Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82690 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #90 -: Септември 07, 2011, 07:08:44 pm »
Имала съм го вече, сега проверих. Сатурн от 6-ти квадрат със Слънце в Козирог, едновременно Нептун от Козирога, транзитиращ през третия ми дом прави квадрат с Луната в 1-ви. Като по книга - жестока копривна алергия, по кожата ми нямаше бяло място. Така и не разбраха от какво е - предположението беше белтъчна.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #91 -: Септември 07, 2011, 08:42:11 pm »
Имала съм го вече, сега проверих. Сатурн от 6-ти квадрат със Слънце в Козирог, едновременно Нептун от Козирога, транзитиращ през третия ми дом прави квадрат с Луната в 1-ви. Като по книга - жестока копривна алергия, по кожата ми нямаше бяло място. Така и не разбраха от какво е - предположението беше белтъчна.

класика - сигурно имаш и други често необясними алергии, които се появяват от само себе си и преминават също толкова мистериозно :),
а как си със стомаха?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #92 -: Септември 07, 2011, 08:50:06 pm »
В интерес на истината имам чудесно здраве, скоро ми се наложи да правя изследвания и лекаря ми каза, че всичко ми е ок. Стомаха е добре - като се има предвид храненето ми - от нищо не се лишавам, дори прекалявам а моменти с нездравословна храна. Два пъти ме е заболявал като за гастритна болка, но дотам ( това се е случвало след прекаляване с цигарките). Нептуна в трети е в квадрат със Сатрун в 11-ти, да верно е че не е точен орбиса ( почти пет градуса), ама батко ти Сатурн ще ме принуди да си пазя здравето, ако сама не се взема в ръце. любимия ми Плутон на Асц все вика , абе пушка си отвсякъде, да не ти пука и все съм добре, ако се почувствам зле обикновенно със силата на самовнушението винаги досега се оправям. :) Ама не се знае кой ще надделее.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #93 -: Септември 09, 2011, 12:15:11 pm »
Елфи , нали Сатурн ще прави тригон с наталния.... ::) Това как го усещаш...
От личен опит за подобен период мога да кажа, че ми донесе облекчение, освобождаване.Беше позитивно преживяване в много негативен период и начало на нов. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #94 -: Септември 09, 2011, 12:19:14 pm »
От личен опит за подобен период мога да кажа, че ми донесе облекчение, освобождаване.Беше позитивно преживяване в много негативен период и начало на нов. :)

Интересно...,връщам се назад и имам същото усещане..... ::)...Отново ми предстои след няколко години.... ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #95 -: Септември 09, 2011, 12:20:18 pm »

Интересно...,връщам се назад и имам същото усещане..... ::)...Отново ми предстои след няколко години.... ::)
« Последна редакция: Септември 09, 2011, 12:28:03 pm от Nova »

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #96 -: Септември 09, 2011, 01:34:46 pm »
А според вас само промя на дома ли е транзитен сатурн на ИЦ?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #97 -: Септември 09, 2011, 05:06:33 pm »
Току що разгледах няколко карти и установих, че при преминаването на Сатурн през ИС, но правейки опозиция на планети в 10-ти при тези хора започва много голям професионален подем. Но при тези хора има планети в 10-ти и при опозицията а Сатурна от ИС явно се активират нещата. Интересното е, че Сатурн при никой от тях не е Г6 или Г10.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #98 -: Септември 09, 2011, 05:28:26 pm »
има хора, при които аспект на Сатурн задължително дава голямо събитие - няма шест пет при него
вече съм писала, но по време на пребиваването му в 11-ти дом се сдобих с голямата си любов (малечка), все пак Луната ми е в 5-ти (няма точна опозиция Луна-Сатурн , но и домово е достатъчно ;) )

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #99 -: Септември 09, 2011, 06:50:43 pm »
Някой от вас или ваши познати имал ли е наскоро сатурнова опозиция?
Как беше?

*

Неактивен Eris

• *
  • 21
« Отговор #100 -: Септември 09, 2011, 10:36:00 pm »
Аз.Майка ми почина преди една седмица изневиделица.Здрава,права... Интересното е , че и при мене,и при нея,и при мъжа ми има сатурнова опозиция в момента.При мене върви и към съвпад с Марс и IC.Плюс специфични аспекти на възлите.Марс беше в 12 дом в квадратура с Марс при мене.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #101 -: Септември 10, 2011, 09:45:54 am »
Моите съболезнования! Наистина е интересно съзпадение - явно имате 28-29 години разлика! Аз имам с моята дъщеря толкова.

Аз открих моя Сатурнов възврат точно кога е бил, интересно е, че има съвпад и с Юпитер, в 6 дом, Телец. Имам някои идеи какво се е случило тогава, но все ми се струва, че беше поне месец по-късно. Но не успях да открия доказателства за това.
Какво мислите, че е станало?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #102 -: Септември 10, 2011, 12:04:44 pm »
Аз.Майка ми почина преди една седмица изневиделица.Здрава,права... Интересното е , че и при мене,и при нея,и при мъжа ми има сатурнова опозиция в момента.При мене върви и към съвпад с Марс и IC.Плюс специфични аспекти на възлите.Марс беше в 12 дом в квадратура с Марс при мене.

Мойте съболезнования Ерис! :(
А какви аспекти прави Сатурн в картата ти , ...Къде е ПР.Луна? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #103 -: Септември 10, 2011, 12:40:13 pm »

приеми и моите съболезнования, няма дума която да те утеши - дори и времето не е способно да лекува всички болки, но знай, че дори и виртуално ние сме с теб

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #104 -: Септември 10, 2011, 01:04:25 pm »
Ерис, моите съболезнования за майка ти! :(