Здравей Гост

тр.сатурн върху натална венера..и връзка

• 62 Отговора
  • 10931 Прегледи
*

Lillie

• 30532
« Отговор #20 -: Октомври 25, 2006, 10:18:22 pm »
Еееее, това се казва "мъжка приказка"  :D  да вземем жените да се изнесем оттук тая вечер, та да не ви смущаваме да си споделяте на спокойствие?  :P  :rolleyes:

DDD, вади ракията, от Доктора е мезето  B)  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #21 -: Октомври 25, 2006, 10:23:08 pm »
Цитат
Еееее, това се казва "мъжка приказка"  :D  да вземем жените да се изнесем оттук тая вечер, та да не ви смущаваме да си споделяте на спокойствие?  :P  :rolleyes:

DDD, вади ракията, от Доктора е мезето  B)  :lol:
Че то  без жени за какво да стоим))) по-добре направете салатата :D ама след ракия ме избива на любоф ..с главно Ф :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Октомври 25, 2006, 10:31:17 pm »
Цитат
Цитат
Еееее, това се казва "мъжка приказка"  :D  да вземем жените да се изнесем оттук тая вечер, та да не ви смущаваме да си споделяте на спокойствие?  :P  :rolleyes:

DDD, вади ракията, от Доктора е мезето  B)  :lol:
Че то  без жени за какво да стоим))) по-добре направете салатата :D ама след ракия ме избива на любоф ..с главно Ф :D
Ако щеш и с три Фъта, ама "колегата" го няма, зъболекарства някъде вместо да дойде да направи салатата по любимата си брайлова система  :lol: та за да не се изкуша тотално да разводня темата, която впрочем вече е тръгнала в посока на разводняване и на разлигавяне, съм дотук... оставям ви да си пиете ракията...  :D хихих, таз мойта Луна как хитричко се измъква всеки път щом стане по-напечено  :P

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #23 -: Октомври 26, 2006, 04:01:39 am »
Цитат
Избора е изцяло мой,ама на куково лято :P

Сатурн праща такива обстоятелства,че да претърпиш разочарования и лишения в любовта..особенно пък в лъв...и да изтрезнееш ,и да се замислиш за нещо по трезво,пък ако ще и без чувства..Гадост,по-добре да бях умрял ;)

И избора сигурно ще ми тежи,но е по добре от нищо))
На сатъра му викам "сляпата неделя",щото си затваряш очите и като слепец стъпваш здраво на земята,вземаш ръката,която ти подават да не се спъваш по пътя и вървиш напред.
Младото си е младо,но от опит знам,че като му хвърчи главата не е за предпочитане.Е,хубаво,хубаво,но и тая хубост дали е вечна,а само с хубоста не се живее.
Преди четири години се бях загодил за едно лудо младо,такива чепати ми сложи,че влизах странично през вратата (припикало му се на хлопка та да му тропка);трябваше да ходя да я вземам от тяхните,но малко си падам недоверчив и и спретнах една проверка,а то взе,че се издъни.
Четири години по-голяма,знае какво иска от живота и ако и изглежда добре,хич не му мисли много.Чувствата ще дойдат с гаранция ( това ти го казва сестра ми,а тя от опит говори.Обеща да си хвърли диплома от семейната академия ако стане обротното)
Сега ще пиша под диктовка,щото систър имала какво да ти каже ( като се прибираме по малките часове е повече от многословна )
В семейния живот трябва да имаш човек на който да разчиташ,когато споделяш трудностите с някой се научаваш да го обичаш,а онова преди брака няма нищо общо с това след него. В семейниия живот нещата са стабилни,няма фоерверки,а е като огъня в камината,който не свети ,а топли.
И тая младата ще остарее,но ти няма да си първа младост докато гониш дивото.
ЦЕНЗУРАААА

Тоя репертоар и за мен беше.

« Отговор #24 -: Октомври 26, 2006, 04:08:27 am »
Цитат
Цитат
Еееее, това се казва "мъжка приказка"  :D  да вземем жените да се изнесем оттук тая вечер, та да не ви смущаваме да си споделяте на спокойствие?  :P  :rolleyes:

Ти си направо готов за семейство ,) ,ракийката,салатката мноого по домашно звучат.

