Здравей Гост

Ако имате право на избор...?

• 20 Отговора
  • 4447 Прегледи
*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« -: Октомври 24, 2006, 11:39:11 pm »
вариант 1-човек когото обичате,ревнувате и бягате след него ,а той не изпитва нищо

2-Човек който ви обича,ревнува,бяга след вас,а вие не изпитвате нищо..
?

« Отговор #1 -: Октомври 25, 2006, 01:41:20 am »
Цитат
вариант 1-човек когото обичате,ревнувате и бягате след него ,а той не изпитва нищо

?
Може да се появи и трети вариант-човек когото обичаш и те обича.
Реалността обаче почти винаги е сведена до първите два :(  :unsure: ,нямам свой опит, но сестра ми избра втори вариант и живее добре.
Обичта,както баба обича да казва се гради със солта,която изяждаш в съвместния живот,колкото повече общи торби сол имаш с някой,толкова повече го обичаш.
Дядо навремето е пристанал на баба малко насила,но след години беше най-доволния човек от факта ,че баба го е откраднала.Голямата му тръпка,живееше през три къщи от нашата и често съм го разпитвал как се е чувствал.Винаги се хилеше като влюбен хлапак,като ми разправяше как първата година готвел планове да избяга от баба,но когато момента дошъл,нямал сили да го направи и му светнало,че през тази първа година се е научил да обича баба.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #2 -: Октомври 25, 2006, 08:21:10 am »
Цитат

?
Хихи, като един променлив Марс съм склонна да мисля, че винаги е възможен трети вариант от посочените два: "вариант 1" се обръща на "вариант 2", "вариант 2" става "вариант 1"  :lol:  :P  :lol:

Личен опит!

« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 08:22:33 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #3 -: Октомври 25, 2006, 09:56:17 am »
Цитат
Цитат

?
Хихи, като един променлив Марс съм склонна да мисля, че винаги е възможен трети вариант от посочените два: "вариант 1" се обръща на "вариант 2", "вариант 2" става "вариант 1"  :lol:  :P  :lol:

Личен опит!
И като се трансформират единия в другия и обратно се връщаме в изходната позиция :D

Това не е право на избор, правото на избор съдържа в себе си и опцията да не избираш!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4 -: Октомври 25, 2006, 10:01:43 am »
Правото на избор е да не избереш нито едното, нито другото, нали? И вечно да копнееш за някой имагинерен и толкова съвършен "вариант 3"... като някоя силно нептунова Венера, хихи   :P  :rolleyes:  :D

На мен толкова очевидно ми 'прозират' плутоновите констелации - дори вариантите за избор ги трансформирам един в друг на принципа "сливане-поглъщане"  :lol:
« Последна редакция: Октомври 25, 2006, 10:02:57 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #5 -: Октомври 25, 2006, 10:09:07 am »
Цитат
Правото на избор е да не избереш нито едното, нито другото, нали? И вечно да копнееш за някой имагинерен и толкова съвършен "вариант 3"... като някоя силно нептунова Венера, хихи   :P  :rolleyes:  :D

На мен толкова очевидно ми 'прозират' плутоновите констелации - дори вариантите за избор ги трансформирам един в друг на принципа "сливане-поглъщане"  :lol:
Тези два варианта както и да ги сливаш си остават далеч от имагинерния съвършен вариант на Нептуновата Венера :D А и Плуто няма да е доволен от микса.  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Октомври 25, 2006, 10:11:06 am »
А Плуто какви "миксове" харесва - симбиотични с леко или не толкова леко тръпчив привкус?  :D  :blink:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #7 -: Октомври 25, 2006, 11:32:21 am »
pri 3-ti variant ako ne izbere6-ostava6 sam.
kym Lili:i neptunovata venera izbira-ili se jertva,ili jertva drugiya.
ina4e variant 2 i 3 ponyako se smenyat da.. i stiga s toya pluton-P

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #8 -: Октомври 25, 2006, 11:35:09 am »
i sori za latinecata,pytuvam i pi6a ot Gsm-a,a na kirilica e neudobno

*

Lina

• *
  • 118
« Отговор #9 -: Октомври 26, 2006, 12:37:11 pm »
Ами реалността е, че обикновено избираш варианта, в който ти гониш, защото има повече тръпка. И най-малкото ти е интересно.

