Не обичам да коментирам без да съм видяла цялата карта, но не мога да се съглася,че нямаш право на избор.
Сатурн върху Венера идва да промени цялата ти ценностна система, не само любовта. Да, отношението ти към нещата става по-зряло, по-мъдро, а щом външните обстоятелства ти го налагат, значи си нямал вътрешната нагласа. Обикновено се случва така.
Това с " какичките" май е мода напоследък

Не би било проблем, ако ти не виждаше проблем в ситуацията. Да, при Сатурн върху Венера може да се чувстваш необичан, но и чувствата в теб да са опустошени. Ами, ако не успяваш да го отработваш позитивно този Сатурн просто изчакай аспектът да отмине и тогава си вземай кардиналните решения. Като не я обичаш просто не влизай във връзката, е ТВОЯ ВОЛЯ! Но Сатурн ще те задържи известно време в тази връзка и като отмине - какво? Едно или две разбити сърца :unsure:
Няма смисъл от това :unsure:
Вероятно Сатурн задушава собствените ти чувства и като отмине те ще се върнат- по-зряли и по-истински. И тогава ще ти се иска да обичаш човека до теб

Защо си решил,че нямаш избор? Остани сам извесно време, при Сатурн върху Венера това не е толкова трудно. Или ,все пак има някакви чувства, а? [/quote]
Не искам да ми гледаш цялата карта) А какичката нещо не ме влече,днес зарибява м друга...да видим до къде ще я докарам.....Омръзна и да играя роли и да се правя на какъвто не съм