« Отговор #25 -: Октомври 26, 2006, 04:17:58 am »
Цитат

:P  :rolleyes: Щом трябва и мезе ще се намери  :D !!!
Тая година една еленска пастърма ми дотатъркаха  .....ммммммммммм  :P

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #26 -: Октомври 26, 2006, 08:36:28 am »
Цитат
Цитат
И на двете, а и по принцип - Слънцето, Марс, Десцендентът и неговият управител, а и управителят на 5-ти ;)
А тези, при които владетелят на дом 5ти и на Дсц са в напрегнати "отношения" помежду си? Ша има ли любоФ или да почакаме да се върне Док да ни гледа на бобец?  :rolleyes:  :P  :lol:
Ами възможен е и вариант " Десцендент и лИбоФ по пети под една мишница", ама с тая моногамна Луна доста се съмнявам ;)  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #27 -: Октомври 26, 2006, 08:46:22 am »
Цитат
Цитат
Цитат
И на двете, а и по принцип - Слънцето, Марс, Десцендентът и неговият управител, а и управителят на 5-ти ;)
А тези, при които владетелят на дом 5ти и на Дсц са в напрегнати "отношения" помежду си? Ша има ли любоФ или да почакаме да се върне Док да ни гледа на бобец?  :rolleyes:  :P  :lol:
Ами възможен е и вариант " Десцендент и лИбоФ по пети под една мишница", ама с тая моногамна Луна доста се съмнявам ;)  :P  :D
Мхахаха... хермафродитната Венера компенсира моногамността на Луната, повярвай ми! Но в крайна сметка се чувстваш като разпънат на кръст и се чудиш как да уравновесяваш този "двойно подчертан" квадрат - по знак и по дом  :huh:  :blink:  :lol:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #28 -: Октомври 26, 2006, 08:51:11 am »
Цитат

Сатурн праща такива обстоятелства,че да претърпиш разочарования и лишения в любовта..особенно пък в лъв...и да изтрезнееш ,и да се замислиш за нещо по трезво,пък ако ще и без чувства..Гадост,по-добре да бях умрял ;)

Не обичам да коментирам без да съм видяла цялата карта, но не мога да се съглася,че нямаш право на избор.
 Сатурн върху Венера идва да промени цялата ти ценностна система, не само любовта. Да, отношението ти към нещата става по-зряло, по-мъдро, а щом външните обстоятелства ти го налагат, значи си нямал вътрешната нагласа. Обикновено се случва така.
Това с " какичките" май е мода напоследък :D Не би било проблем, ако ти не виждаше проблем в ситуацията. Да, при Сатурн върху Венера може да се чувстваш необичан, но и чувствата в теб да са опустошени. Ами, ако не успяваш да го отработваш позитивно този Сатурн просто изчакай аспектът да отмине и тогава си вземай кардиналните решения. Като не я обичаш просто не влизай във връзката, е ТВОЯ ВОЛЯ! Но Сатурн ще те задържи известно време в тази връзка и като отмине - какво? Едно или две разбити сърца :unsure:
Няма смисъл от това :unsure:
Вероятно Сатурн задушава собствените ти чувства и като отмине те ще се върнат- по-зряли и по-истински. И тогава ще ти се иска да обичаш човека до теб :) Защо си решил,че нямаш избор? Остани сам извесно време, при Сатурн върху Венера това не е толкова трудно. Или ,все пак има някакви чувства, а?

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #29 -: Октомври 26, 2006, 09:16:33 am »
Цитат
Цитат

На сатъра му викам "сляпата неделя",щото си затваряш очите и като слепец стъпваш здраво на земята,вземаш ръката,която ти подават да не се спъваш по пътя и вървиш напред.
Младото си е младо,но от опит знам,че като му хвърчи главата не е за предпочитане.Е,хубаво,хубаво,но и тая хубост дали е вечна,а само с хубоста не се живее.
Преди четири години се бях загодил за едно лудо младо,такива чепати ми сложи,че влизах странично през вратата (припикало му се на хлопка та да му тропка);трябваше да ходя да я вземам от тяхните,но малко си падам недоверчив и и спретнах една проверка,а то взе,че се издъни.
Четири години по-голяма,знае какво иска от живота и ако и изглежда добре,хич не му мисли много.Чувствата ще дойдат с гаранция ( това ти го казва сестра ми,а тя от опит говори.Обеща да си хвърли диплома от семейната академия ако стане обротното)
Сега ще пиша под диктовка,щото систър имала какво да ти каже ( като се прибираме по малките часове е повече от многословна )
В семейния живот трябва да имаш човек на който да разчиташ,когато споделяш трудностите с някой се научаваш да го обичаш,а онова преди брака няма нищо общо с това след него. В семейниия живот нещата са стабилни,няма фоерверки,а е като огъня в камината,който не свети ,а топли.
И тая младата ще остарее,но ти няма да си първа младост докато гониш дивото.
ЦЕНЗУРАААА

Тоя репертоар и за мен беше.
Док, кой ти каза ,че с "какичка" си застрахован от чепати рога? И че на "старото" главата не може да му хвърчи?
Всичко си е до човек и морал.
Тия акъли дето ги даваш са от съвпада Сатър/Марс в четвърти на семейството и дома. Вероятно търсиш много сигурност и безопасност по Марсовите теми  ;) в брака. И сигурността и безопасността са си Сатурнови функции. Особено пък като "потърпевш" от "чепати рога".
Кво да ти кажа, Док - като си си избрал Венерка в Риби, квадрат Нептун, не си застрахован от любовни измами. Измамата си е Нептунов специалитет.Е можеше да попаднеш на алкохоличка или наркоманка. Но Нептун си има и фантастични черти...ммммммммммммм :P  ;)
Ако си паднеш в капана на картата може да проявиш един доста перверзен морал /маралът е Юпи, а той е ранен в Риби от собствения си управител в Стрелец, когото пък управлява/. Обяснявам преди да са се разярили Овнешкия Мерк и Слънце:
Венерата /любовта/ ти е крайно идеализирана и вероятно ...... сори, ще си остане такава и ще се изживява чрез фантазии и имагинерни връзки с ефирни същества, толкова ефирни,че просто няма да са от тоя свят. Но поради Марсови проблематики със Сатъра , когато идеализмът ти стигне точката на пренасищане слизаш в другата крайност и можеш да си избереш "нещо свръхсигурно и земно". И къде е перверзията? Ами Док, с тоя Марс в Близнаци, просто винаги може да попадаш в ситуацията да си две в леглото:
с оная земната и сигурната в комплект с ефирното, нежно, прекрасно и въображаемо създание. И дано нептуновият ти блян е безименен, че можеш да им объркаш имената, щото Марс в Близнаци си бъбри и в такива ситуации ;) И тогава стискай зъби да не простенеш чуждо име :D  ;)  :P
Стига с вивисекцията :D Остани си жив :D Засега! :D  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #30 -: Октомври 26, 2006, 09:20:28 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Мхахаха... хермафродитната Венера компенсира моногамността на Луната, повярвай ми! Но в крайна сметка се чувстваш като разпънат на кръст и се чудиш как да уравновесяваш този "двойно подчертан" квадрат - по знак и по дом  :huh:  :blink:  :lol:
Ами остави се вятърната мелница да те завърти във вихрен шеметен танц ;)  :P  :D  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Октомври 26, 2006, 09:28:09 am »
Браво, Валда!  :D

За Марс в Риби какво ще предначертаеш - някой пореден измамен блян, полят с много алкохол и потънал в розови сапунени мехури?  :P
Ти ли беше се изказала за женски Марс в Риби, че може да бъде по всяко време с всеки, но само имагинерно, във въображението си? Та само да добавя, че такъв Марс чепати рога слага, но за щастие в повечето случаи само в сферата на идеите, фантазиите - тялом може да принадлежи само на един-единствен човек, духом - на безброй други... или на никой  :P  :blink:  :huh:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #32 -: Октомври 26, 2006, 09:37:06 am »
Цитат
Браво, Валда!  :D

За Марс в Риби какво ще предначертаеш - някой пореден измамен блян, полят с много алкохол и потънал в розови сапунени мехури?  :P
Ти ли беше се изказала за женски Марс в Риби, че може да бъде по всяко време с всеки, но само имагинерно, във въображението си? Та само да добавя, че такъв Марс чепати рога слага, но за щастие в повечето случаи само в сферата на идеите, фантазиите - тялом може да принадлежи само на един-единствен човек, духом - на безброй други... или на никой  :P  :blink:  :huh:
Браво заради вятърната мелница или ,че насолих Док? ;)
Доста имам да му връщам за тоя "хладен бриз" ;)

Бе няма кво да си ги коментираме Рибешките Марсове, така си е, права си до болкааааааааааааа :lol:  :unsure:  :blink:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #33 -: Октомври 26, 2006, 09:40:26 am »
Мхх... добре че са Луните ни да компенсират това-онова, че тия Марсове нептунови са доста...мъммм... разногледи  :lol:  :rolleyes:  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #34 -: Октомври 26, 2006, 09:42:59 am »
Цитат
Мхх... добре че са Луните ни да компенсират това-онова, че тия Марсове нептунови са доста...мъммм... разногледи  :lol:  :rolleyes:  :D
"Едно окО` на Мароко друго на Кавказ!" - както обичаше да казва един Близнак преди време :P  

« Отговор #35 -: Октомври 26, 2006, 10:37:02 am »
Цитат

Док, кой ти каза ,че с "какичка" си застрахован от чепати рога? И че на "старото" главата не може да му хвърчи?
Всичко си е до човек и морал.
Тия акъли дето ги даваш са от съвпада Сатър/Марс в четвърти на семейството и дома. Вероятно търсиш много сигурност и безопасност по Марсовите теми  ;) в брака. И сигурността и безопасността са си Сатурнови функции. Особено пък като "потърпевш" от "чепати рога".
Кво да ти кажа, Док - като си си избрал Венерка в Риби, квадрат Нептун, не си застрахован от любовни измами. Измамата си е Нептунов специалитет.Е можеше да попаднеш на алкохоличка или наркоманка. Но Нептун си има и фантастични черти...ммммммммммммм :P  ;)
Ако си паднеш в капана на картата може да проявиш един доста перверзен морал /маралът е Юпи, а той е ранен в Риби от собствения си управител в Стрелец, когото пък управлява/. Обяснявам преди да са се разярили Овнешкия Мерк и Слънце:
Венерата /любовта/ ти е крайно идеализирана и вероятно ...... сори, ще си остане такава и ще се изживява чрез фантазии и имагинерни връзки с ефирни същества, толкова ефирни,че просто няма да са от тоя свят. Но поради Марсови проблематики със Сатъра , когато идеализмът ти стигне точката на пренасищане слизаш в другата крайност и можеш да си избереш "нещо свръхсигурно и земно". И къде е перверзията? Ами Док, с тоя Марс в Близнаци, просто винаги може да попадаш в ситуацията да си две в леглото:
с оная земната и сигурната в комплект с ефирното, нежно, прекрасно и въображаемо създание. И дано нептуновият ти блян е безименен, че можеш да им объркаш имената, щото Марс в Близнаци си бъбри и в такива ситуации ;) И тогава стискай зъби да не простенеш чуждо име :D  ;)  :P
Стига с вивисекцията :D Остани си жив :D Засега! :D
Мълча  :D  ;)!!!!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Октомври 26, 2006, 10:37:05 am »
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:
Чакайте сега, че аз доста съм изтървала от разговора. Да, Сатурн доста усмирява Лъва последните години, докато преди бях същински неконтролиран бяс. Покрай Сатурновото завръщане съм склонна да смятам и най-вече да се надявам, че слушкам повече Сатурн, отколкото Марс.
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 12:45:52 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Октомври 26, 2006, 10:41:12 am »
Цитат
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:
Не си мисли и за миг да си пренебрегваш Десцендента!!!!!!

Много лоша шега може да ти изиграе ;) Личен опит :angry:
В какъв смисъл да го пренебрегвам? И въобще как е възможно да пренебрегнеш Венера? Всъщност незнам ... май съм склонна да подтискам чувства, поради различни обстоятелства. Незнам дали това е сред нещата, които имаш предвид. И каква лоша шега може да изиграе? Примери?  :unsure:      
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #38 -: Октомври 26, 2006, 10:52:19 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:

В какъв смисъл да го пренебрегвам? И въобще как е възможно да пренебрегнеш Венера? Всъщност незнам ... май съм склонна да подтискам чувства, поради различни обстоятелства. Незнам дали това е сред нещата, които имаш предвид. И каква лоша шега може да изиграе? Примери?  :unsure:
Добре, отговарям на двете ти мнения с това:

пренебрегването на Десцендента беше реплика към Лили. Според старите теории жените не могат да си отработват докрай Слънцата и Марсовете, поради което проецират качествата им върху мъжете. Така в една женска карта Слънцето и Марс показват качествата ,които търсиш в интимния партньор или съпруга. Другият показател за стабилна връзка е Десцендента, а за сърдечни романси 5 дом - планети там и управителят на пети по знак, дом и аспекти.
Та когато Лили питаше кой от двата анимуси си склонна повече да слушкаш имаше предвид дали предпочиташ партньори по Слънцето си, което /доколкото разбарах/ е в Лъв съвпад със Сатурн и те кара да харесваш сатурнови Лъвове или партньори по Марс, който така и не знам къде ти е :)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Октомври 26, 2006, 10:52:42 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D

Шегички се случват всякакви, от смешна по-смешна и от тъжна по-тъжна, така че слушкай какво ти казва Валда  ;)  :P

Владетелят на Дсц не е за пренебрегване, както и наличието на планета(-ти) в 7 дом (ако има). Слънцето и Сатурн едно ще ти казват, Марс обаче също ще иска да дърпа чергата към себе си, няма как да го пренебрегнеш. Венера (а при мен Луната в същия знак и дом) може и да се прави, че я "няма", защото... *сложен въпрос* - ами защото за да 'почувства' себе си, й е необходим допир с друг човек (или "други" - като събирателно понятие), на /почти/ симбиотично ниво - 8 дом - така се 'чувстват' планетките в десцендентния /трети/ квадрант  :rolleyes:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.