Много силна карта според мен - особено за жена B)
Три лични планети близо до Асц във Водолей в опозиция с Юпитер на Дсц.
За Меркурий във Водолей казват, че е силно поставен, особено щом е в 1ви дом, Слънцето и Марс на Асц също са силни. Опозицията им с лъвски Юпитер дава голяма доза експанзивност и същевременно представителност, тоест най-вероятно това е личност със силен индивидуализъм, която трудно би останала незабелязана, а и не би приела второстепенна роля. Възможно е да се стремиш към по-високи цели предвид силното влияние на Уран, а също и да имаш високи "летви", което от своя страна загатва Юпитер на Дсц в знака Лъв.
Както казах, картата е с акцентирано ураново влияние - не само Асц и три лични планети са в знака Водолей, а и Уран-диспозитор на водолейския стелиум е най-издигнатата планета в хороскопа предвид това, че кулминира близо до Медиум Цели (и в т.нар. "гокленова зона").
Влиянието на Уран и Сатурн бива подчертано и от взаимната рецепция между Марс (Водолей) и Уран (Скорпион), и между Меркурий (Водолей) и Сатурн (Дева).
Известно напрежение или може би по-скоро неизяснени моменти в емоционалния живот внася квадратът между Луната и Венера. Тук се усеща силното нептуново влияние, имайки предвид това, че и двете планети са аспекитрани от Нептун. Връзките ти най-вероятно са с преобладаващо юпитерово-нептуново нюансиране, но е възможно и друго 'оцветяване' - тук визирам най-същественото *на пръв поглед* :-)
Ако се вземат по-широки орбиси, аспектът между Луна и Венера/Нептун се превръща в тао-квадрат със Сатурн, който е в края на 7ми дом в картата. Сатурн може да се приеме, че донякъде 'заземява' хвърчащите юпитерово-нептунови стремежи.
Според мен в картата има съчетание между експанзивност и целенасоченост, устрем към високи цели и същевременно рационалност/прагматичност, но общо взето доминантата в хороскопа е уранова и предполага стремеж към живот и свободна реализация на Аза като се следват неконвенционални пътища и се разчита на групови ресурси и подкрепа от партньори.
Предприемчива и независима личност, която трудно би останала в "сянка"-та на някой друг, било то и любим партньор. Луната в Риби и съвпадът Венера/Нептун 'омекотяват' характера, правят го по-чувствителен и замечтан, със склонност към идеализъм, съпричастност и хуманизъм - от онези, които са "имперсонални", типично в стила на Нептун и Уран...