Здравей Гост

Сатурн +транзити + събития

• 202 Отговора
  • 82730 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Сатурн +транзити + събития
« Отговор #75 -: Септември 06, 2011, 09:34:32 pm »
Сатурн Г4, Плутон Г2 - ще давам още пари за ремонта на собственото ми жилище, в което се нанесох миналата година, още докъто сатурна ми беше в 12-ти. Ще ТРЯБВА да се науча да слагам в ред финансите си, което със съвпад Венера Уран на ръба на втори дом, е ужасно трудно. Или ще се събера с бившия ми приятел, с когото се разделихме преди месец                ( живеехме заедно) или ще срещна нов човек. При мен Сатурн на осите винаги носи такава среща. Аспекта между двете планети е творчески, така че от мен зависи колко ще се постарая. Поне не прави никакъв напрегнат аспект, Плутон ми е добре аспектиран няма кофти аспекти. Абе финансовата дисциплина се стремя да си я налагам от известно време. :) Трудно става за съжаление.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #76 -: Септември 06, 2011, 10:08:53 pm »
Момичета, докато ви чета си мислех дали е вярно твърдението, че когато тр. Сатурн наближава АЦ започва рязко отслабване? Съществува ли това при вас? Гледам доста сте с асцендент Везни?  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #77 -: Септември 06, 2011, 10:10:09 pm »
трудна дисциплина :)
за уран във втори те разбирам напълно - сигурно хора с тази позиция са измислили мотото "от където дошли, там отишли".
При всички положения Сатурн изисква дисциплина и организация, поемане на контрол - на асц. аз го разбирам върху всичко, живот, обкръжение, приятели, семейство, дом, работа, пари.. всичко все пак освен минаване през асц. прави аспекти към куспидите на домовете, а това не е малко ;)
за събиране или раздяла - това също :) при мен везната клони към раздяла - положението от ден на ден става все по непоносимо, опитвам се да не сътворя някои бисер - все пак решението ми трябва да е отговорно и обмислено, а не ей така   ::)
тъкмо се чудех дали да не пуснем тема за човешкото оглупяване и регресиране - при все, че те ръчкат. има доста неща, които всеки ден ме удивляват при все, че претендирам, че съм доста толерантен човек... но всяко нещо си има граница :)
най-важното при Сатурн е да бъдем внимателни, будни и да не се опитваме да бягаме от отговорност, колкото и плашеща и трудна да изглежда тя ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #78 -: Септември 06, 2011, 10:12:06 pm »
Момичета, докато ви чета си мислех дали е вярно твърдението, че когато тр. Сатурн наближава АЦ започва рязко отслабване? Съществува ли това при вас? Гледам доста сте с асцендент Везни?  :)

ами реално аз свалих още в 12-ти дом, но го направих съзнателно - повече не вкусни храни, малко гимнастика, вода колкото може повече...
сега малко изморена, но по-скоро на емоционално ниво, мисля, че ще успея да сваля последните 4-5кг., които смятам за излишни... но с опозицията на Юпитер.... нещо съмнителна ми се вижда тази работа  ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #79 -: Септември 06, 2011, 10:20:02 pm »
Благодаря, Fairy!  :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #80 -: Септември 06, 2011, 11:05:52 pm »
Свалих около 4 килограма в последните 20-на дни без да се ограничавам от нищо и то около 2 градуса пред точния аспект. Очаквам още 2-3 да сваля :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #81 -: Септември 06, 2011, 11:30:30 pm »
Свалих около 4 килограма в последните 20-на дни без да се ограничавам от нищо и то около 2 градуса пред точния аспект. Очаквам още 2-3 да сваля :)

Благодаря, Анели! :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #82 -: Септември 07, 2011, 07:51:53 am »

Аз също  съм свалила , но не толкова рязко, може би около 4-5 кг. Големи ограничения не съм си налагала. Все повече ме обхваща желание за сваляне на килограми обаче, и се наблюдова това, че все повече се замислям с какво точно се храня, за  да е по -здравословно. Може и защото Сатурн ми управлява 6 дом. Цигарите не съм ги спряла обаче :-[  А трябва , защото миналата година ми казаха лекарите да ги спирам, когато ходих на преглед -на  мамограф. :-[
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #83 -: Септември 07, 2011, 08:14:18 am »
и аз се замислям дали да не се възползвам от Сатурн за спиране или поне намаляване на цигарите - какво по-добре време от това Сатурн в 1-ви?
а по отношение на килограмите не съм много честна с вас. като бях бременна качих 30+ (преди бях около 60 в най-оптимистичния случай да съм била 65, а в аг-то влезнах 94  :confuse3:) след като родих доста време не свалих кой знае колко (по-късно ми обясниха, че е заради кърменето) - сетих се най-големия ми сеир - в родилното си поисках едни дънки от преди  ;D ;D ;D голяма оптимистка хе-хе..., но сега си влизам в почти всички дрехи от преди голямото събитие :) (ее някои са малко с молба). Не съм се мерила на кантари щото не ги понасям - но днес ще направя справка - мисля, че тук освен Сатурн и Юпитер имат пръст
очаквам да сваля още малко защото в най-скоро време ще ми се наложи да сменя ритъма си - от повече у дома, на крак - просто няма как да е друго ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #84 -: Септември 07, 2011, 09:27:20 am »
И аз ще се мъча да спирам цигарите при преминаването на Сатурна през АСЦ. Трудна работа с този Нептун в 3-ти , ама дисциплинаааааа му е майката :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #85 -: Септември 07, 2011, 10:02:32 am »
И аз ще се мъча да спирам цигарите при преминаването на Сатурна през АСЦ. Трудна работа с този Нептун в 3-ти , ама дисциплинаааааа му е майката :)
:72: а и тъй като тука сме все везнички ще добавя и колко пагубно се отразяват на тена и кожата, зъбките ... ако пушим по-бързо ще се превърнем в бабички  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #86 -: Септември 07, 2011, 10:19:45 am »
Това се е така, на мен и пъпки ми излизат от тях ( все пак Слънцето ми е в Козирог и е уязвимо), пък да не ти казвам с тези три планетки в третия ми дом дали трябва да поглеждам цигари. :)

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #87 -: Септември 07, 2011, 04:02:11 pm »
Това се е така, на мен и пъпки ми излизат от тях ( все пак Слънцето ми е в Козирог и е уязвимо), пък да не ти казвам с тези три планетки в третия ми дом дали трябва да поглеждам цигари. :)

Анели, в кой знак е третия ти дом и в кой знак и дом се намира управителя на 3ти дом?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #88 -: Септември 07, 2011, 04:57:30 pm »
Третия ми дом започва на 17 градуса Стрелец. Там са Нептун, Слънце и Марс, като Слънцето и Марс са в съвпад, но в Козирога. У 3 е Юпитер - в 10-ти ( дома на Козирога), в Лъв. При условие, че Нептун е Г6 и е в 3-ти, организма се затруднява да преработи токсините ( това от Стрелеца - черен дроб), и хоп - кожата.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #89 -: Септември 07, 2011, 05:40:05 pm »
Третия ми дом започва на 17 градуса Стрелец. Там са Нептун, Слънце и Марс, като Слънцето и Марс са в съвпад, но в Козирога. У 3 е Юпитер - в 10-ти ( дома на Козирога), в Лъв. При условие, че Нептун е Г6 и е в 3-ти, организма се затруднява да преработи токсините ( това от Стрелеца - черен дроб), и хоп - кожата.

Да, трябва да се пазиш от натравяния. Особено по време на път или престой извън дома ти (поради Юпитер).