Здравей Гост

Мидпойнта на изневярата

• 35 Отговора
  • 7637 Прегледи
Re: Мидпойнта на изневярата
« Отговор #15 -: Декември 13, 2011, 10:52:29 am »
Не ми се връзва нещо МП на Венера - Нептун да е за изнавярата. По- скора за заблудите в любовта  а защо не за влюбването по принцип.
Защото има много причини за изневяра, не е нужно да да има увлечение за да се случи това, а бе разллично е ...
По-скоро МП между У7 и У8 или У5 и У8, де да знам , просто расъждавам.....

« Отговор #16 -: Декември 13, 2011, 11:49:34 am »
Че то много интересно при мене се получава. МП на Нептун и Венера е на 13 гр. във Везни в точен съвпад с Мерка  ;D  ;D ;D

Демек в съпвпад с У2 и У11 хи хи....
И сега как да го тълкувам, че нещо само глупости ми идват в главата  :719:

Копнеж за флиртуване, нервни смущения чрез фалшиви или подведени любовни чувства, които водят често до разочаровани надежди.  :x_70:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #17 -: Декември 14, 2011, 10:29:15 am »
Моят МП Нептун-Венера е в точен съвпад с МС.
 ??? ::)

« Отговор #18 -: Декември 14, 2011, 12:27:34 pm »
Моят МП Нептун-Венера е в точен съвпад с МС.
 ??? ::)

В кои знак е МС ти.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #19 -: Декември 14, 2011, 01:49:18 pm »
А при мен този МП е съвпад със Слънцето, У на МЦ. Бившия ми съпруг  изневеряваше. ;)

« Отговор #20 -: Декември 14, 2011, 02:31:06 pm »
А при мен този МП е съвпад със Слънцето, У на МЦ. Бившия ми съпруг  изневеряваше. ;)

Венера/Нептун върху слънцето има наи големи предпоставки за изневяра. :wink2:

« Отговор #21 -: Декември 14, 2011, 03:26:13 pm »
Доби, а Уран в съвпад с МП Венера/Нептун брои ли се (при изгряващ Водолей)? Има и Венера в съвпад с МП Слънце/Луна, а Венера е в квардат с Уран в радикса.

« Отговор #22 -: Декември 14, 2011, 04:33:24 pm »
Доби, а Уран в съвпад с МП Венера/Нептун брои ли се (при изгряващ Водолей)? Има и Венера в съвпад с МП Слънце/Луна, а Венера е в квардат с Уран в радикса.

О Лили ти ли го имаш този аспект, уран с венера/нептун не се кльопат много и може да се каже - Силен копнеж за любов, поддаващ се на влияние, съблазнителност,  повишаване на пулса в любовта. – Отчайва се, временни  екстраваганти, внезапна раздяла в любовта.
Венера в съвпад с МП Слънце/Луна, а Венера е в квардат с Уран в радикса, това са хора които бързо се влюбват, но и бързо могат да се раслюбят, и после се казва - даи да си останем приятели! :798m: :805m: 

« Отговор #23 -: Декември 14, 2011, 04:39:36 pm »
Не става въпрос за мен, а за човек, който има развод поради изневяра. Тук имам предвид не еднократна изневяра, а дългогодишна паралелна връзка (и поредица от краткотрайни преди нея). Разбира се зад изневярата често стоят други, по-дълбоки причини. Но то ако не ти е заложено по натал, няма да се стремиш към него, макар че всеки от нас на един или друг етап от връзката би могъл да се изкуши.

« Отговор #24 -: Декември 14, 2011, 04:43:26 pm »
Не става въпрос за мен, а за човек, който има развод поради изневяра. Тук имам предвид не еднократна изневяра, а дългогодишна паралелна връзка (и поредица от краткотрайни преди нея). Разбира се зад изневярата често стоят други, по-дълбоки причини. Но то ако не ти е заложено по натал, няма да се стремиш към него, макар че всеки от нас на един или друг етап от връзката би могъл да се изкуши.

При тези аспекти въобще не се учудвам, нормално е, понеже тези хора не им е лесно да устоят на изкушението. :x_94:

« Отговор #25 -: Декември 14, 2011, 04:45:57 pm »
Овенска Венера в т-квадрат с Уран и Нептун.  :wink2:

« Отговор #26 -: Декември 14, 2011, 04:51:11 pm »
Овенска Венера в т-квадрат с Уран и Нептун.  :wink2:

Не всеки може да си купи свободата в любовта, но при този аспект е възможно.  :854m:

« Отговор #27 -: Декември 14, 2011, 04:56:33 pm »
Не всеки може да си купи свободата в любовта, но при този аспект е възможно.

Ха, и тук нацели - Венера е във втори дом (давам/получавам, купувам/продавам).  ;D

*

akruks

« Отговор #28 -: Декември 14, 2011, 07:49:30 pm »
МП венера/нептун в точен съвпад с плутон в 7д. и на 2* от МП венера/МЦ как се тълкува?
У7 е в 4д.
и не разбрах този МП показва дали на човека изневеряват или той е кръшкача?

« Отговор #29 -: Декември 14, 2011, 07:58:58 pm »
МП венера/нептун в точен съвпад с плутон в 7д. и на 2* от МП венера/МЦ как се тълкува?
У7 е в 4д.
и не разбрах този МП показва дали на човека изневеряват или той е кръшкача?

ай ай ай, този аспект функционира в две посоки и е много болезнен и за двамата.
Тук с плутон в 7 дом не се знае кой кого клати. Едно кратко описание от моята програма за плутон в 7 дом.

Плутон в 7-ми дом - Пленителни любовни отношения със забавни мазохисти

Аз се нуждая от натиск и принуда в партньорството и срещите, за да подобря възможностите си за избор на партньор, както и своите художествени способности! Аз привличам магически най-хубавия и еротичен майстор, който може истински да ми го „подаде”! Освен това, който влезе във връзка с мен трябва да ме обича дълбоко, а понякога и дълбоко да ме мрази, защото намирам това за еротично!
Който обича и иска да бъде красив, трябва да страда! Вие обичате тъкмо онзи тип партньори, които в началото са любезни и мили, а след това се оказват необуздани като диви котки, подобни на Вашия собствен нрав. В края на краищата разделената мъка е половин мъка! Не е нужно да отричате своята сенчеста страна, защото тя е отражение на Вашия партньор и упражнява терапевтично действие върху Вас. Една азиатска поговорка гласи; „Тайната на мъката на избора лежи в това, което обожаваме“. Това важи с пълна сила за Вас, особено в моментите, в които сте завладени от еротичната особеност на другия или натрапчиво очаквате аплодисменти за Вашите художествени способности. В края на краищата Вие ще се сблъсквате със своята сенчеста страна в партньорството и в срещите дотогава, докато престанете да пробутвате черния Петър на другите. Колкото по-дълбоки са Вашите мъки, толкова повече се улеснява процеса на промяна на вкуса Ви в избора на партньор. Може би е крайно време да се извините на бившите си партньори, тъй като без тях не е било възможно да промените своя вкус и да проявите художествените си способности, както и да бъдете правдив в срещите си. Който може да си позволи лукса да бъде истински правдив в срещите си, той получава и шанса да намери истинската си любов и да открие своите собствени и истински художествени способности. Вие имате властта да избирате и да вървите собствения си път, за да представите пред света своите художествени способности!

и като допълнение за венера/нептун върху плутон - Еротични заблуждения от голям копнеж за любов без задоволяване,  трагична любов, болезнено отказване.  :41:
« Последна редакция: Декември 14, 2011, 09:29:10 pm от astrophönix »