Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82661 Прегледи
*

Romantica

Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #15 -: Юни 27, 2011, 12:22:56 am »
И аз да отчета колко е лош Сатурн....  ;D

тр. Сатурн през 1 дом -
За първи път на 7г. се почувствах много сама и за първи път се разочеровах от хората. Дядо катастрофира и почина внезапно, а по това време се грижеха за мен те - баба и дядо, тъй като родителите ми работеха в чужбина. Два дни (докато се приберат родителите ми) нито чичовци, нито лели ми обърнаха внимание, все едно се радваха, че ни е сполетяло нещастие...

тр. Сатурн през 6 дом -
Много грижи в дома, баба ми беше със счупена тазобедрена става и диабет (за първи път къпах и обслужвах болен и възрастен човек), а през лятото се грижих за дете (6г.) на братовчедка;
станах неволен свидетел на самоубийство на човек;

тр. Сатурн през ДЦ, точен съвпад с Вертекса, квадрат Сатурн, квадрат Уран -
Влюбих се безумно за 1 път, в крайно неподходящ човек.

тр. Сатурн в 7 дом, опоз. Слънцето -
Разочарование от много неща - мечти, хора..... В търсене на себе си...  ;)
« Последна редакция: Юни 27, 2011, 12:25:54 am от Romantica »

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #16 -: Юни 27, 2011, 08:53:17 am »
Сатурн съвпад АЦ и опозиция Луната - баща ми почина при катастрофа
Сатурн съвпад Венера и опозиция Сатурн - влюбих се за първи път, оказа се гей
Сатурн съвпад Слънцето и опозиция Марс - започнах работа, като същевременно и учех, докарах се до крайно изтощение
Сатурн съвпад с Иц - смяна на дома
Сатурн опозиция Нептун - много мечти рухнаха, изпаднах в депресия
Сатурн в съвпад с Луната - тъкмо бях родила, изпаднах в следродилна депресия
Сатурн в квадрат към Юпитер, който е в 11 дом - преоценка на приятелства

« Отговор #17 -: Юни 27, 2011, 09:15:40 am »
Сатурн минаващ през стелиума ми във Везни - в депресия съм.....
Оказа се че покрай мен няма нищо устойчиво  :'(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юни 27, 2011, 09:35:58 am »
Елфи , нали Сатурн ще прави тригон с наталния.... ::) Това как го усещаш...

« Отговор #19 -: Юни 27, 2011, 09:56:47 am »
Елфи , нали Сатурн ще прави тригон с наталния.... ::) Това как го усещаш...

В момемента съм в много гаден период, Незнам дали е от Сатурн или от Плутон, но не мога да спра емоцията.

« Отговор #20 -: Юни 27, 2011, 10:01:12 am »
Отивам на двора да прегърна Слънцето за да разтовари мъката ми...

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #21 -: Юни 27, 2011, 10:06:45 am »
а за тр. Сатурн с прогресивна планета (Марс)? класическото тълкуване ли се взима предвид?

« Отговор #22 -: Юни 27, 2011, 04:02:00 pm »
Транзитен Сатурн в съвпад с Юпитер  в пети дом- започнах работа
Транзитен Сатурн съвпад със натален Сатурн  в шести дом- наппускане на работа
Като цяло транзита на Сатурн през стелиума ми в Дева не беше от   най-благоприятните в емоционално отношение периоди, но пък аз съм доволна , че поне не съм имала физически и здравословни проблеми, натално Сатурн се намира в 6 дом. По скоро ограниченията се отразиха в работата  - Козирог управлява 10 дом.
Сатурн в момента се е запътил към Дсц - преосмисляне на взаимоотношенията и необходимост от вземане на отговорни решения.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Юни 27, 2011, 04:07:34 pm »
Ламфиета , транзита през 7-ми дом и стабилизира отношенията.... :) Зависи от това дали е необходима връзката или не.... ;D

