Ако в минал живот си се отнасяла с неблагодарност към семейството,което те е изхранвало,то в този ти предстои да влезеш в ролята на ръката ,която изхранва.При това положение на възлите си кармично задължена на семейството,вероятно ще имаш проблеми с някое от децата или със съпруг.В случая с мъжа,него или го няма или е много слабохарактерна личност и на теб ще ти се наложи да влезеш в ролята и на баща и на майка.
Много силни думи. В астрологията няма еднозначни неща.
Знаеш ли на мен какво ми харесва в нея? Философията и мъдростта, причинно-следствените връзки, самопознанието.
А ти какво виждаш в астрологията?
И още: Според мен си умен мъж, малко вероятно е да си на 32 години. Криеш се.
Поздрави.
Живота ми се стече така,че трябваше да помъдрявам на бързи обороти,три години ми костваше възстановяването от пълна лявостранна парализа,на легло на 18 години без да можеш и до двете нули да отидеш сам

.
А сестра ми е запалената по астрология и често сме спорили с нея по точно този въпрос,но от няколко седмици се ровя усилено и аз

,чета и откривам,че понятието зодия е като да кажеш в кои сезон едно растение вирее.Благодарско на АН,Лилие :wub: ,че ме насочваха в коя посока да се информирам и не ми дадоха всичко на готово,а ме оставиха сам да си поблъскам главата

.
Сега съм малко като папагал,който предава това ,което е научил и бърза да си напери перушината с наученото,но не мога да дам мнение какво виждам в астрологията,защото все още го градя.