Здравей Гост

Върти ми се една мисла...

• 113 Отговора
  • 16611 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #80 -: Октомври 18, 2006, 12:44:16 pm »
Цитат

И при мен като при твойто гадже с щракането на пръстите,но пък се хващам,че трудно намирам жена,която да ми запали интереса дълго време.
Ъхъ, е то и той така, мож ли си представи, щом и аз му омръзнах за отрицателно време, а аз съм всичко друго, само не и ординарна и от мен човек винаги всичко може да очаква... :D
Той първо профанира жената, примерно от тримерна я прави двумерна, че да можел уж да я опознае, от живо цвете реже, къса, форматира и свежда до три характеристики примерно-цвят жълт, мирис на китка, форма овална. Страхотно точно описание на жената...после почва да възприема само тия три характеристики и само след два дена те му омръзват...а относно живата китка вече хал хабер си няма и понятие.
И ти ли така?  :P
Той има Юпитер седми, квадратура Венера, Слънце и Мерк и опозиция Марс.

« Отговор #81 -: Октомври 18, 2006, 01:15:14 pm »
Цитат
Цитат

И при мен като при твойто гадже с щракането на пръстите,но пък се хващам,че трудно намирам жена,която да ми запали интереса дълго време.
Ъхъ, е то и той така, мож ли си представи, щом и аз му омръзнах за отрицателно време, а аз съм всичко друго, само не и ординарна и от мен човек винаги всичко може да очаква... :D
Той първо профанира жената, примерно от тримерна я прави двумерна, че да можел уж да я опознае, от живо цвете реже, къса, форматира и свежда до три характеристики примерно-цвят жълт, мирис на китка, форма овална. Страхотно точно описание на жената...после почва да възприема само тия три характеристики и само след два дена те му омръзват...а относно живата китка вече хал хабер си няма и понятие.
И ти ли така?  :P
Той има Юпитер седми, квадратура Венера, Слънце и Мерк и опозиция Марс.
Аз за разлика от него разбирам от китки,не обичам да ги свеждам до двумерен образ :o ,но пък съм с "големите претенции",да има разнообразни интереси,да обича да пътува ит.н. :(
За готвенето ,чистенето отдавна съм се справил с проблема :D ,майка ми е на мнение,че няма значение мъж или жена домакинства и ми го наложи от ранно детство :D  :D .
Но каквото и да си говоря,трудно се намира човек,който да ме изтрае дълго време.
Няма да си изреждам кусурите,щото ще трябва да си направя тиражирано издание :D  :D  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #82 -: Октомври 18, 2006, 01:34:24 pm »
Та какво искате да кажете за Юпитер в 7ми, че е доста "моногамен" ли?  :P познавам неколцина такива, и те така - все избират  :lol: един мой близък седмодомен съвпад Юпитер/Плутон обича брака и обвързването заради... зашеметяващите разправии "на живот и смърт" и разводи/раздели "с гръм и трясък", но тук има пръст и Уран може би...   :blink:  ;)  :D

Някъде бях чела за Юпитер в 7 дом във female радикс - "тя обичаше брака, беше влюбена в брака, затова... все се развеждаше, за да се омъжи пак"  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #83 -: Октомври 18, 2006, 03:57:30 pm »
:P  :D  ;) На  Кайлито да им се радва :D  B)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Октомври 18, 2006, 04:10:15 pm »
А за мен нещичко, м?  :P  :unsure:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #85 -: Октомври 18, 2006, 04:17:37 pm »
Цитат
... зашеметяващите разправии "на живот и смърт" и разводи/раздели "с гръм и трясък"
Да ти кажа и аз поналюбвам тоя род деяния и виж, тук зъбаро е прав, сама си създавам такива, даже да няма предпоставки.  :unsure:
То е като да пуснеш силна струя свеж въздух, миришещ на...не на озон, на буря.  :blink:  

*

kaily

• 5145
« Отговор #86 -: Октомври 18, 2006, 04:19:55 pm »
Цитат
:P  :D  ;) На  Кайлито да им се радва :D  B)

мммм,  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #87 -: Октомври 18, 2006, 04:21:50 pm »
Цитат
Цитат
... зашеметяващите разправии "на живот и смърт" и разводи/раздели "с гръм и трясък"
Да ти кажа и аз поналюбвам тоя род деяния и виж, тук зъбаро е прав, сама си създавам такива, даже да няма предпоставки.  :unsure:
То е като да пуснеш силна струя свеж въздух, миришещ на...не на озон, на буря.  :blink:
Хихихи, Венера във Водолей, нали? В случая, за който споменавам, Венера е в квадрат с Уран плюс водолейски Асц  :lol:  ;)  B)