После се уморяваш и избираш другият вариант.  :D

А след това - вече е въпрос на късмет...
Dare mighty things!

*

АН

« Отговор #10 -: Октомври 26, 2006, 02:08:23 pm »
та то и при двата варианта говорим ли за връзка? :)

Сякаш имаме само Уранова квадратура или опозиция - краткотрайно и бягащо :D
Плюс Плутонов напрегнат аспект  - за ревност :)

Някъде из партньорския хороскоп трябва да се намеси и Сатурн, за да каже кой на какво има да се учи :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Октомври 26, 2006, 02:18:19 pm »
Цитат
Сякаш имаме само Уранова квадратура или опозиция - краткотрайно и бягащо :D
Плюс Плутонов напрегнат аспект  - за ревност :)

Някъде из партньорския хороскоп трябва да се намеси и Сатурн, за да каже кой на какво има да се учи :)
Мхм... направо все едно, че говориш за един мой комбин с едно гадже - всички тези констелации ги имаше и бяха ключови, но нито една не се прояви по начина, по който се очаква:
от Уран - краткотрайно и бягащо,
от Плутон - ревниво и обсебващо,

но пък от Сатурн имаше какво да се учи и за двамата  :huh:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Октомври 26, 2006, 02:40:26 pm »
Здравейте-

Първоначално си мислех, че става въпрос за циклите Венера-Марс. Ама знае ли човек??? Според мен по принцип човек обича да го обичат. И за това сякаш е нормално, да иска да го гонят. Според мен в натала е така: ако обратно на часовниковата стрелка Марс е преди Венера, тогава личността ще предпочита да гони. Но, ако Венера е преди Марс, тогава личността ще предпочита, да я гонят. Ами човек като гони обекта на своята любов, тогава той сякаш вярва на своя избор и също, че изразходваната енергия попада в целта, че любовта му ще бъде споделена. И другото, че като се оставям да бъда преследван, то това е забавно и съблазнително.

Ако обаче става въпрос за несподелена любов, тогава като че ли няма смисъл да говорим. И двете положения са гадни, тъй като така или иначе чувствата не намират отклик и е все тая си мисля. И от тази гледна точка, коя от двете гадости да избера? Между другото един Сатурн в седми, дали е склонен да ги изживява, дори и двете състояния?
« Последна редакция: Октомври 26, 2006, 02:53:01 pm от Ulovi Hey »

*

АН

« Отговор #13 -: Октомври 26, 2006, 03:08:42 pm »
Цитат
Мхм... направо все едно, че говориш за един мой комбин с едно гадже - всички тези констелации ги имаше и бяха ключови, но нито една не се прояви по начина, по който се очаква:

но пък от Сатурн имаше какво да се учи и за двамата  :huh:  B)
а, доста е интересно едновременно да действа силна Плутонова енергия, коята дава дълбочина и трайност, даже да е мъчителна връзката, заедно с Уранова енергия, която все пръска искри, но без Плутон нямаше да успява да пали огън :)

И какво научи от това партньорство? :) И нали става въпрос за любов, а не за някакво бизнес-партньорство например?

*

АН

« Отговор #14 -: Октомври 26, 2006, 03:13:33 pm »
Цитат
Здравейте-

Първоначално си мислех, че става въпрос за циклите Венера-Марс. Ама знае ли човек??? Според мен по принцип човек обича да го обичат. И за това сякаш е нормално, да иска да го гонят. Според мен в натала е така: ако обратно на часовниковата стрелка Марс е преди Венера, тогава личността ще предпочита да гони. Но, ако Венера е преди Марс, тогава личността ще предпочита, да я гонят. Ами човек като гони обекта на своята любов, тогава той сякаш вярва на своя избор и също, че изразходваната енергия попада в целта, че любовта му ще бъде споделена. И другото, че като се оставям да бъда преследван, то това е забавно и съблазнително.

