Здравей Гост

Напрегнатите аспекти

• 29 Отговора
  • 7990 Прегледи
Re: Напрегнатите аспекти
« Отговор #15 -: Декември 22, 2011, 07:02:48 pm »
   Някъде бях чела, че тригоните , секстилите и добрите аспекти са възнаграждение да това което сме си отработили в минал живот. ::)

И от там, мисля, че не трябва да  се лежи на стари лаври. От там  се мъча да  ги тълкувам :-[ :-[ :-[ :-[ Които както казваш сигурно не са верни.

Доби, кое е вярно - тези тригони и секстили ги имаме като даденост за да ни е по- лесно да посеем  и пожънем в  този живот, или се отнасят за посятото и пожънатото от минали  животи.?    :-[ :-[

А бе какво се казва в кармичната астрология за миналото, ас него приемам, понеже там могат да се разтягат много лукуми без доказателства, факт е че тригоните и секстилите са способности с които имаме наи добрата предпоставка за успех. Естествено ако сме ги осъзнали тези способности и ги практикуваме! :1014m: :1022:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Декември 22, 2011, 07:12:31 pm »
  Благодаря, разбрах :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #17 -: Януари 14, 2012, 09:18:37 pm »
според вас Слънце на 12 градуса в близнаци и съответно Луна на 23 във водолей образуват ли тригон? ясно, че орбиса е плюс /минус 10 градуса, но питам тъй като бяй чела, че при светилата е по различно?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #18 -: Януари 15, 2012, 10:45:58 am »
според вас Слънце на 12 градуса в близнаци и съответно Луна на 23 във водолей образуват ли тригон? ясно, че орбиса е плюс /минус 10 градуса, но питам тъй като бяй чела, че при светилата е по различно?

За моят начин на интерпретация това не е тригон  ;)

« Отговор #19 -: Януари 17, 2012, 10:57:37 am »
и за светилата отчиташ орбис до 10 градуса ,така ли....от различни източници получавам различна инфо като последното беше орбис от 15 градуса за Слънце и 12 съответно за Луна, интересно ми е не толкова за "евентуалния" тригон ;), а за това, че в конкретния случай ако огранича Слънцето с 10 градусов орбис, остава неаспектирано.

За моят начин на интерпретация това не е тригон  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Януари 17, 2012, 11:31:20 am »
Аз приемам по-широк орбис за Луната...защото е по-бърза...   :)                                                             

« Отговор #21 -: Януари 17, 2012, 02:32:45 pm »
т.е. в конкретния случай според теб има аспект между светилата?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Януари 17, 2012, 02:36:40 pm »

Дааа...Приемам , че има аспект :).

« Отговор #23 -: Януари 17, 2012, 02:47:57 pm »
ех по същия начин ми подейства като разглеждах твоята тема за Уран и късмета ;) нещо ме беше затормозило това Слънце ако е неаспектирано, не че нещо, просто ми е неясно, сега се успокоих  :P

Дааа...Приемам , че има аспект :).

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #24 -: Януари 18, 2012, 08:26:29 am »
сега и мен ме хвърлихте в размисъл  ;D
Уран ми е в стрелец (1,05) и го приемам за  съвпад със Слънцето (11,48) най-вече заради Меркурий (8,10), но ако за орбис се приема 15градуса то и Нептун (24,06) би трябвало да влиза в групата?  ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Януари 24, 2012, 09:39:00 am »
много би ми било интересно да чуя вашите коментари по един напрегнат аспект (чудно защо един от най-малко разследваните от мен), а именно квадратура Нептун-Марс

тук попаднах на един анализ, които ме хвърли в шеста глуха

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #26 -: Януари 24, 2012, 10:38:06 am »
много би ми било интересно да чуя вашите коментари по един напрегнат аспект (чудно защо един от най-малко разследваните от мен), а именно квадратура Нептун-Марс

Само в натални карти ли си го изследвала? Или и във връзки? ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #27 -: Януари 24, 2012, 11:02:52 am »
за съжаление това за мен е един от най-малко изследваните аспекти...  ???

« Отговор #28 -: Януари 24, 2012, 10:04:03 pm »

Марс квадрат Нептун на първо място зависи в кои домове се намира. На кратко като цяло може да се каже, че иска без да действа, чака да му се помогне или да бъде спасен, склонност към злоупотреба с енергията и силата (в криминален или в патологичен смисъл), както и носи чувство за малоценност. От друга страна по астромедицината има предпоставки за инфекционни болести! :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Януари 25, 2012, 10:32:20 am »

Марс квадрат Нептун на първо място зависи в кои домове се намира. На кратко като цяло може да се каже, че иска без да действа, чака да му се помогне или да бъде спасен, склонност към злоупотреба с енергията и силата (в криминален или в патологичен смисъл), както и носи чувство за малоценност. От друга страна по астромедицината има предпоставки за инфекционни болести! :wink2:

3 и 11 - май излиза като аспект на манипулатор и злоупотреби (контакти) двупосочно. ;)

учудвам, се че това е един от най-малко коментираните аспекти във форумите..