Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82674 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #135 -: Октомври 12, 2011, 10:18:13 am »
може би не съм коректна с израза рязък .. (но пък и уран в 6-ти....)  ;D ако е необмислено и импулсивно едва ли щях да ви надувам главата на всичките :) ;D

Какво надуваш, бе  балоните са по Нептун ;D Нищо ни няма.  ;D С тоя Сатурн докато ги надуеш..

Аааа, ти главите ни надуваш .  ;D ;D ;D ;D

аммм чИ как няма Нептун в 3-ти за какво е? мога приказки от 1001 нощ да ги разправям хе-хе  ;D пък и с марс-а.... уха, че свекървище.. пардон тъщище  ;D
bw имам оферта да пиша и учебник... ама моля ви се изненадите нямат край...  ;D ::)
« Последна редакция: Октомври 12, 2011, 10:24:59 am от Fairy »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #136 -: Октомври 12, 2011, 11:55:34 am »
Транзит на планетата към управителя на 3-ти/9-ти....и аспект с куспидата  ??? Имате ли регистрирано събитие? ::) ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #137 -: Октомври 12, 2011, 12:29:39 pm »
Транзит на планетата към управителя на 3-ти/9-ти....и аспект с куспидата  ??? Имате ли регистрирано събитие? ::) ;D

Да имаше събитие на 09, 10, когато транзитен Сатурн е  в секстил С Марс в 3дом/натален/ предложение за курсове по практическо счетоводство :) Марс е в тригон с Юпитер, а Марс е в знака  на Юпитер :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #138 -: Октомври 12, 2011, 05:14:25 pm »
ами, че то сега възлите са около к3/к9, а Юпитер хъмм като упр. на трети и намиращ се в първи малко му е рано Сатурн да го подпука... неговия ред догодина  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #139 -: Октомври 13, 2011, 03:41:38 pm »
От личен опит да споделя - куинконксите на Сатурн към лични планети са едни от най-отвратителните аспекти  >:( Връщат те към стари ситуации и нерешени проблеми, които вече не търпят отлагане. Или си мислиш, че нещата в дадена сфера от живота ти са се оправили, докато куинконксът не стане точен и не ти покаже, че всъщност нищо не се е оправило  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #140 -: Октомври 13, 2011, 05:39:33 pm »
От личен опит да споделя - куинконксите на Сатурн към лични планети са едни от най-отвратителните аспекти >:( Връщат те към стари ситуации и нерешени проблеми, които вече не търпят отлагане. Или си мислиш, че нещата в дадена сфера от живота ти са се оправили, докато куинконксът не стане точен и не ти покаже, че всъщност нищо не се е оправило  :(

От кога я пея тази песен.... :(...

Още едно потвърждение....Добър бил куинконса....Да..,ама другия път... :( Съжалявам Танче... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #141 -: Октомври 13, 2011, 06:36:54 pm »
От личен опит да споделя - куинконксите на Сатурн към лични планети са едни от най-отвратителните аспекти >:( Връщат те към стари ситуации и нерешени проблеми, които вече не търпят отлагане. Или си мислиш, че нещата в дадена сфера от живота ти са се оправили, докато куинконксът не стане точен и не ти покаже, че всъщност нищо не се е оправило  :(

От кога я пея тази песен.... :(...

Още едно потвърждение....Добър бил куинконса....Да..,ама другия път... :( Съжалявам Танче... :-*
Благодаря  :-* Сатурн ми транзитира през 7-ми и образува куинконс към Слънцето във 2-ри - нещата по 2-ри и 7-ми дом излязоха на дневен ред,  повториха се ситуации от близкото минало... Скоро Сатурн ще образува и опозиция към У7, чакам тогава нещата да ескалират  :(  ;D А като навлезе в Скорпион и аспектира 5 планети със съвпади и опозиции направо не ми се мисли  :41:

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #142 -: Октомври 13, 2011, 06:45:03 pm »
това направо като делба на имущество ми звучи

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #143 -: Октомври 13, 2011, 06:52:11 pm »
Абсолютно вярно  :o  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #144 -: Октомври 13, 2011, 06:58:04 pm »

стискам палци да приключи всичко добре, дори и да е трудно в даден момент не се отказвай действай и дори да прозвучи клиширано учи уроците, които животът дава

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #145 -: Октомври 13, 2011, 07:02:48 pm »

стискам палци да приключи всичко добре, дори и да е трудно в даден момент не се отказвай действай и дори да прозвучи клиширано учи уроците, които животът дава
Благодаря  :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #146 -: Октомври 13, 2011, 11:24:06 pm »
Момичета, подавам молба за развод - това ми донесе куинконкса на Сатурн към Слънцето, прогресивната Луна и пълнолунието в 7-ми дом  :( Решението не е импулсивно, напротив - много търпях и много отлагах ( типично за Телците). Просто тази вечер чашата преля - посегна ми пред детето  >:( Искам да попитам някой, който вече го е преживял ( развода ), много време ли ще се проточи и най-много ме е страх да не ми вземе детето, направо ще полудея  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #147 -: Октомври 13, 2011, 11:31:21 pm »
Момичета, подавам молба за развод - това ми донесе куинконкса на Сатурн към Слънцето, прогресивната Луна и пълнолунието в 7-ми дом  :( Решението не е импулсивно, напротив - много търпях и много отлагах ( типично за Телците). Просто тази вечер чашата преля - посегна ми пред детето  >:( Искам да попитам някой, който вече го е преживял ( развода ), много време ли ще се проточи и най-много ме е страх да не ми вземе детето, направо ще полудея  :(

Не бързай.... ::)... :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #148 -: Октомври 13, 2011, 11:32:52 pm »

Как ще ти вземе детето, не се притеснявай , успокой се.. За един месец, по взаимно съгласие. :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #149 -: Октомври 13, 2011, 11:41:51 pm »

Не бързай.... ::)... :(
Защо? Знаеш, преди ти бях писала на лични, съмнявах се, че ми изневерява... ами проблемите не са от ден, два... И без това сме станали като съквартиранти от месеци  :(