"Живот като в аквариум - без мен, моля!"  :blink:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #88 -: Октомври 18, 2006, 04:48:49 pm »
Цитат
А за мен нещичко, м?  :P  :unsure:  :D
Ето и за теб :P Сестра ми е на мнение,че имал страшно излъчване :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #89 -: Октомври 18, 2006, 05:13:20 pm »
мхх... не е мой тип обаче  :lol:  :D  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #90 -: Октомври 18, 2006, 06:50:17 pm »
Цитат
мхх... не е мой тип обаче  :lol:  :D  :lol:
ОК,ето ти Брад Пит и стига рева,явно мъжете с детско излъчване са на мода. :D  :D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Октомври 18, 2006, 07:25:28 pm »
Опсс, май пак не улучи...  :lol: по принцип трудно се заплесвам по нещо имагинерно или някакви идеализирани представи... харесвам това, което си е мое или си е до мен  :rolleyes: няма да гоня щъркела в небето, я, ама иди го обяснявай на Юпитер в 7ми дом  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #92 -: Октомври 18, 2006, 07:28:22 pm »
Цитат
Опсс, май пак не улучи...  :lol: по принцип трудно се заплесвам по нещо имагинерно или някакви идеализирани представи... харесвам това, което си е мое или си е до мен  :rolleyes: няма да гоня щъркела в небето, я, ама иди го обяснявай на Юпитер в 7ми дом  :D
Ако ми беше видяла картата щеше да знаеш,че Юпитер ми е в първи дом ;) ,а този със седмия е от приятелите на Кайли :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #93 -: Октомври 18, 2006, 07:38:20 pm »
Тц, няма грешка. Самоиронизирам се - моят е в 7ми, с венерино-лилитно оцветяване на "перушинката"  ;)  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #94 -: Октомври 19, 2006, 01:08:25 pm »
А на мен продължава да ми се върти оная мисла в главата...  :rolleyes:  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #95 -: Октомври 19, 2006, 01:28:18 pm »
Цитат
А на мен продължава да ми се върти оная мисла в главата...  :rolleyes:
Тя "мислата" се разтвори в темата, а и хорарната карта остаря :huh:  

*

АН

« Отговор #96 -: Октомври 19, 2006, 01:32:32 pm »
Цитат
Цитат
А на мен продължава да ми се върти оная мисла в главата...  :rolleyes:
Тя "мислата" се разтвори в темата, а и хорарната карта остаря :huh:
 :D  :D  :D  

*

АН

« Отговор #97 -: Октомври 19, 2006, 01:34:09 pm »
Цитат
А на мен продължава да ми се върти оная мисла в главата...  :rolleyes:
ами нали сама отчете, че Сатурн ще те учи още година по въпросната работа и после ще те подложи на изпит :D  

*

kaily

• 5145
« Отговор #98 -: Октомври 19, 2006, 01:45:16 pm »
Е ама чакай сега, отчетох, че няма да се ходи в чужбина, от това не следва, че не трябва да работя нещо тая година, значи трябва да се прави избор тук, поне по метода на изключването изключихме чужбина.
Остана туканката като служащ или туканката като нов собствен бизнес.
Оная работа на Сатурн засяга вътрешно развитие и външно изключва само чужбина, аз така го разбрах.
Не е ли?  :blink:  

*

АН

« Отговор #99 -: Октомври 19, 2006, 02:46:07 pm »
Цитат
Е ама чакай сега, отчетох, че няма да се ходи в чужбина, от това не следва, че не трябва да работя нещо тая година, значи трябва да се прави избор тук, поне по метода на изключването изключихме чужбина.
Остана туканката като служащ или туканката като нов собствен бизнес.
Оная работа на Сатурн засяга вътрешно развитие и външно изключва само чужбина, аз така го разбрах.
Не е ли?  :blink:
касае работата над Аза, независимо като шеф или като подчинен, независимо като наемен работник или като собственик на бизнес - не това ще е важно за Сатурн в 9-ти дом.
Което и да си избереш като форма, ще имаш провокации за Аза. :)

Сети се за тантристките възгледи за живота - прави каквото трябва толкова съсредоточено, че да забравяш всичко друго и се наслаждавай на сегашния си избор и неустойчиво равновесие :)