Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82736 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #150 -: Октомври 13, 2011, 11:44:33 pm »
Момичета, подавам молба за развод - това ми донесе куинконкса на Сатурн към Слънцето, прогресивната Луна и пълнолунието в 7-ми дом  :( Решението не е импулсивно, напротив - много търпях и много отлагах ( типично за Телците). Просто тази вечер чашата преля - посегна ми пред детето  >:( Искам да попитам някой, който вече го е преживял ( развода ), много време ли ще се проточи и най-много ме е страх да не ми вземе детето, направо ще полудея  :(

Как ще ти вземе детето, не се притеснявай , успокой се.. За един месец, по взаимно съгласие. :-*
Проблема е, че той ми вика и без това да се махам, обаче да съм му оставила детето  :o И ще стане ... не знам, на какво е способен...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #151 -: Октомври 13, 2011, 11:48:20 pm »
 Нищо не си ми писала на лични на мен ::)  Но няма как да ти вземе детето, колко е голямо? :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #152 -: Октомври 14, 2011, 12:03:30 am »
Нищо не си ми писала на лични на мен ::)  Но няма как да ти вземе детето, колко е голямо? :-*
На Марая бях писала преди време... На 2 години и половина е детето, не знам, как ще го преживее, но то и без това не расте в нормална семейна среда сега  :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #153 -: Октомври 14, 2011, 12:05:38 am »
На Марая бях писала преди време... На 2 години и половина е детето, не знам, как ще го преживее, но то и без това не расте в нормална семейна среда сега  :(

Посмъртно нама как да го вземе :) По -скоро той може да си излезе :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #154 -: Октомври 14, 2011, 12:11:19 am »

Посмъртно нама как да го вземе :) По -скоро той може да си излезе :)
Много ти благодаря за успокоението, ще пиша като се видя с адвокат  :58: И да си изкараш весело утре на Рожденния Ден  :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #155 -: Октомври 14, 2011, 12:14:34 am »
 :-*Спокойно :) :-* и мерси за пожеланието.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #156 -: Октомври 14, 2011, 12:34:41 am »
Момичета, подавам молба за развод - това ми донесе куинконкса на Сатурн към Слънцето, прогресивната Луна и пълнолунието в 7-ми дом  :( Решението не е импулсивно, напротив - много търпях и много отлагах ( типично за Телците). Просто тази вечер чашата преля - посегна ми пред детето  >:( Искам да попитам някой, който вече го е преживял ( развода ), много време ли ще се проточи и най-много ме е страх да не ми вземе детето, направо ще полудея  :(

Не бързай.... ::)... :(
Защо? Знаеш, преди ти бях писала на лични, съмнявах се, че ми изневерява... ами проблемите не са от ден, два... И без това сме станали като съквартиранти от месеци  :(

Особено когато започне да се усеща липсата на интимност..както на физическо...така и на емоционално ниво, нещата стават неконтролируеми....

Изневярата...е потвърдена...така ли? ::) И обекта е заподозряния...ли? ???

« Отговор #157 -: Октомври 14, 2011, 07:37:24 am »
Таня съжалявам за това което се случва, вярвам че всичко ще е наред, но много ще ти е трудно наистина. Разводите са ужасно нещо. Рано или късно обаче ще отмине - гледай към този момент, когато всичко ще е приключило и ще си спокойна. Детето наистина няма как да вземе, но може да ти направи доста проблеми в тази връзка, казвам го не за да те плаша, а да го имаш предвид. (какви са тия мъже сега, все децата искат да вземат. моя и той така - аз да се махам ама детето оставало при него, едно време не съм чула някой баща така да си иска детето при развод)

това направо като делба на имущество ми звучи

на мен също ми предстои куинкокс със слънцето, тр. сатурн е в 3-ти дом, слънцето в 8-ми, как ти звучи?

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #158 -: Октомври 14, 2011, 07:55:51 am »
Като една разведена жена нека и аз се изкажа по въпроса. Мъжете в действителност изобщо не желаят децата да остават при тях, защото искат време, средства, грижи и внимание, но така манипулират жените си, а и децата са чудесно средство за отмъщение. Така бившата ще я заболи най-много.Повечето български мъже са неуверени в себе си и имат нужда непрекъснато да доказват, че могат да контролират някого, в случая съпругата. Аз дълго време търпях, защото имам неподвижни знаци на върховете на 1-и и 7-и дом , но когато Уран ми навлезе в 5-и дом, нещата се случиха. Има някой важни неща, с които трябва да си наясно:къде ще живеете с деетто - жилището твое ли е има ли къде да отидеш, какви са доходите ви, имаш ли добър адвокат, можеш ли да разчиташ на помощ от родители, приятели, близки. Не действай емоционално, а разумно, все пак си Телец, а телците са практични. Щом ти посяга, не е добре да живеете под един покрив, най-добре ще е да се изнесеш с детето.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #159 -: Октомври 14, 2011, 10:27:13 am »
3-ти 8-ми според мен 3-ти си е роднини, съседи, а 8-ми материални неща парички, секс.. нещо свързано с неоправени отношения

