pm »
Цитат
Защо ли е за съжаление, че не съм с Лъвски Асцендент ? Защото ако бях, то тогава пътищата ми можеха да се пресекат с някой Скорпионски, примерно, и тогава може би щях да изживея нещо много-много разтърсващо, нещо за което съм чел само в астро-приказките  ;)
И какво им е "разтърсващото" на Скорпионските Асценденти? Твоят не беше ли също там?  :rolleyes:  ;)  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #108 -: Ноември 20, 2006, 04:29:48 pm »
E, щом и ти потвърждаваш, че няма нищо "разтърсващо" в него, значи да се успокоя, че нищо не изтървавам  :D  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #109 -: Ноември 20, 2006, 04:35:49 pm »
В темата, доколкото се сещам, бяхме коментирали как се усеща разликата между слънца и асценденти. За мен изгряващият знак си остава доста субективно и... ммм... интимно изживяване  :D така че в случая е най-добре да се доверим на опита на "докоснатите"  и "разтърсените" от този Асц, а не на притежателите му  :P  B)  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Astroholic

Абе...
« Отговор #110 -: Ноември 20, 2006, 05:26:24 pm »
You are so groovy, baby /както би казал Остин Пауърс/  :P  ;)  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #111 -: Ноември 20, 2006, 06:21:46 pm »
Оня от "Златния член" ли? Ако не ме лъже паметта...  :lol:  :D  :lol:

http://www.austinpowers.com/

:rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Абе...
« Отговор #112 -: Ноември 20, 2006, 06:33:12 pm »
Да ви кажа, аз имам тригон точен Мерк-Уран.
Много от познатите ми също.

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #113 -: Ноември 20, 2006, 07:31:29 pm »
Хих, осени ме една шантава идея сега като нямам какво да правя и дремя във форума  :rolleyes:

И без това темата, както изглежда, се очертава да бъде от сорта на "от всичко по малко" или "за това и онова", да вземем да я обърнем на "давам-заменям"?  :lol:

Обяснено с думи прости, презентирам идеята така:

Кой каквото не си харесва в натала или си мисли, че го има в излишък, да го "сподели" с другите на компенсаторния принцип с цел попълване на "липсите" :P  

Хайде да видим сега кой какво има да "дава" и кой какво "търси"?

Случайно някой да е "жаден", че имам водичка в повече? На някой да взема да му "пробутам" забляния си и вечно отнесен от вихъра рибешки Марс? И да си "набавя" повече Сатурн и Юпитер? Плутоновите си констелации също подарявам, ммм, но после не ме търсете - рекламации не се приемат, "пито-платено"!  B)  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #114 -: Ноември 20, 2006, 07:44:20 pm »
Цитат
Хих, осени ме една шантава идея сега като нямам какво да правя и дремя във форума  :rolleyes:

И без това темата, както изглежда, се очертава да бъде от сорта на "от всичко по малко" или "за това и онова", да вземем да я обърнем на "давам-заменям"?  :lol:

Кой каквото не си харесва в натала или си мисли, че го има в излишък, да го "сподели" с другите на компенсаторния принцип с цел попълване на "липсите" :P  

Случайно някой да е "жаден", че имам водичка в повече? На някой да взема да му "пробутам" забляния си и вечно отнесен от вихъра рибешки Марс? И да си "набавя" повече Сатурн и Юпитер? Плутоновите си констелации също подарявам, ммм, но после не ме търсете - рекламации не се приемат, "пито-платено"!  B)  :P  :D
За съжаление май само аз съм тук , а едва ли би искала да правиш заменки с мен :D  ;)  ;)
Иначе малко Дева да подреди вечно съпътстващият ме Хаос няма да ми е излишна :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #115 -: Ноември 20, 2006, 07:47:55 pm »
Цитат
Иначе малко Дева да подреди вечно съпътстващият ме Хаос няма да ми е излишна :rolleyes:
:lol:  ами да почакаме тогава ДДД да изгрее на хоризонта в подходящо настроение  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
Абе...
« Отговор #116 -: Ноември 20, 2006, 07:58:04 pm »
Цитат
Цитат
:lol:  ами да почакаме тогава ДДД да изгрее на хоризонта в подходящо настроение  :lol:
 :D Не беше ли един от Близнашките Марсове? Докато се появи и вече ще е изчезнал, но да се надяваме да остави някое послание минавайки :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
Абе...
« Отговор #117 -: Ноември 20, 2006, 08:25:34 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
:D Не беше ли един от Близнашките Марсове? Докато се появи и вече ще е изчезнал, но да се надяваме да остави някое послание минавайки :rolleyes:

Така, така и тоз път позна  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Абе...
« Отговор #118 -: Ноември 20, 2006, 08:43:41 pm »
Хмм, да ви светна само, че имам още един съвпад на мойта Венера със Сатурн, широк верно, ма съвпад-с един, с който тормозих АН мноого дълго време и заради когото всъщност се запознах с нея, господ да го поживи.  :lol:
Как пък не съм го видяла тогаз интересно, сега тук на един му метнах очо на картата и синастрията и забелязах съвпада, после се присетих, че е месец след оня и следователно и с оня имаме съвпад. Венера 16, Сатурн 23.
Божке, това верно ме преследва.  :unsure:  

*

АН

Абе...
« Отговор #119 -: Ноември 21, 2006, 08:10:16 am »
Цитат

В такива теми се усеща неподправена и усвоима енергия, а това е особено ценно :)

Аз заменям малко вода за огън :D