Здравей Гост

Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН

• 64 Отговора
  • 16275 Прегледи
Re: Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН
« Отговор #15 -: Декември 21, 2011, 07:16:53 am »
Колкото по успешно се развива бившия ни партньор, толкова по успешно се развиват плановете ни и връзката ни с настоящия.
Човек разглежда плутона и планети в 8 дом с помоща на дирекции и транзити.
Затова не е лошо да му желаем успех и щастие! :x_94:

при мен май е интересно защото по натал слънцето (управител на хороскопа) е в 8-ми дом, плутон е в 3-ти (нали трети дом били партньорствата), в терти е и северния лунен възел във везни (пак партньорства).
за слънцето в 8ми ми бяха казали че е позиция която би била лоша при развод, какъвто смятам ми предстои.

иначе по прогресия и по дирекция марс е в 8ми натален дом, прогресивния марс в момента е в съвпад с натално слънце

при съпруга ми (този с когото ще се развеждаме) транзитния плутон е в 8-ми дом, да не взема пък аз да се гътна :'(
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 07:19:27 am от sladurka »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #16 -: Декември 21, 2011, 09:05:37 am »
хаааа така :) чудесна тема ... Плутон.. все по-любим ми става

:781m: натално е в първи дом почти залепен до асц., точна квадратурка към мадам Венера, тригон с Луна, Полу-квадратченце със Слънчо, секстил към Нептун и семи куинтил към Уран (може да пропускам нещо). Управлява си финансовия дом (2-ри). У на 8-ми е Венера, която се мъдри на к3/4 ... в осми един Хирон мятка стрели.

с бившите... хъм различно е, но една от по-големите любови - трябваше ни най-малко 3-4 години да се разберем, че всичко е the end - кавги, скандали, дразги "дай ми куклите, на си ти парцалките", но от известно време, след като господина пробързано привърши едногодишен брак с напълно неподходяща жена, си поизяснихме отношенията, които с днешна дата претендират да са приятелски - в смисъл добри приятели.  ;D (ехеи сапунените сценаристи да завидят). Сигурно Плутон-Венера си казват думата за това, че повечето интимни отношения са леко казано сложни. Сегашното ми партньорство (почти брак  :85:) не е особено приятно и сигурно тази година ще приключат....

Сладурка, от трети дом започват отношенията, защото, за да говорим за някаква връзка, първо трябва да има и някаква комуникация... едва след като тя е налице се активират другите домове...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #17 -: Декември 21, 2011, 09:57:35 am »
Добре, но ако има несъответствие в отношенията? Аз се отнасям добре и възпитано, но получавам точно обратното, това какво би породило за мен??? Освен ядовете... ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Декември 21, 2011, 10:14:30 am »
Добре, но ако има несъответствие в отношенията? Аз се отнасям добре и възпитано, но получавам точно обратното, това какво би породило за мен??? Освен ядовете... ::)

Привличаме онова...което излъчваме...Не е нужно да тънем в лицемерие водени от чувството за етика и еталон на отношения...или на любезност извън рамките на допустимото...след като получаваме обратното...Или имаме очаквания...поради които тълкуваме нечие поведение като грубо и невъзпитано....
И защо е нужно да се "наказваме с яд' за грешките на другите? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #19 -: Декември 21, 2011, 10:25:11 am »
смятам, че Плутон освен всичко, дава право на избор (и осъзнаване) дали и кой влиза в отношение с някои (под кои имам предвид всеки един от участниците) ;)

« Отговор #20 -: Декември 21, 2011, 10:40:06 am »
Лично аз останах с приятелски отношения с покойния вече бивш, дори го оставих да живее в апартамента , който платих сама, и 2 години след развода дори му позволих да ползува наем от един друг, тъй като не работеше.
Но верно , че много ме беше яд на него, а то имаше и защо.
Обаче друго не мога да разбера, всеки сам избира своя път, а аз не се имам за толкова специална, че като му пожелая щастие и късмет - то да се сбъдне. ако беше така...ехеееееее.....
То е казано, за мъртвите или добро или нищо, но работата е там, че аз си тръгнах от него, именно защото не ми харесваше пътя по който вървеше и сама тръгнах по друг, различен от неговия, ако бях останала, то и аз да съм хвърлила топа до сега.
Всичко е дадено в натала, няма спор, както и това, че обикновено се чувствам привлечена от малоумници -  ЯВНО !!!

Сега си расъждавам и се чудя........ :o
Ако днес реша да си тръгна от бащата на детето си с когото вече не ме свързва подпис, то какво ме чака ? Май е по-добре да погледна неговата карта а не моята , така ли ?
Или по-добре да го гръмна, в името на нещо ново  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D щото в натала му виждам здравни проблеми,  фактори за фалит и какво ли не.......

