Здравей Гост

Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН

• 64 Отговора
  • 16274 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Бившия партньор в хороскопа - ПЛУТОН
« Отговор #30 -: Декември 21, 2011, 11:18:04 am »
Имам предвид, че когато имаш деца няма как да избегнеш общуването...обективно е необходимо,  и до голяма степен, поне за мен- е пристрастно само по отношение на децата... ;)

Мдааа...,но до един миг...Децата не са средство заради което си струва да влизаме в отношения...
Аз малко късно го разбрах...
Ами аз пък тогава да благодаря, че в следствие на споделеният ви опит тук, вкл. и твоят, сякаш все по- навреме го проумявам и променям ::)

Не изисквай от него отношение...,просто промени своето... :-* И хич да не ти пука и да те впечатлява как, защо и прочие...се държи..."Задължението" му...създава намерение за зеб..,а всичко това се свързва със страх...и по този начин ти не се чувстваш комфортно...Та в този смисъл...да върви по пътя си...,който видно не е твоя път....
За теб тепърва предстоят щастливите мигове...и колкото по-късно толкова по-добре..,защото имат стойността на стар коняк... :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Декември 21, 2011, 11:20:04 am »
но, от известно време съм страстен привърженик, че когато ракетата падне на земята, не космоса се нуждае от ремонт.

често отношенията ни с другите хора са проектирани наши виждания, проблеми (изберете си сами думите). признавам си, когато при нас (с водо) нещата започнаха да се пропукват за първи път бях настроена по-различно от сега. изпитвах гняв, яд, сърдитост към него, защото той е избрал да бъде това, което е. дразнех се, че ТОЙ не е осигурил живота, който АЗ искам. буйстване, кавги... усещане за връзване. не знам кога, как и защо се случи се сетих, че ТОЙ не може да бъде отговорен за моето АЗ, независимо какво ще бъде моето отношение към него - неговото АЗ ще продължи да бъде негово АЗ, а моето, мое. И да му се сърдя и да не му се сърдя това няма да промени нищо - нито ще ремонтира нашите отношения, нито ще намали болката от проваленото съжителство, по-лошо, това отношение ще бъде проектирано върху детето  ;) Нещата, които обаче мога да направя е да му простя и да потърся онова, което ме е задържало при него, независимо колко е далечно и избледняло. Да променя своето отношение към него - без гняв или опит да прехвърлям вина, защото вина няма. Най-"разумното", което може да се направи е едно цивилизовано решаване на проблема ще или ще ;)
другото, което зависи от мен е внимателно да се види какво е моето отношение към света. да се извадят всички онези сиви паразити, които пречат на любовта, тези, които попречиха тя да е тук и сега. Да се промени разбирането. Ако не се направи рискувам да се върна обратно до тук, а това е безсмислено.
Важно е да се осъзнаят страховете ни, задръжките, илюзиите - подобно на тангото, нормално е да се изпитва страх от това някои да те води в танца, но когато страха е осъзнат играта се променя, а самият танц се превръща в нещо красиво.  ;D
Дълбокото разбиране и изваждане на собствените потребности ще привлече точно това, което се търси. ;)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #32 -: Декември 21, 2011, 11:20:29 am »
ама арменски коняк... ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #33 -: Декември 21, 2011, 11:21:48 am »
ама арменски коняк... ;D

ауууу  :1026:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Декември 21, 2011, 11:22:25 am »
ама арменски коняк... ;D

:719: :984:...Страхотен е..... :P

« Отговор #35 -: Декември 21, 2011, 11:26:09 am »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #36 -: Декември 21, 2011, 11:38:46 pm »
  Аз ще му пожелая на бившия да му се сбъдне всичко, което сам си е пожелал. :)  :1014m:  Аууу какви хубави нови иконки. Прекрасни са. И на майка му мислено ще пожелая същото. :) И на нея трябва да и върви. Има връзка  с моето добро бъдеще. :)
 :1014m:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

akruks

« Отговор #37 -: Декември 22, 2011, 07:37:40 pm »
Dobi,трябва да гледам моя плутон в моя натал, така ли?
наталния е дева в 12д съвпад асц, на 36 гр. от венерата във 2д
плутон дирекция е 0* 51' скорпион в момента, съвпад с АЦ дирекция, попада в 12 дир.дом , прави съвпад с МП венера/марс и венера/нептун в натала- 2 дом, с У2 венера- какво показва това и за кого, че то всички са все бивши  ::)

« Отговор #38 -: Декември 22, 2011, 09:13:33 pm »
Dobi,трябва да гледам моя плутон в моя натал, така ли?
наталния е дева в 12д съвпад асц, на 36 гр. от венерата във 2д
плутон дирекция е 0* 51' скорпион в момента, съвпад с АЦ дирекция, попада в 12 дир.дом , прави съвпад с МП венера/марс и венера/нептун в натала- 2 дом, с У2 венера- какво показва това и за кого, че то всички са все бивши  ::)

Да става дума за твоя плутон, о по него можеш да гледаш как се развива живота на бившия ти, с помоща на дирекции и транзити! :805m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #39 -: Декември 22, 2011, 09:25:08 pm »
Да става дума за твоя плутон, о по него можеш да гледаш как се развива живота на бившия ти, с помоща на дирекции и транзити! :805m:

Хм, тъкмо се чудех какво може да означава дирекционен Плутон в опозиция към Меркурий в картата на бившия, Меркурий управлява АС и 5 дом при него (при опозиция на дир. Сатурн към Меркурий в неговата карта се разделихме). Доколкото знам, още е сам, така и не си е намерил половинка, тъй че няма как да е на раздяла. Според теб тази дирекция може да сочи промени в живота на бившия партньор?  :)

« Отговор #40 -: Декември 22, 2011, 09:40:29 pm »

Хм, тъкмо се чудех какво може да означава дирекционен Плутон в опозиция към Меркурий в картата на бившия, Меркурий управлява АС и 5 дом при него (при опозиция на дир. Сатурн към Меркурий в неговата карта се разделихме). Доколкото знам, още е сам, така и не си е намерил половинка, тъй че няма как да е на раздяла. Според теб тази дирекция може да сочи промени в живота на бившия партньор?  :)

В кой дом е твоя плутон дето има опозиция с меркур.  :1032:

« Отговор #41 -: Декември 22, 2011, 09:41:15 pm »
В картата на бившия имах предвид, наталният му Меркурий е в 12 дом (Телец).

« Отговор #42 -: Декември 22, 2011, 09:42:55 pm »
В картата на бившия имах предвид, наталният му Меркурий е в 12 дом (Телец).

А бе пак не те разбрах, за неговия плутон ли говориш и неговия меркурии ли. :x_94:

« Отговор #43 -: Декември 22, 2011, 09:48:41 pm »
Дирекционен Плутон в опозиция към натален Меркурий.

Нали идеята ти е, че може да се проследят тенденциите в живота на бившия партньор по дирекции и транзити на Плутон? В случая има дирекция на Плутон в неговата карта, а аз съм бившият партньор (няма настоящ).

« Отговор #44 -: Декември 22, 2011, 09:59:43 pm »
Дирекционен Плутон в опозиция към натален Меркурий.

Нали идеята ти е, че може да се проследят тенденциите в живота на бившия партньор по дирекции и транзити на Плутон? В случая има дирекция на Плутон в неговата карта, а аз съм бившият партньор (няма настоящ).

Аха ти гледаш чрез неговата карта за теб, ок!
Ако е така това означава, че бившата му в този случай ти, мисли за промени на работното място, но не е сигурна дали да го направи. Зависи също и от МП които падат в тази опозиция. За да има бившата му, ти, трябва да има аспекти с венера или луна, нали така! :x_94:
« Последна редакция: Декември 22, 2011, 10:04:24 pm от astrophönix »