« Отговор #24 -: Юни 27, 2011, 05:21:34 pm »
О, да сигурна съм ще бъде така.  :)Напоследък се опитвам да разбера по някакъв начин действието на Сатурн и Нептун, тяхното едновременно действие и как може да използваме транзитите им по правилния начин.  Опозицията на Нептун към Слънцето ,като че ли ме сблъска с реалността, паднаха "розовите очила" и в същото време, като че ли  се чувствам много слаба, объркана и безпомощна, което не мисля че отговоря на моята същност. Склонност да се поема пътя на най-малкото "съпротивление", което от своя страна прави нещата още по сложни и объркани. И едно лутане...... :( От друга страна Сатурн, който определено много повече ми допада, ме "притиска" да се взема в ръце и да преподредя живота си, да бъда по отговорна по отношение на личния живот ... Усещам че трябва да бъда по "твърда" , решителна и принципна - което Сатурн изисква от мен, но този Нептун отсреща.... >:(  Мисля, че проблемът идва и от това, че Сатурн и Нептун в картата ми са в квадрат. А и в момента транзитен Сатурн в квадрат с натален Марс - за 3 последен път - е това е човек да се чувства безсилен...Труден аспект на Сатурн и Нептун в картата - може ли да се отработва по някакъв начин?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Юни 27, 2011, 05:35:06 pm »
О, да сигурна съм ще бъде така.  :)Напоследък се опитвам да разбера по някакъв начин действието на Сатурн и Нептун, тяхното едновременно действие и как може да използваме транзитите им по правилния начин.  Опозицията на Нептун към Слънцето ,като че ли ме сблъска с реалността, паднаха "розовите очила" и в същото време, като че ли  се чувствам много слаба, объркана и безпомощна, което не мисля че отговоря на моята същност. Склонност да се поема пътя на най-малкото "съпротивление", което от своя страна прави нещата още по сложни и объркани. И едно лутане...... :( От друга страна Сатурн, който определено много повече ми допада, ме "притиска" да се взема в ръце и да преподредя живота си, да бъда по отговорна по отношение на личния живот ... Усещам че трябва да бъда по "твърда" , решителна и принципна - което Сатурн изисква от мен, но този Нептун отсреща.... >:(  Мисля, че проблемът идва и от това, че Сатурн и Нептун в картата ми са в квадрат. А и в момента транзитен Сатурн в квадрат с натален Марс - за 3 последен път - е това е човек да се чувства безсилен...Труден аспект на Сатурн и Нептун в картата - може ли да се отработва по някакъв начин?

Ако питаш мен...,това е най-трудния аспект... ??? Аз в момента имам нонагон на тр.сатурн с нат.нептун...
Първо и основно нещо е да бъде проследен дома който е въздействан от  транзита...
Второ ,дома в който е самия транзит.
Трето кое по-малко зло да изберем , за да провокираме енергията на твърдия аспект...
По това време да погледнем какви други спомагателни транзити имаме към двете планети....
Нептун се отработва  чрез музика , стихове , рисуване...или чрез творчество. А защо не и чрез алтернативни методи на психотерапия...етерични масла , цветотерапия...Сатурн е лесен в това отношение...той иска ред , дисциплина , отговорност към задълженията , които следва да поемем...
В твоя случай е добре...все пак карето е с еднозначно значение...-действие...
Виж при мен е зле...Говорим за нонагон...силно кармичен аспект..,аспект на смъртта... ::) Кой ще оцелее в моя случай Нептун или Сатурн е въпрос на избор.., а той ще е чсен когато Тр. сатурн застане в/у наталния Нептун...По-рано не... :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Август 24, 2011, 10:42:00 pm »
За пореден път се убеждавам, колко ограничаващи могат да бъдат транзитите на Сатурн, как влияят на физическото и психологическото състояние на индивида. Единственият начин да се справим с тях е като проявим търпение и упоритост, обаче въпреки всичко Сатурн е справедлив.. Тези дни квадратурата на Сатурн към Слънцето на мъжа ми стана разходяща - получи предложение за съвместен бизнес в чужбина от 2 места (  наталния Сатурн е в 7-ми дом, транзитиращия - в съвпад с МЦ ). Бизнеса му потръгна, оправиха му колата, абе толкова хубави новини не бяхме получавали от доста време  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Август 24, 2011, 10:58:43 pm »
За пореден път се убеждавам, колко ограничаващи могат да бъдат транзитите на Сатурн, как влияят на физическото и психологическото състояние на индивида. Единственият начин да се справим с тях е като проявим търпение и упоритост, обаче въпреки всичко Сатурн е справедлив.. Тези дни квадратурата на Сатурн към Слънцето на мъжа ми стана разходяща - получи предложение за съвместен бизнес в чужбина от 2 места (  наталния Сатурн е в 7-ми дом, транзитиращия - в съвпад с МЦ ). Бизнеса му потръгна, оправиха му колата, абе толкова хубави новини не бяхме получавали от доста време  :)

Радвам се.... :-* Браво! Все така да е...

Колко градуса? ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #28 -: Август 24, 2011, 11:21:44 pm »
И аз живо се интересувам от това на колко градуса разходящ е бил квадрата?  ::)
При мен имаше събития /неприятни/ при напълно точния съвпад със слънцето - точен градус.
Сега отново ще направи съвпад, и се чудя кога да очквам нова случка при точен съвпад или при няколко градуса след..
« Последна редакция: Август 24, 2011, 11:24:21 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #29 -: Август 24, 2011, 11:35:20 pm »
И аз живо се интересувам от това на колко градуса разходящ е бил квадрата?  ::)
При мен имаше събития /неприятни/ при напълно точния съвпад със слънцето - точен градус.
Сега отново ще направи съвпад, и се чудя кога да очквам нова случка при точен съвпад или при няколко градуса след..

Щом веднъж е имало събитие по транзит , не е задължително да има и второ...Сатурн не повтаря..,не е по повторението , той е императивен...Раз-Фрас....
По скоро по Юпитер ти е време да очакваш.... ;) ;D