Таня,
Мъжа когото обичам е близнак...има марс в 7-ми , сатурн свпад слънце в 10-ти и плутон в 1-ви...Сещаш се , че слънце/сатурн е фокус на тао-квадрат...С него съм от година...Според астрологията....

...той трябва да е най-жестокия мъж....,но...нищо подобно...Той е НАЙ-ДОБРИЯ ЧОВЕК...когото съм срещала...за 46г...Мек,благ...,великодушен...мъжа на моя живот....Обичам го...

Живяла съм с риби...,брат ми е рак...колкото повече вода...толкова повече жестокост...Мъжа ми/бившия/е риби....той е НАЙ-ЖЕСТОКИЯ ЧОВЕК..когото познавам....,брат ми е рак...той е не по-малко жесток...Смятам, че на жестокост са способни водните знаци...Те са СЛАБИ....,а само слабите са жестоки...

При мъжа ми луната е в риби...той е новолунен...,при брат ми луната е във водолей....това са двама мъже...за които съм правила много....,никой от тях не е заслужил...дори да си мръдна пръсчето на десния крак за тях...Явно обаче...на мен ми е бил нужен опит...
Мисля, че жестокостта в натала..не се определя от тежките планети...,а от аспектите на светилата...и все си мисля.../дори и да ме сметне някой за пословична/

...луната...луната и венера...в аспект с тежките планети имат "вина' за жестокостта...