Благодаря ти (за мен една от "мисиите" ми за 2012 е да казвам по-често тази и още няколко подобни думички).
аз вярвам, че Бог обича всеки един от нас, защото ние сме част от Божественото. Любовта, Светлината и Хармонията са силите, които могат да се противопоставят на всичко останало. Вярата и добрината са магиите, които могат да преобърнат живота ни. И никога не забравяйте, че "неприятностите", които ни съпровождат са само опит, който усилва насладата от успеха ни.
Марая, аз ти благодаря за форума, които създаде, тук е едно хармонично и приятно местенце, където няколко минути можем да се сгушим и да забравим за реалността, където можем да попием още и още опит и знание, където можем да се докоснем до същността на душите ни.

аз вярвам и знам, че света може да бъде невероятно място за пребиваване, от нас се иска само мъничко да сменим погледа си (настройката, отношението си към него)
п.с. Марая, когато имаш време ще се радвам да ни разкажеш повече за силата на вибрациите и мисълта, за желанията ни и как да се научим да искаме (това се оказа, че не е толкова лесно

) :x_70: