Здравей Гост

тр.сатурн върху натална венера..и връзка

• 62 Отговора
  • 10893 Прегледи
*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #40 -: Октомври 26, 2006, 10:56:30 am »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Ти пък къде се слагаш, м?  :P твоето слънчице е самата светлина златна лъвска - нищо, че е в "симбиотично единство" със Сатурн  ;) в случая козирогатото малко ще усмирява лъва   :D
А пък за останалото, и най-вече за възрастовите групи и всичките им "плюсове" и "минуси", - на лична бележка  :rolleyes:  B)

Апропо, кого от двамата си "анимуси" си склонна повече да слушкаш - Слънце/Сатурн или Марс? В отговора на този въпрос е "разковничето", стига да успееш да си отговориш де...  :P защото и аз все още се чудя към коя "реалност" повече гравитирам  :lol:
Не си мисли и за миг да си пренебрегваш Десцендента!!!!!!

Много лоша шега може да ти изиграе ;) Личен опит :angry:
В какъв смисъл да го пренебрегвам? И въобще как е възможно да пренебрегнеш Венера? Всъщност незнам ... май съм склонна да подтискам чувства, поради различни обстоятелства. Незнам дали това е сред нещата, които имаш предвид. И каква лоша шега може да изиграе? Примери?  :unsure:
Шегички се случват всякакви, от смешна по-смешна и от тъжна по-тъжна, така че слушкай какво ти казва Валда  ;)  :P

Владетелят на Дсц не е за пренебрегване, както и наличието на планета(-ти) в 7 дом (ако има). Слънцето и Сатурн едно ще ти казват, Марс обаче също ще иска да дърпа чергата към себе си, няма как да го пренебрегнеш. Венера (а при мен Луната в същия знак и дом) може и да се прави, че я "няма", защото... *сложен въпрос* - ами защото за да 'почувства' себе си, й е необходим допир с друг човек (или "други" - като събирателно понятие), на /почти/ симбиотично ниво - 8 дом - така се 'чувстват' планетките в десцендентния /трети/ квадрант  :rolleyes:  B)
Оооооо, поредната Плутонясала Венера, не знаех ;)

Добре дошла, Sunrain!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Октомври 26, 2006, 11:00:19 am »
Дано не ми се обиди, че го казвам  :P

Венера в 8 дом и при това квадратът й с Плутон е един от двата най-точни аспекти в  картата  ;)  B)

Sunraaaaaaaain, моля те, не ме наказвай плийййззз!  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Октомври 26, 2006, 11:06:19 am »
Не се притеснявай, Лили! Не се сърдя за глупости :) Валда, между другото  Марса ми е в Близнаци. Разбирам сега какво е имала предвид Лили. Ами да, това е проблем.   
« Последна редакция: Февруари 05, 2011, 12:43:08 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ГостЗЪБОЛЕКАР

« Отговор #43 -: Октомври 26, 2006, 11:19:23 am »
Цитат
Не се притеснявай, Лили! Не се сърдя за глупости :) Валда, между другото  Марса ми е в Близнаци в седми дом. Разбирам сега какво е имала предвид Лили. Ами да, това е проблем. Партньорите ми хем искам да са стабилни и сериозни, хем да са типичните мъже-измамници и да има лудо привличане. Е цял живот нямам угаждане и насищане :ph34r:
Привет на моята територия:),ще си се чекнем по всички посоки.

*

ГостЗЪБОЛЕКАР

« Отговор #44 -: Октомври 26, 2006, 11:21:12 am »
имам проблеми с интернета :(  

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #45 -: Октомври 26, 2006, 11:35:57 am »
Цитат
Цитат
Не се притеснявай, Лили! Не се сърдя за глупости :) Валда, между другото  Марса ми е в Близнаци в седми дом. Разбирам сега какво е имала предвид Лили. Ами да, това е проблем. Партньорите ми хем искам да са стабилни и сериозни, хем да са типичните мъже-измамници и да има лудо привличане. Е цял живот нямам угаждане и насищане :ph34r:
Те тва си е Марс в Близнаци- хем Гост ,хем на своя територия ;)  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #46 -: Октомври 26, 2006, 11:44:56 am »
Цитат
Цитат
Не се притеснявай, Лили! Не се сърдя за глупости :) Валда, между другото  Марса ми е в Близнаци в седми дом. Разбирам сега какво е имала предвид Лили. Ами да, това е проблем. Партньорите ми хем искам да са стабилни и сериозни, хем да са типичните мъже-измамници и да има лудо привличане. Е цял живот нямам угаждане и насищане :ph34r:
С едно уточнение, че твоята марсова "територия" си е доста сатурнова, докато нейната - меркуриево-нептунова  :D  :P  :D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Октомври 26, 2006, 11:48:01 am »
Така хубаво ме разсейвате, че днес хич не ми е до работа. Въобще не мога да се организирам, само форума зяпам. Трябва да си видя транзитите, кои са виновниците за туй ми състояние. Напоследък ... съм далеч от съвестния работник, незнам как ме търпят още  :rolleyes:  

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Октомври 26, 2006, 03:46:20 pm »
Бързите транзити тия дни ще бележат тенденция към провокиране на наталния ти квадрат Луна/Уран, което пък на сериозното сатурново Слънчице може и да не му се нрави, нито пък на шефския архетип, който образно олицетворява, но виж... мунданните констелации могат да бъдат и свеж полъх в рутинното ежедневие, не е ли така сега?   :P

А пък и кой знае - може и плутонясалата ти Венера да се е "събудила", провокирана от мунданното изгаряне на Венера и Марс в Скорпион. Тия неща са свързани и  синхронизирани  - "каквото е вътре, това е и отвън" - по тази логика никой транзит не ни 'удря' тогава, когато дадена "акция" не е необходима  :rolleyes:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #49 -: Октомври 26, 2006, 10:47:49 pm »
Цитат
Не обичам да коментирам без да съм видяла цялата карта, но не мога да се съглася,че нямаш право на избор.
 Сатурн върху Венера идва да промени цялата ти ценностна система, не само любовта. Да, отношението ти към нещата става по-зряло, по-мъдро, а щом външните обстоятелства ти го налагат, значи си нямал вътрешната нагласа. Обикновено се случва така.
Това с " какичките" май е мода напоследък :D Не би било проблем, ако ти не виждаше проблем в ситуацията. Да, при Сатурн върху Венера може да се чувстваш необичан, но и чувствата в теб да са опустошени. Ами, ако не успяваш да го отработваш позитивно този Сатурн просто изчакай аспектът да отмине и тогава си вземай кардиналните решения. Като не я обичаш просто не влизай във връзката, е ТВОЯ ВОЛЯ! Но Сатурн ще те задържи известно време в тази връзка и като отмине - какво? Едно или две разбити сърца :unsure:
Няма смисъл от това :unsure:
Вероятно Сатурн задушава собствените ти чувства и като отмине те ще се върнат- по-зряли и по-истински. И тогава ще ти се иска да обичаш човека до теб :) Защо си решил,че нямаш избор? Остани сам извесно време, при Сатурн върху Венера това не е толкова трудно. Или ,все пак има някакви чувства, а? [/quote]
 Не искам да ми гледаш цялата карта) А какичката  нещо не ме влече,днес зарибява м друга...да видим до къде ще я докарам.....Омръзна и да играя роли и да се правя на какъвто не съм

*

Jeni

« Отговор #50 -: Октомври 26, 2006, 11:44:41 pm »
.
« Последна редакция: Януари 31, 2009, 10:51:27 pm от Jeni »

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #51 -: Октомври 27, 2006, 10:00:31 am »
Цитат
=DDD,October 26, 2006 10:47 pm]
Цитат на: Valda,October 26, 2006 09:51 am
Не обичам да коментирам без да съм видяла цялата карта, но не мога да се съглася,че нямаш право на избор.
 Сатурн върху Венера идва да промени цялата ти ценностна система, не само любовта. Да, отношението ти към нещата става по-зряло, по-мъдро, а щом външните обстоятелства ти го налагат, значи си нямал вътрешната нагласа. Обикновено се случва така.
Това с " какичките" май е мода напоследък :D Не би било проблем, ако ти не виждаше проблем в ситуацията. Да, при Сатурн върху Венера може да се чувстваш необичан, но и чувствата в теб да са опустошени. Ами, ако не успяваш да го отработваш позитивно този Сатурн просто изчакай аспектът да отмине и тогава си вземай кардиналните решения. Като не я обичаш просто не влизай във връзката, е ТВОЯ ВОЛЯ! Но Сатурн ще те задържи известно време в тази връзка и като отмине - какво? Едно или две разбити сърца :unsure:
Няма смисъл от това :unsure:
Вероятно Сатурн задушава собствените ти чувства и като отмине те ще се върнат- по-зряли и по-истински. И тогава ще ти се иска да обичаш човека до теб :) Защо си решил,че нямаш избор? Остани сам извесно време, при Сатурн върху Венера това не е толкова трудно. Или ,все пак има някакви чувства, а?
Не искам да ми гледаш цялата карта) А какичката  нещо не ме влече,днес зарибява м друга...да видим до къде ще я докарам.....Омръзна и да играя роли и да се правя на какъвто не съм[/QUOTE]
Eeeeeee,"Късно е , либе, за китка!" или "След дъжд - качулка!"  - Видях я вече ;) Бърз Мерк в Овен, кво да се прави :)

С тройно нептунясала Луна няма как да не зарибяваш :D То по Луна все до 8-ми ще я докараш, а по Нептун през 5 пак до 8-ми щото го управлява :D

Знаеш си и без мен :)
Е като ти мине Сатъра през Асцендента и се замота в първи може и да ти омръзне да "играеш роли". Ама Сатурн скоро излиза от Лъв, а от Асцендента си не можеш да избягаш. За ролите не знам, но играта ти е в кръвта! - ако си склонен да се довериш на моя Асцендент в Лъв! :)  :)  :)
« Последна редакция: Октомври 27, 2006, 10:03:03 am от Valda »

*

DDD

• *
  • 286
    • http://
« Отговор #52 -: Октомври 28, 2006, 05:54:36 pm »
Голям цирк пак,днес отрязах каката за да излизам с една по млада,обаче на нея пък 6тели да и идват гости и пак оставам на сухо :huh: Иди и се бори със сатурн :D Пак обе6тава да сме излезели друг път ..ама мани мани, за няколко дни не се знае как 6те се завъртят не6тата :D  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #53 -: Октомври 28, 2006, 07:27:03 pm »
Леле на мъжете не трябва да им се дава да учат астрология   :ph34r: Виж за кви цели я ползват само?!  :P  

*

Gostenka

« Отговор #54 -: Октомври 29, 2006, 12:02:10 pm »
Цитат
Голям цирк пак,днес отрязах каката за да излизам с една по млада,обаче на нея пък 6тели да и идват гости и пак оставам на сухо :huh: Иди и се бори със сатурн :D Пак обе6тава да сме излезели друг път ..ама мани мани, за няколко дни не се знае как 6те се завъртят не6тата :D
Е, ти ако не искаш по-възрастната в случая партньорка/ което съвсем не означава, че е по-лоша/ , и Сатурн няма как да те принуди да бъдеш с нея. Може би тук става въпрос за това да се замислиш за  някакво по-сериозно обвързване, брак например. Преди съм надзъртала в карти на мои близки и, които имат в случая и Венера в Лъв, като мен самата и много от тях са се обвързали брачно при такъв транзит :D , обаче за такъв брак предполагам, за да се стигне до него, трябва да има заложени в миналото предпоставки за него, нали той не става от нищото :blink: . Както казах, по-горе на мен не ми се отразява по-подобен начин, за връзки въобще не си мисля, около мен се навърта един "по-сериозен" ухажор, но не е нещо ,което мога да отбележа като нещо важно, то ест, или иначе казано никой не ми допада, тотална липса на интерес от моя страна, ...по-скоро засега върху Асц, и Венера..засега..съм болна и отвреме на време прекалявам с мрънкането, обаче има цяла година, така, че е рано да правя някакви заключения, а и ...все някога ще мине. Сигурно на всеки индивидуално насочва вниманието, там където има нужда.. :)  

« Отговор #55 -: Октомври 31, 2006, 10:38:29 am »
Транзита на Сатурн върху Венера, според мен не винаги дава връзка с по-възрастен човек. При сестра ми връзката е с по-млад мъж-6год, а при една позната по-млад с 2 години. Но и в двата случая са трудни връзки защото имат отговорности мъжете. Така че, май темата е по Венера, и промените ще бъдат, както казва Валда,  на ценностна система.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Октомври 31, 2006, 10:48:15 am »
Да, и при мен това се случи по време на транзитен квадрат на Сатурн към Венера. Връзка, изискваща поемане на съзнателна отговорност за последствията...  :huh:  :blink:  B)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #57 -: Октомври 31, 2006, 10:51:28 am »
Цитат
Транзита на Сатурн върху Венера, според мен не винаги дава връзка с по-възрастен човек. При сестра ми връзката е с по-млад мъж-6год, а при една позната по-млад с 2 години. Но и в двата случая са трудни връзки защото имат отговорности мъжете. Така че, май темата е по Венера, и промените ще бъдат, както казва Валда,  на ценностна система.
Ами Сатурн често означава човек с отговорности. Понякога тези отговорности може да са семейни. Не знам какво имаш предвид под "мъже с отговорности" - ако са семейни или "разведени" с деца" :) това си е напълно в характеристиката на Сатурн.

Но може и да е друг вид сатурнова отговорност. Понякога Сатурн може да се прояви буквално като архитеткт, строител или охранител. А защо не и брокер на недвижими имоти?Ако се задейства охранителната му и съхранителна функция, де. :)
« Последна редакция: Октомври 31, 2006, 10:52:04 am от Valda »

« Отговор #58 -: Октомври 31, 2006, 11:18:44 am »
Всъщност при дамите Сатурн е и с двете значения-при сестра ми:гледа сам детето си, почти разведен и работи като охрана, а при другата дама-семеен и брокер. Сигурно има и други неща, които незнам, поне не са ми казали.
Интересното е, че и при двете Сатурн е в квадрат с Венера в радикса. Та май голямо учене ще бъде и последиците никак няма да са приятни.. Никоя от дамите не си мисли за сериозно обвързване, поне за сега..

*

Valda

• *
  • 377
« Отговор #59 -: Октомври 31, 2006, 11:36:23 am »
Цитат
Всъщност при дамите Сатурн е и с двете значения-при сестра ми:гледа сам детето си, почти разведен и работи като охрана, а при другата дама-семеен и брокер. Сигурно има и други неща, които незнам, поне не са ми казали.
Интересното е, че и при двете Сатурн е в квадрат с Венера в радикса. Та май голямо учене ще бъде и последиците никак няма да са приятни.. Никоя от дамите не си мисли за сериозно обвързване, поне за сега..
Ами да, отработват наталната си квадратура при транзита на Сатурн. А това,че Сатурн се появява с няколко значения наведнъж е добре- сгъстена карма и няма да го отработват втори път това положение. Не се знае -може пък някоя от тях да се обвърже трайно ако има и други индикации в радикса за това.