Здравей Гост

На мегдана...В хоре-маГа

• 152 Отговора
  • 65285 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: На мегдана...В хоре-маГа
« Отговор #75 -: Август 10, 2011, 09:32:06 pm »
Ваньо Танов: Разочарован съм от решението на Върховния административен съд
10 август 2011 | 20:35 | Агенция "Фокус"
Начало / Агенции
София. Разочарован съм от това решение заради българските граждани и бизнеса, който се надяваше, че след повече от 20 години „преход”, най-после в нашата държава има ясни и точни правила, че има законност и тя се прилага еднакво спрямо всички. Това заяви директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов по повод решението на Върховния административен съд, с което „Лукойл” може да продължи нормално работата си, предаде БНТ .
На въпрос – как ще се готвят митниците за следващото дело, което ще започне по същество на 30 август, Танов посочи: „При това, което видях досега, при един много ясен казус, защото аз съм взел мнението не само за нашите юристи, които са в агенцията, но и много хора от тази гилдия, които твърдяха, че няма правна възможност това решение да бъде отменено”.
Танов заяви още, че очаква оттук нататък делото, което ще се гледа по същество, да бъде проточено изключително дълго време. „Готов съм да се хвана на бас, че то няма да приключи по-рано от една година”, каза още директорът на Агенция „Митници”.

http://www.focus-news.net/?id=n1554747

Разочарован бил..... ;D ;D ;D
Ебати цирка....НЕАм думи.....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #76 -: Август 10, 2011, 11:39:43 pm »
урана ми пак откачи  ::) от пон. май ще изкарам курс по италиански ха-ха, ако не се откажа де  ::)

Ако и при мен излезе вярно, че Уран ми е на асцендента в натала ще предложа да се издаде книга  "УРАН управлява астрологията И ИЗНЕНАДВА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ НАУКА  чрез собствения им хороскоп и се мести на асцендента им в рожденният им хороскоп, без прогресия  на  44  им година след като е преминал през собствената си опозиция  " Сега не знам вече...Нищо вече не знам.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #77 -: Август 11, 2011, 12:20:44 am »
   :bedtime2:Лека нощ на всички. :)  При нас едно хубаво вали и е само за спане.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #78 -: Август 16, 2011, 11:31:17 am »
Здравейте, къде е " Дълбока", и с каква маймуна е заминала fairy на море? ;D  ;D ;D Ще ме светнете ли?

Аз на 20 август заминавам за Седемте езера  и ще ви нащракам снимки да ги качим тук. ;)

хаха "Маймуната" е дъщеря ми :)
изкарахме си добре, спрях ме се на малкото селце Черноморец - много съм доволна, все още не е застроено, сравнително спокойно като за почивка с маймунка :)))
на мен лично добре ми дойде тази малко непредвидена почивка която преписвам на не друг а на Сатурн - все пак откъсването от всички навици, оставане малко извън всякакви комуникации и сам със себе си ;) е добро начало преди същия господин да тресне 1-ви дом :))

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #79 -: Август 16, 2011, 07:54:23 pm »
 Е поне сте си починали и набрали лъчи  за зимата :) Той и при мен ще се тряска. Сатурна :P Чакам, че да посваля някое килограмче. :-*Друго хубаво,ако не дойде.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #80 -: Август 17, 2011, 11:50:04 am »
Е поне сте си починали и набрали лъчи  за зимата :) Той и при мен ще се тряска. Сатурна :P Чакам, че да посваля някое килограмче. :-*Друго хубаво,ако не дойде.

;D ;D ;D аа аз си спретнах една лятна плодова с много водичка :))) ама какъв апетит ми се е отворил само.. абе странен е тоз моя Сатурн.. обикновено преди преминаване през асц. и натална позиция хората едвам издържат искат нещо да се случва.., а при мен мислите са ми само "трябва да спечеля още малко време"  ;D ;D ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #81 -: Август 20, 2011, 12:10:32 am »
 :) Успешно творчество , аз ще изчезвам утре. Пожелавам да стигнете до нови вдъхновения и прозрения, и  ще се  ви чета с интерес след понеделник .  :58: на всички .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #82 -: Август 20, 2011, 11:38:10 am »
:) Успешно творчество , аз ще изчезвам утре. Пожелавам да стигнете до нови вдъхновения и прозрения, и  ще се  ви чета с интерес след понеделник .  :58: на всички .

На теб приятна почивка...и да донесеш снимки.... ;D :P

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #83 -: Август 20, 2011, 11:49:22 am »

да се заредиш с много положителна енергия  :)
и весело изкарване

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #84 -: Август 21, 2011, 02:33:59 pm »
Момичета , кажете нещо за цистит...Умирам от болка.... :'(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #85 -: Август 21, 2011, 07:39:40 pm »
Ей и аз съм го преживяла - ужасно е  :( Червената боровинка много помага, търси в аптеката нещо с екстракт от червена боровинка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #86 -: Август 21, 2011, 09:06:41 pm »
Ей и аз съм го преживяла - ужасно е  :( Червената боровинка много помага, търси в аптеката нещо с екстракт от червена боровинка.

На антибиотик съм от днес..... :(...Мерси Танче, ще търся... :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #87 -: Август 22, 2011, 07:01:43 pm »

На теб приятна почивка...и да донесеш снимки.... ;D :P

Здравейте на  всички.  :051: Благодаря за пожеланията, завърнах се  успешно ;D
Пращам от моя заряд на целия форум.  :58:
Беше страхотно , изкачихме всичко, и последното езеро ,  хидихме  до хижа" Скакавица" , видяхме невероятни  водопади.
Ще кача снимки  непременно , само да отдъхна малко и да  ги прехвърля на компютъра тази вечер  :) ;D ;D ;D  Невероятно красиво е. Който не е ходил да отива :)

Марая , а за цистита си  пий антибиотика, че не е за подценяване хич.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #88 -: Август 22, 2011, 09:59:38 pm »
Мерси...,абе с кръв е цистита... :(...Но на второто хапче поотмина....АУГУМЕНТИН....Но ми се ще и нещо...дето е по- нехимично....

МИЛА...,благодаря....аз познавам маршрута...и много ме кефи...Умирам за Рила....И много харесвам Дънов.... ;D

Чакаме снимки... :-* :-*

*

Romantica

« Отговор #89 -: Август 22, 2011, 11:04:36 pm »
Мерси...,абе с кръв е цистита... :(...Но на второто хапче поотмина....АУГУМЕНТИН....Но ми се ще и нещо...дето е по- нехимично....

Пий повече вода и си обуй топли чорапки!
Може да си вземеш едно от двете:
Уринал Дринк, на сашета е и си ги разтваряш в топла вода, 3х1
или
Уринал Акут, на таблети е, бързо действащо
« Последна редакция: Август 22, 2011, 11:15:45 pm от Romantica »