все пак малко повече да поработиш като наемен работник. Може би няма да ти хареса, защото там управлява Венера, а тя сега е напрегнато аспектирана, но си е важно в дългосрочен план.
Егати йезуитското обяснение.
Да, почнах собствен бизнес още в началото на 90-те, а фирмата ми е от 90-та точно година.
Какво ме е мотивирало-не знам точно, аз съм повече предприемач по дух, то аз опити за бизнес правех и преди фирмата ми да стартира, събирах 89-а едни пуловери от цяла България, щото ме бяха излъгали, че в Гърция са луднали по домашно плетени пуловери от груба вълна, бех се напълнила с пуловери, китеници и молци. :lol:
След това се хванах не с износ на пуловери, а с внос на такива образно казано. А после минах в другата сфера и там висях 10 години.
Тая идея ми хрумна на едно ниво преди две години и после я забравих, а сега покрай интервютата попаднах на една мацка, която е тръгнала да я реализира, ама се е напълнила с администрация първо и ми се струва, че копа в леко погрешна посока. Както и да е де, такива услуги още няма развити, има място за настаняване на пазара, не иска много пари, иска повече организация, структура и обмисляне.
А от друга страна имам вече близо от месец обещание от едно място да ме вземат нито знам заплата, нито условия, защото не искаха да кажат. Обаче мястото наистина си струва, парите изобщо няма да са много, но мястото ми се струва много добро за заплюване.
Обаче те се бавят там, уж беше преди седмица, преди две, звъня, казват, че уговорката остава, обаче се занимават със структурата в момента, просто не знам какво става.
Ако ставаше там, защо се бавят, дали не искат висшите сили да ми дадат шанс да опитам тук. Наистина съм леко объркана.
Да, моя приятелка ми беше тия дни на гости, ще заминава да бачка в чужбина да гледа старци по някакви острови, като се наслушах какво и как ще прави, и взе, че ми помина мерака да се влача и аз по стъпките и. Значи вариантите лекичко отпадат сами. По интервюта да, ходих, имах няколко възможности за малко пари, не се навих, щото ако ще са малко пари, по-добре да дебна онова място там, де уж съм заплюла.
Та сега хем чакам да ме викнат а дано оттам, хем в същото време използвам времето да мисля на тема-а какво ако с оня бизнес.
Просто предприемаческият дух в мен ме човърка и не ми дава мира.
То най-добрият вариант е фирмичка в холдинг-в по-голяма групировка и структура и аз като местен феодал, ръководещ и развиващ тая фирма. Т.е. фирма, която не е моя, а на некой, де примерно пере пари, пък аз като управител. Ма де го такъв, познавам един-двама отпреди години, които биха могли да поемат точно тази идея, ма ...абе объЛкана съм.
Та какво ме мотивира-има идея и тая идея си е наумила да се реализира и чрез мен. И почва да ме човърка да я проявя. Общо взето това ме мотивира. А повечето пари определено също са ми мотивация, както и факта, че ги печеля с ей тия две ръце и че печалбите ми зависят от мен, както и загубите, а не от касиерката, която изчислява работната ми заплата и е достатъчно некадърна винаги да я изчислява погрешно.
Може ли примерно да реша, че понеже Венера е напрегнато аспектирана в момента, това е една от причините да не става още нищо с оная работа? И ако е така, кога ще се разаспектира тая Венера?