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #21 -: Декември 21, 2011, 10:45:29 am »

Привличаме онова...което излъчваме...Не е нужно да тънем в лицемерие водени от чувството за етика и еталон на отношения...или на любезност извън рамките на допустимото...след като получаваме обратното...Или имаме очаквания...поради които тълкуваме нечие поведение като грубо и невъзпитано....
Но все пак ми се струва нормално да очакваш добри отношения от околните, преди всичко...Говорим за нормални, повърхностни общувания, лишени от емоции и базирани на обективни някакви събития- необходимост да се обменят мнения по определени въпроси, да се направи нещо... :)А иначе не обичам позите...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Декември 21, 2011, 10:52:39 am »

Но все пак ми се струва нормално да очакваш добри отношения от околните, преди всичко...Говорим за нормални, повърхностни общувания, лишени от емоции и базирани на обективни някакви събития- необходимост да се обменят мнения по определени въпроси, да се направи нещо... :)А иначе не обичам позите...

Това за което говориш се изгражда в първите 7 години...И за него е важно каква Луна има притежателя на хороскопа...Или с две думи каква майка... ;D...В по-късен етап тук става дума за емоционалния свят на личността....
Обективност се постига едва след приемането...не примирието...,а приемането на другия и "прошката"...В едни отношения винаги има връзка м/у двама...и трима понякога...
Забелязала съм...,че сме навързани като чревца...И не случайно трептенето на една пеперуда в Китай може да предизвика цунами в атлантика...
Така както вибрираме...,така резонираме...Нищо не е по-страшно от разликата в духовното ниво м/у хората..,особено в интимна връзка...Плутон не случайно се свързва с трансормацията.... :-*

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #23 -: Декември 21, 2011, 10:56:36 am »

Това за което говориш се изгражда в първите 7 години...И за него е важно каква Луна има притежателя на хороскопа...Или с две думи каква майка... ;D...В по-късен етап тук става дума за емоционалния свят на личността....
Обективност се постига едва след приемането...не примирието...,а приемането на другия и "прошката"...В едни отношения винаги има връзка м/у двама...и трима понякога...
Забелязала съм...,че сме навързани като чревца...И не случайно трептенето на една пеперуда в Китай може да предизвика цунами в атлантика...
Така както вибрираме...,така резонираме...Нищо не е по-страшно от разликата в духовното ниво м/у хората..,особено в интимна връзка...Плутон не случайно се свързва с трансормацията.... :-*
... така е....затова правилно е мисля, че човек трябва да спре да очаква...за да прекъсне веригата ;D От друга страна съм доволна, че дълбоко в себе си наистина се радвам на успехите на бившия партньор и душата ми не може да му пожелае зло...дори да бълвам в монолози змии  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Декември 21, 2011, 11:03:00 am »
Аз не му желая нито зло...нито добро..,защото не боравя добре с тези думи напоследък...Все по-често установявам...,че "доброто" за мен ... като ценност, критерий...не е добро за други...,както и обратното....
В този смисъл просто пожелавам...да извърви пътя си както намери за добре.... :)...
Това всъщност за мен е най-правилното отношение....
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 11:07:04 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Декември 21, 2011, 11:04:43 am »

според мен тук е отговорът :) ти как мислиш Нова?

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #26 -: Декември 21, 2011, 11:07:07 am »
Имам предвид, че когато имаш деца няма как да избегнеш общуването...обективно е необходимо,  и до голяма степен, поне за мен- е пристрастно само по отношение на децата... ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Декември 21, 2011, 11:09:03 am »
Имам предвид, че когато имаш деца няма как да избегнеш общуването...обективно е необходимо,  и до голяма степен, поне за мен- е пристрастно само по отношение на децата... ;)

Мдааа...,но до един миг...Децата не са средство заради което си струва да влизаме в отношения...
Аз малко късно го разбрах...

« Отговор #28 -: Декември 21, 2011, 11:11:10 am »
Да общуването е неизбежно при наличието на деца, така си е .
Но не съм съгласна моят успех в следваща връзка да зависи от това дали и колко е удовлетворен бившия  :848:

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #29 -: Декември 21, 2011, 11:12:53 am »

Мдааа...,но до един миг...Децата не са средство заради което си струва да влизаме в отношения...
Аз малко късно го разбрах...
Ами аз пък тогава да благодаря, че в следствие на споделеният ви опит тук, вкл. и твоят, сякаш все по- навреме го проумявам и променям ::)