И при мен като при твойто гадже с щракането на пръстите,но пък се хващам,че трудно намирам жена,която да ми запали интереса дълго време.
Ъхъ, е то и той така, мож ли си представи, щом и аз му омръзнах за отрицателно време, а аз съм всичко друго, само не и ординарна и от мен човек винаги всичко може да очаква...
Той първо профанира жената, примерно от тримерна я прави двумерна, че да можел уж да я опознае, от живо цвете реже, къса, форматира и свежда до три характеристики примерно-цвят жълт, мирис на китка, форма овална. Страхотно точно описание на жената...после почва да възприема само тия три характеристики и само след два дена те му омръзват...а относно живата китка вече хал хабер си няма и понятие.
И ти ли така?
Той има Юпитер седми, квадратура Венера, Слънце и Мерк и опозиция Марс.
Аз за разлика от него разбирам от китки,не обичам да ги свеждам до двумерен образ

,но пък съм с "големите претенции",да има разнообразни интереси,да обича да пътува ит.н.
За готвенето ,чистенето отдавна съм се справил с проблема

,майка ми е на мнение,че няма значение мъж или жена домакинства и ми го наложи от ранно детство

.
Но каквото и да си говоря,трудно се намира човек,който да ме изтрае дълго време.
Няма да си изреждам кусурите,щото ще трябва да си направя тиражирано издание