Ако обаче става въпрос за несподелена любов, тогава като че ли няма смисъл да говорим. И двете положения са гадни, тъй като така или иначе чувствата не намират отклик и е все тая си мисля. И от тази гледна точка, коя от двете гадости да избера? Между другото един Сатурн в седми, дали е склонен да ги изживява, дори и двете състояния?
В споделените чувства има ли такива крайности трайно :)
Сигурно, ако са в аспекти основно личните планети, си е в реда на нещата :)

А това за Марс и Венера го проверих току що за себе си - прилича на вярно, поне като предпочитание на по-малкото зло :)

А за Сатурн в 7-ми - дано да е в хубав знак и добре аспектиран - рядко има оплаквания от него тогава :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #15 -: Октомври 26, 2006, 03:14:47 pm »
Да гониш седмодомен Сатурн??? Хехехе, ако ме питаш мене, отдавна съм се отказала от тази самозаблуда  :lol:  ;)  :D

И понеже сатурновите личности са ми нещо като "специалитет", за тях имам какво да кажа, макар и в голяма степен предимно въз основа на субективно изживяна опитност.
Като че ли съм склонна да се съглася с теб, че един такъв Сатурн не се отказва да гони, но същевремено и иска да бъде гонен. На всичкото отгоре го прави с голям хъс и инат, упорито преследвайки целта, която си е поставил. Не обича да му се казва "не" и предпочита той да е този, който решава какво "може" и какво "не може" и да определя границите на "трябва". Споделям го обаче на база личния си опит със сатурново акцентирани личности  B)

Общо взето, в такива случаи се сещам какво бях чела в една от книжките на Лиз Грийн - онази за Сатурн - "отхвърляй преди да бъдеш отхвърлен". Бихме могли да го формулираме и по друг начин, като да речем "хващай преди да ти избягат" или, vice versa, "бягай преди да те хванат"  :lol: на пръв поглед това изглежда като едно от типичните уранови измъквания, но и Сатурн понякога не пада по-долу от Уран, а и сатурновото предимство е в силната му *концентрация* върху поставената "цел" - независимо дали целта си заслужава...  :huh:  :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Октомври 26, 2006, 03:20:19 pm »
Цитат
Цитат

но пък от Сатурн имаше какво да се учи и за двамата  :huh:  B)
а, доста е интересно едновременно да действа силна Плутонова енергия, коята дава дълбочина и трайност, даже да е мъчителна връзката, заедно с Уранова енергия, която все пръска искри, но без Плутон нямаше да успява да пали огън :)

И какво научи от това партньорство? :) И нали става въпрос за любов, а не за някакво бизнес-партньорство например?
В комбина, за който споменавам, има три доминанти - Луна-Сатурн, Слънце-Плутон и Марс-Уран  :ph34r: мхх... склонна съм обаче да мисля, че все още е рано да се дефинират точно и конкретно научените уроци, поради обективни за това причини  B)

И,  да, определено не става въпрос за "бизнес партньорство"  :rolleyes:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
« Отговор #17 -: Октомври 26, 2006, 11:28:26 pm »
Цитат
Здравейте-

Понякога може да се гони просто от ревност,като видиш че обекта може да е притежание на други и почваш да гониш, а когато усещаш че го притежаваш няма тръпка да гониш)) ...не знам

*

Jeni

« Отговор #18 -: Октомври 26, 2006, 11:49:39 pm »
Цитат

?
Нe ми допадат и двата варианта
« Последна редакция: Октомври 26, 2006, 11:58:10 pm от Jeni »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Октомври 27, 2006, 08:17:02 am »
Цитат
Цитат
Здравейте-

Понякога може да се гони просто от ревност,като видиш че обекта може да е притежание на други и почваш да гониш, а когато усещаш че го притежаваш няма тръпка да гониш)) ...не знам
DDD, ти пък  :P това доста телешко-скорпионски ми прозвуча  :D  
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.