А не мислите ли, че е възможно гореспоменатите симптоми да се дължат на случайно "кръстосване" или "пресичане" на нашето измерение с друго, макар и за броени секунди? Знае се, че понятието "време" в някои други измерения може или да не съществува, или да съществува в друг вид и по друг начин измеримо. Това, че нашето "време" е линейно, все още не означава, че в този си "вид" то съществува навсякъде отвъд границите на видимата, т.е. проявена реалност - нашата "реалност"... :blink: B)
Всичко е възможно,това знам.

Сега и аз съм по-покойна..., че поне знам, че има и други хора на които се случват странни неща, съвсем нечакане, и поне не провокирани съзнателно.
Но така както никога дори не бих и фантазила нещо подобно, така и обяснението може би е отвъд границите на моето съзнание и представи... или нещо , което колкото и да предполгам все ще пропусна. А може и някакав знак да е, че нещо не е наред, че нещо трябва да се промени...тази енергия- съчетание от вибрации и звук, ми докара само неприятни усещания,въпреки ,че отдавна, в началото на годината ми се случи нещо подобно, но вятър нямаше..по-скоро само вибрации и звук... Знам, че поне интуитивно можем да усетим, кога нещо е хубаво и кога нещо е страшно и ужасно. Когато нещо е толкова истинско и осезаемо , може да се различи от всички останали преживявания и да се отличи като странно ,необичайно ,неочаквано и уникално. Но това никога няма да разбере човек, който не е изпитал нещо подобно..за доста хора това може да са щуротии и ..хайде да не описвам , всеки знае как биха реаграли повечето хора...обаче и подобни явления стават все по-често срещани сред доста хора..бях, чела някъде, че в нашата ера на Водолея, всичко анормално ще стане нормално...тези явления също..и да, освен нашата реалност, се смята, че съществува и друга метафизична реалност. Харесва ми обяснението за преплитането на двата свята, за времен отскок в друго време, но от личното си преживяване , останах с впечатлението ,че аз съм домакина в случая, а "онова" некаканен гост, сбъркал адрес/измерение.., или един дявол знае какво :unsure: . Поне с едно такова обяснение, бих си обясниляа всичко с някаква случайност, а не като някакво лично нападение на странно същество персонално към мен/ или пък към теб.
Накратко:незнаем какво е, но можем да го усетим чисто интуитивно като нещо "страшно " и "неприятно". Засега а:/ преплитане на два свята
б/.някакъв знак
в/.полтъргайст..предизвикан и създаден от задържане на емоции, и някакви вътрешни конфликти...
Засега се замислям за тези три възможни отговора, въпреки, че съвсем не излщчвам истинското обяснение, да няма нищо общо с тези предположения..