Таня,
непълното те разбирам тук май голяма групичка на развеждащи се оказахме.
Съгласна съм с Ася, че българските мъже хем искат да са мачовци, хем все комплекси ги гонят. Искат внимание, но не и отделят такова. Искат грижа, но когато ги викнеш за нещо мъжко се правят на ударени.
Аз също мисля, че те плаши с детето. Но гледай да се застраховаш във всяко отношение. Както пише Ася, доходи, дом, роднини. Те са много важни в такъв момент. Хубаво би било да се разведете цивилизовано заради детето, защото то винаги ще ви свързва, а децата не заслужават да са изкупителна жертва. Но в никакъв случай не му позволявай да те манипулира чрез него. Дай му да разбере, че заплахите му нямат сила върху теб. И най-вече, че имаш добър адвокат. ;) 
Ние сме с теб.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #160 -: Октомври 14, 2011, 11:16:21 am »
Като една разведена жена нека и аз се изкажа по въпроса. Мъжете в действителност изобщо не желаят децата да остават при тях, защото искат време, средства, грижи и внимание, но така манипулират жените си, а и децата са чудесно средство за отмъщение. Така бившата ще я заболи най-много.Повечето български мъже са неуверени в себе си и имат нужда непрекъснато да доказват, че могат да контролират някого, в случая съпругата. Аз дълго време търпях, защото имам неподвижни знаци на върховете на 1-и и 7-и дом , но когато Уран ми навлезе в 5-и дом, нещата се случиха. Има някой важни неща, с които трябва да си наясно:къде ще живеете с деетто - жилището твое ли е има ли къде да отидеш, какви са доходите ви, имаш ли добър адвокат, можеш ли да разчиташ на помощ от родители, приятели, близки. Не действай емоционално, а разумно, все пак си Телец, а телците са практични. Щом ти посяга, не е добре да живеете под един покрив, най-добре ще е да се изнесеш с детето.

Разведох се, когато Уран навлезе в 4-и дом, чукнала съм съседната цифра в горния постинг.

Нормално е голям процент от жените, привлечени от астрологията, да са  разведени. Уран отгаваря за астрологията, а знаем че той  е себична планета,  не търпи да му казват какво да прави. Не случайно един от факторите, показващи потенциал за развод в натала, е силен Уран.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #161 -: Октомври 14, 2011, 11:59:52 am »
Да съгласна съм, уран може да буде свързан с развод, също така и с нежеланието за сключване на брак. Неслучайно има  по статистика най-много разведени и нестъпвали в брак водолеи, също така  и такива с АС водолей.  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #162 -: Октомври 14, 2011, 02:11:32 pm »
Благодаря на всички за подкрепата  :58: Проблема е, че се оказах много тъпа - продадох преди около година наследствен имот и внесохме парите по сметката на мъжа ми. И сега не ще да ми върне дори половината, а така съм с вързани ръце... Консултирах се с адвокат, но ми каза, че грешката си е моя и преди решението за развода няма, как да си ги взема, а той може да ме мотае много време.. Ще видя, какво ще правя... Имам Сатурн в 8-ми дом - вижте, колко буквално се прояви  :( И за това писах, че Фейри се оказа абсолютно права - става въпрос и за подялба на имущество...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #163 -: Октомври 14, 2011, 02:13:50 pm »

Не бързай.... ::)... :(
Защо? Знаеш, преди ти бях писала на лични, съмнявах се, че ми изневерява... ами проблемите не са от ден, два... И без това сме станали като съквартиранти от месеци  :(

Особено когато започне да се усеща липсата на интимност..както на физическо...така и на емоционално ниво, нещата стават неконтролируеми....

Изневярата...е потвърдена...така ли? ::) И обекта е заподозряния...ли? ???
Изневярата не е потвърдена, но е факт, че от 10 месеца няма никаква интимност между нас... То това е повече от красноречиво...  :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #164 -: Октомври 14, 2011, 02:19:41 pm »
Таня, решението е твое...Имаш моята подкрепата...каквото и да е то... :-* Въпроса с компромисите в името на детето е излишно да дискутираме...Всеки компромис води след себе си друг...И е излишно да ти казвам , че живота с компромиси е живот в компромиси...А живота не е компромис.... :-*