Здравей Гост

МП Юпитер / Лунни възли - Щастливи, успешни и предимствени връзки

• 45 Отговора
  • 9762 Прегледи
А бе да не ми се мота наоколо, защото ще ѝ се догади от сладко по некое време...

А бе и тя знае какво да се представи и какво да иска, и ти не можеш да и откажеш, нали така! :927:

Всъщност не е така, на мен дипломацията не ми е чужда, но нея предпочитам да я иногрирам.

Тогава този МП не е сам ами сте има и още сатурно-плутонски МП там. Сигурно те уважава повече, и е толерантна към теб.
След като се справяш с свекзрвата, означава, че и в професията се справяш по този начин. - 4 от 7 = 10 професия, кариера итн. :clap:  свекървите са в 10 дом!
« Последна редакция: Декември 12, 2011, 03:55:37 pm от astrophönix »
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

Този мидпойнт ми се пада в 6ти дом.
И нещо интересно видях...в момента транзитната венера ми е в съвпад с този мидпойнт :)
Дали ще се случи нещо?

И нещо интересно видях...в момента транзитната венера ми е в съвпад с този мидпойнт :)
Дали ще се случи нещо?

Както знаеш венера и този МП са пасивен аспект, наи много да срещнеш някои на работното място или в ежедневието ти, с които се разбираш добре.  :805m:

Дали ще се случи нещо?

Както знаеш венера и този МП са пасивен аспект, наи много да срещнеш някои на работното място или в ежедневието ти, с които се разбираш добре.  :805m:
Може би приятни контакти в работата за ден,два,най-много три ;D Защото венера бързо ще отлети ::)

*

Неактивен danni

• 477
Благодаря за предложението, чудесна идея, имате ли ми данните...Аз напоследък съм страшно уморена и предпочитам само да чета за релакс. :)

Не нямам ги, ако искаш можеш да ми ги испратиш на лични. :)

Това което ми каза за МП го прегледах и не е съвсем вярно, има и още МП които падат върху юпитер луните възли.

Да, така е, отклонението е цели 2 градуса, аз ги смятах на  око и не съм ги прецизирала.Интересен е МП  Мерк Юпитер, който е в съвпад с южния лунен възел. И отново един въпрос, допуща ли се някакъв  орбис за МП и до колко? Още един въпрос  :) -съвпад с фиксирани звезди приема ли се? Стига за сега....  ::)
Blagodarq Vi!

Благодаря за предложението, чудесна идея, имате ли ми данните...Аз напоследък съм страшно уморена и предпочитам само да чета за релакс. :)

Не нямам ги, ако искаш можеш да ми ги испратиш на лични. :)

Това което ми каза за МП го прегледах и не е съвсем вярно, има и още МП които падат върху юпитер луните възли.

Да, така е, отклонението е цели 2 градуса, аз ги смятах на  око и не съм ги прецизирала.Интересен е МП  Мерк Юпитер, който е в съвпад с южния лунен възел. И отново един въпрос, допуща ли се някакъв  орбис за МП и до колко? Още един въпрос  :) -съвпад с фиксирани звезди приема ли се? Стига за сега....  ::)
Blagodarq Vi!

Натален МП към натална планета +- 2 град. същото при дирекции и прогресии +-1 град. :wink2:

*

Неактивен danni

• 477
Да разбирам ли, че МП върху фиксирани звезди не се отчита? :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Да разбирам ли, че МП върху фиксирани звезди не се отчита? :)

да.... ;)

*

Неактивен danni

• 477
Благодаря, Марая....,че ми се е изтипосал МП Уран/Хирон върху Алдобaран... :ch8_31:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Благодаря, Марая....,че ми се е изтипосал МП Уран/Хирон върху Алдобaран... :ch8_31:

non ti preoccupare... :-* :angel:

Добре де, а какво става когато моето слънце цъфне върху споменатия МП на някое гадже ? Или лична планетта в/у него ???

Добре де, а какво става когато моето слънце цъфне върху споменатия МП на някое гадже ? Или лична планетта в/у него ???

Много лесно, ако не ти е наранено слънцето, ще трябва да се чувстваш щастлива, зависи малко и от кои дом идват неговия юпитер и лунните възли! :836m:

*

Неактивен danni

• 477

non ti preoccupare... :-* :angel:

Хаха, нали знаеш, че от мухата слон правя, а и с моите всекидневни пътувания през "гори тилилейски".... ;D :902:

Много лесно, ако не ти е наранено слънцето, ще трябва да се чувстваш щастлива, зависи малко и от кои дом идват неговия юпитер и лунните възли! :836m:

Мерси Доби  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net

аз продължавам с питанките  ::)
демек при синастрия (а и дори и при натал) МП може да смекчава привидно напрегнати аспекти?