Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82777 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #120 -: Септември 24, 2011, 01:20:42 pm »
         При мен в момента транзитният Сатурн е в точни секстили към наталните Луна и MC... да видим какво ще излезе и как ще се прояви  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #121 -: Септември 24, 2011, 01:45:59 pm »
когато сатурн е образувал този аспект към нат. слънце, в същото време е бил и в тригон към натална венера..
беше много силен творчески период.
Интересно, че съм забременяла при тригон на Сатурн към Венера - и при мен периода е бил творчески, но в друг смисъл... А при куинконкса се чувствах тягостно, като с вързани ръце, по отношение на любов и финанси.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #122 -: Септември 25, 2011, 07:23:20 pm »
  Транзитен Сатурн ми създаде на асцендента проблеми със зъбите , приближава Слънце и нещата са  за зъболекар и то неотложно. Проблеми леки и със стомаха. Сатурн 6 дом , мунданет Дева. Нямам проблеми по принцип със стомаха. При опозицията му със себе си не ме болеше стомах, даже.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #123 -: Октомври 12, 2011, 06:33:59 am »
не можах да видя темата за възврата на Сатурн, но ми е много интересно дали може да се разглежда както писахме в темата за Марс.
в зет-а си има опция "планет ретърн" изчислява час, ден, когато е точния съвпад (то вярно, че за Сатурн точност е малко разтегливо, защото е доста бавничък). Но дали може да се прави анализ на принципа на Соларните карти? т.е. да се определят акценти, тенденции, за предстоящи 29-30г.?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #124 -: Октомври 12, 2011, 07:36:28 am »
Точно при преминването му през Асц преди дни, ме хвана хубав летен вирус, свързан с проблеми със стомаха. При условие, че от четири или пет години не съм боледувала воабще. Ща не ща трябваше да лежа вкъщи ( Сатурн е У4). А миналия ден ме хвана цистита ( Сатурн ми съвпадна и с Плутон на Асц), ама само за ден защото благодарение на самовнушението си успях до вечерта да прекратя пролема. ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #125 -: Октомври 12, 2011, 07:44:30 am »
аа аз си кихам и кашлям, но мисля, че е от времето, а не е от Сатурн ;)
иначе зъбките проблеми, дупка след дупка се отваря със зъбарката не можем да им насмогнем. Назначих си калции, магнезии и цинк (калмацин), но ги пия от по-малко от седмица - все пак и цигарите и кафетата са враг на зъбките и калция. Като свърша курса с калция ще спретна един мултивитамин. То и стреса през последния месец си оказва думата де.

а за Сатурновата карта интересното, че според зет-а ми точния възврат е бил на 7.10., а сатурновия асц. е в края на седми началото на 8-ми дом... :))

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #126 -: Октомври 12, 2011, 07:49:45 am »
Мен ме перна в бъбрека. Сега поспря. Но това след като премина асцендента и наближи слънцето Сатурнчо... Ту ме заболява, ту пак.... 

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #127 -: Октомври 12, 2011, 07:57:06 am »
за сега ми се размина с бъбречетата, но предвидливо си направих едно курсче с д-р Ламбрев - не са силни билките, но за профилактика стават  ;D
малко стомаха ме мъчи, но това мисля е от друго не е от Сатурн, от Сатурн са и упоритите сенки дето ми се появиха под очите и не мога да ги преборя с нищо - въздух, вода, плодове ама на не спя спокойно нищо, че лягам рано - добре, че има фон дьо тенчета, че направо ме е срам пред хората с тези сенки :)

« Отговор #128 -: Октомври 12, 2011, 08:08:23 am »
при мен е доста аспектирано от сатурн и да ви кажа - доволна съм.

мина куинкокс с меркурий, предстои такъв с натално слънце.
малко след това опозиция венера, секстил луна, тригон марс, тригон десц и секстил асц. опозиция с пр. и дир. слънце.

няма събития (то кога ли има при мен, явно много вътре действат аспектите), но определено се чувствам по-добре. сатурн ми озапти съвпада пр. слънце - натална венера, който ме побърка последните 2 години.

някой да каже дали имам шанс за смяна на работа с по-престижна при тези аспекти?
пуснах си картите в съответната тема, ама никой не отговаря, а възможността се явява почти по времето на точните аспекти. венера е У10

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #129 -: Октомври 12, 2011, 08:35:24 am »
Сладурка, смятам, че да. Търси декември и януари. Но си мисля, че до месец възможността под формата на конкурс или обява ли ( не мога да реша) ще се появи.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #130 -: Октомври 12, 2011, 08:43:43 am »
 :thinking: а дали Сатурновото е добра идея за рязък завой в кариерно (работно) отношение? - малко по Сатурново - вижда ми се прекалено хубаво да е истина  ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #131 -: Октомври 12, 2011, 09:05:42 am »
Нормално е сега да се замислиш за смяна на работата с по-добра  ( все пак Сатурн е мунданен управител на 10-ти дом). Но Сатурн и рязкост - абсурд. Сатурн изисква обмисляне, планиране, дисциплина. Според мен е добре да поизчакаш и да премислиш преди да предприемеш стъпка, в посока рязка промяна. При мен такава промяна настъпи след като Сатурн излезе от знака в който беше завръщането.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #132 -: Октомври 12, 2011, 09:39:23 am »
може би не съм коректна с израза рязък .. (но пък и уран в 6-ти....)  ;D ако е необмислено и импулсивно едва ли щях да ви надувам главата на всичките :) ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #133 -: Октомври 12, 2011, 09:44:33 am »
може би не съм коректна с израза рязък .. (но пък и уран в 6-ти....)  ;D ако е необмислено и импулсивно едва ли щях да ви надувам главата на всичките :) ;D

Какво надуваш, бе  балоните са по Нептун ;D Нищо ни няма.  ;D С тоя Сатурн докато ги надуеш..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #134 -: Октомври 12, 2011, 09:48:01 am »

Какво надуваш, бе  балоните са по Нептун ;D Нищо ни няма.  ;D С тоя Сатурн докато ги надуеш..

Аааа, ти главите ни надуваш .  ;D ;D ;D ;D