Здравей Гост

Жестокостта в натала

• 35 Отговора
  • 8030 Прегледи
*

akruks

Re: Жестокостта в натала
« Отговор #30 -: Декември 10, 2011, 11:20:17 pm »
Направо ме обнадежди  ;D

e, то при всеки е различно, при мен този период е белязан и от квадрата на транзитния малък злобар плутон през 4д. към луната ми в 7д. - конфликти с жени от семейството, дълбоки емоционални преживявания, все от тоя род...
« Последна редакция: Декември 10, 2011, 11:36:34 pm от akruks »

*

akruks

« Отговор #31 -: Декември 10, 2011, 11:32:38 pm »
Убиец, самоубиец или касапин - МП марс/сатурн върху меркурии итн. :1032:
явно всяко правило има изключения или е важно това как са разположени въпросните планети и Мп в домовете, защото погледнах сега за самоубил се човек и МП сатур/марс  е далечко от меркурий, но пък се намира в 12д. и е в квадрат с възлите

« Отговор #32 -: Декември 11, 2011, 09:57:09 am »
явно всяко правило има изключения или е важно това как са разположени въпросните планети и Мп в домовете, защото погледнах сега за самоубил се човек и МП сатур/марс  е далечко от меркурий, но пък се намира в 12д. и е в квадрат с възлите

Става дума в натална карта МП марс/затурн върху меркурии, което означава мисли за убийство или самоубийство, пък може и да е върху друга активна планета. Домовете игрят много важна роля, дали са активни, като например 1 и 5 дом са най активните. За такива събития е нужно най малко от три страни потвърждениа, с 100% сигурност е само смърта! Имах 4 клиенти преди 20 години които се самоубиха и при всеки е различно.  :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

akruks

« Отговор #33 -: Декември 11, 2011, 10:59:47 am »

Става дума в натална карта МП марс/затурн върху меркурии, което означава мисли за убийство или самоубийство, пък може и да е върху друга активна планета. Домовете игрят много важна роля, дали са активни, като например 1 и 5 дом са най активните. За такива събития е нужно най малко от три страни потвърждениа, с 100% сигурност е само смърта! Имах 4 клиенти преди 20 години които се самоубиха и при всеки е различно.  :wink2:
Коментара ми се отнася за наталната карта на човека, само дето съм написала сатурн/марс, вместо марс/сатурн в бързането, но е така- в натала му МП марс/сатурн няма  аспект с меркурий, има тригон с луната в 8д., секстил с уран 10д. (уран е съвпад с мц) и квадрат с възлите-юлв 8д.
Обаче МП марс/плутон прави точен квадрат с натален сатурн в 1д., нептун е съвпад с асц и квадратира уран, слънце, селена на мц, плутон е на 150гр. от луната.  Когато се самоуби, транзитен плутон е в съвпад с натален сатурн, тр. марс точен квадрат с тр. луна в 0-ев гр. , тр. сатурн съвпад с тр. уран се намират в 8д. в картата на смъртта, квадратират този Мп марс/сатурн в натала както и възлите от натала...
Нещата винаги са комплексни, не трябва никога да се съди по един аспект в дадена карта, защото човек с лабилна психика като прочете например, че квадрат на натална луна в 8д. с натален плутон е наличен в картата на самоубил се човек, може да започне да си втълпява за себе си или близък с такъв аспект в натала, че ще го сполети подобна участ...

*

akruks

« Отговор #34 -: Декември 11, 2011, 11:23:39 am »
Само да вмъкна нещо... ;D
Моя Вуте има Марс в скорпион ,но ретро...и е на 135 * от Слънце и Луна...Сатурна му е в критичен 0-ев гр. на овена...аспект м/у Марс и Сатурн.../широк/...при това несъвпад или с модерното име куинконс....много е жесток... ???
Аз пък имам точен квадрат на марс/скорпион/ със сатурн/водолей/, познавам се много добре, най-малко може да се каже, че съм склонна на жестокост  ::) Може би тригона на сатурн с венера и слънце, както и секстила му с юпитер и луна да омекотяват или неутрализират този квадрат, знам ли ::) то нали марс ми е съвсем точен съвпад с нептун, та сатурн квадратира и нептун, мога да кажа че съм жалостива на ниво да ме взимат за балък и доста хора са се възползвали от това през живота ми... Колкото до марс в скорпион, в любовта е всеотдаен и на принципа всичко или нищо, като очаква или изисква от ответната страна същото- за мен със слънце везни е очакване, при дъщерята със слънце скорпион и асц. скорпион е изискване  ;D, но жестокост- никога, просто обръщаме гръб, ближем си раните насаме и след време поемаме към новопоявил се обект на чувствата  ;)  От значение са аспектите на синастричен марс, както и положението му в синастричната карта- например на моя бивш марс му е в дева и попада в моя 1д. - за тази позиция Подводни пише, че дава любов на двете крайности от "Обичам те завинаги" до "Не мога да те понасям" и е така при мен- ту го обичам, ту ми е неприятно присъствието на бившия, който е бивш само по документи- още не се е намерил друг да ме излъже по-добре, че да се обвържа завинаги с подпис или не...  ;D Също съм забелязала, в картите на мои близки и познати, марс на единия като квадратира луната на другия, че този с луната постоянно получава удари под пояса и мисли този с марса за жесток, а всъщност човека с марс към други хора е мек като памук и такива неща...

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #35 -: Декември 12, 2011, 10:54:09 am »
Много те моля...,пробвай..,ако не час...то поне ден и година.... ???

Аз ще ти дам една дата 17.07.1969 г.

Според мен  жестокостта като външен признак  при мъжете не се изявява в килограмите ,а във височината. Не познавам нисък не злобен чочечец. Моля ,да ме извинят ,ако някой засягам но това е моето мнение.