Избора е изцяло мой,ама на куково лято
Сатурн праща такива обстоятелства,че да претърпиш разочарования и лишения в любовта..особенно пък в лъв...и да изтрезнееш ,и да се замислиш за нещо по трезво,пък ако ще и без чувства..Гадост,по-добре да бях умрял 
И избора сигурно ще ми тежи,но е по добре от нищо))
На сатъра му викам "сляпата неделя",щото си затваряш очите и като слепец стъпваш здраво на земята,вземаш ръката,която ти подават да не се спъваш по пътя и вървиш напред.
Младото си е младо,но от опит знам,че като му хвърчи главата не е за предпочитане.Е,хубаво,хубаво,но и тая хубост дали е вечна,а само с хубоста не се живее.
Преди четири години се бях загодил за едно лудо младо,такива чепати ми сложи,че влизах странично през вратата (припикало му се на хлопка та да му тропка);трябваше да ходя да я вземам от тяхните,но малко си падам недоверчив и и спретнах една проверка,а то взе,че се издъни.
Четири години по-голяма,знае какво иска от живота и ако и изглежда добре,хич не му мисли много.Чувствата ще дойдат с гаранция ( това ти го казва сестра ми,а тя от опит говори.Обеща да си хвърли диплома от семейната академия ако стане обротното)
Сега ще пиша под диктовка,щото систър имала какво да ти каже ( като се прибираме по малките часове е повече от многословна )
В семейния живот трябва да имаш човек на който да разчиташ,когато споделяш трудностите с някой се научаваш да го обичаш,а онова преди брака няма нищо общо с това след него. В семейниия живот нещата са стабилни,няма фоерверки,а е като огъня в камината,който не свети ,а топли.
И тая младата ще остарее,но ти няма да си първа младост докато гониш дивото.
ЦЕНЗУРАААА
Тоя репертоар и за мен беше.