Някъде бях чела, че тригоните , секстилите и добрите аспекти са възнаграждение да това което сме си отработили в минал живот. И от там, мисля, че не трябва да се лежи на стари лаври. От там се мъча да ги тълкувам Които както казваш сигурно не са верни.Доби, кое е вярно - тези тригони и секстили ги имаме като даденост за да ни е по- лесно да посеем и пожънем в този живот, или се отнасят за посятото и пожънатото от минали животи.?
според вас Слънце на 12 градуса в близнаци и съответно Луна на 23 във водолей образуват ли тригон? ясно, че орбиса е плюс /минус 10 градуса, но питам тъй като бяй чела, че при светилата е по различно?
Цитат на: sunflower в Януари 14, 2012, 09:18:37 pmспоред вас Слънце на 12 градуса в близнаци и съответно Луна на 23 във водолей образуват ли тригон? ясно, че орбиса е плюс /минус 10 градуса, но питам тъй като бяй чела, че при светилата е по различно? За моят начин на интерпретация това не е тригон
Аз приемам по-широк орбис за Луната...защото е по-бърза...
т.е. в конкретния случай според теб има аспект между светилата?Цитат на: Марая в Януари 17, 2012, 11:31:20 amАз приемам по-широк орбис за Луната...защото е по-бърза...
Цитат на: sunflower в Януари 17, 2012, 02:32:45 pmт.е. в конкретния случай според теб има аспект между светилата?Цитат на: Марая в Януари 17, 2012, 11:31:20 amАз приемам по-широк орбис за Луната...защото е по-бърза... Дааа...Приемам , че има аспект .
много би ми било интересно да чуя вашите коментари по един напрегнат аспект (чудно защо един от най-малко разследваните от мен), а именно квадратура Нептун-Марс тук попаднах на един анализ, които ме хвърли в шеста глуха
Цитат на: Fairy в Януари 24, 2012, 09:39:00 amмного би ми било интересно да чуя вашите коментари по един напрегнат аспект (чудно защо един от най-малко разследваните от мен), а именно квадратура Нептун-Марс тук попаднах на един анализ, които ме хвърли в шеста глухаМарс квадрат Нептун на първо място зависи в кои домове се намира. На кратко като цяло може да се каже, че иска без да действа, чака да му се помогне или да бъде спасен, склонност към злоупотреба с енергията и силата (в криминален или в патологичен смисъл), както и носи чувство за малоценност. От друга страна по астромедицината има предпоставки за инфекционни болести!