Здравей Гост

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ...ОБИЧАМ ВИ!!!

• 23 Отговора
  • 6296 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ...ОБИЧАМ ВИ!!!
« -: Декември 20, 2011, 11:05:03 pm »
В навечерието на коледните празници и на прага на най-важната година 2012-та....ИЗПРАЩАМ ЦЯЛАТА СИ ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ ВАС И НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ....С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ХАРМОНИЯ /това е най-важното нещо в живота...споделям го от собствения си опит/... МЪДРОСТ....И ПАРЧЕНЦА БОЖЕСТВЕНА ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ....С ПОГЛЕД КЪМ ВСЕЛЕНАТА...А ТОЙ Е СПЕЦИАЛЕН...ЗАЩОТО ТЯ ВИНАГИ ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИТЕ МИ /не знам защо...,но го прави ??? :954:/....

БЛАГО-ДАРЯ ВИ ЗА ДОВЕРИЕТО..,ЗА ТОПЛИНАТА...ЗА ТОВА , ЧЕ ТРЪГНАХТЕ С МЕН , ЧЕ МЕ ПОДКРЕПИХТЕ...,ЧЕ СЪЗДАДОХМЕ ЗАЕДНО ТОЗИ ФОРУМ С УЮТ , СВЕТЛИНА И ТОПЛИНА....
ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ ЗАЕДНО...НАПРЕД В ГОДИНАТА...КОГАТО СВЕТЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА НАУЧИ ЕДИН ОТ НАЙ-ЦЕННИТЕ УРОЦИ....УРОКА НА ВСЕЛЕНСКАТА ЛЮБОВ И СЪПРИЧАСНОСТ....

НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА...,НЕКА ИМА ЦВЕТЯ....

ОБИЧАМ ВИ!
ВАША МАРАЯ!

http://www.youtube.com/watch?v=nLazKA9KTYk&feature=related
« Последна редакция: Декември 20, 2011, 11:07:00 pm от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ...ОБИЧАМ ВИ!!!
« Отговор #1 -: Декември 21, 2011, 12:00:49 am »
Изтеглих три карти.... :)

НЕМЕТОНА , ИЗИДА , ФРЕЯ....Богините казаха....Свещено пространство, Минал живот и Храброст.... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Декември 21, 2011, 08:48:07 am »
Благодаря ти (за мен една от "мисиите" ми за 2012 е да казвам по-често тази и още няколко подобни думички).

аз вярвам, че Бог обича всеки един от нас, защото ние сме част от Божественото. Любовта, Светлината и Хармонията са силите, които могат да се противопоставят на всичко останало. Вярата и добрината са магиите, които могат да преобърнат живота ни. И никога не забравяйте, че "неприятностите", които ни съпровождат са само опит, който усилва насладата от успеха ни.

Марая, аз ти благодаря за форума, които създаде, тук е едно хармонично и приятно местенце, където няколко минути можем да се сгушим и да забравим за реалността, където можем да попием още и още опит и знание, където можем да се докоснем до същността на душите ни.

аз вярвам и знам, че света може да бъде невероятно място за пребиваване, от нас се иска само мъничко да сменим погледа си (настройката, отношението си към него)

п.с. Марая, когато имаш време ще се радвам да ни разкажеш повече за силата на вибрациите и мисълта, за желанията ни и как да се научим да искаме (това се оказа, че не е толкова лесно ;) )  :x_70:

« Отговор #3 -: Декември 21, 2011, 09:09:44 am »
Благодаря за хубавите пожелание.От сърце ви пожелавам да ви се връща многократно. Нека да е успешна за всички, да бъдем най-вече здрави и много щастливи.
 :kiss2: :58: :x_70:

« Отговор #4 -: Декември 21, 2011, 01:07:43 pm »
МАРАЯ, благодаря ти за форума, който създаде!
Благодаря и на всички участващи в него за това, че го сътворяват такъв, какъвто е - уютен, приятелски и добронамерен!

За мен това е място, където мога да се отпусна и да изразявам мисълта си свободно. Без да се притеснявам, че някой ще дебне за скрит подтекст в думите ми или че може да се припознае в тях. Без да усещам недобронамерена енергия - на пръв поглед неуловима, но лепкава и тежка като прашният въздух преди да завали пороен дъжд.

Това е мястото, където мога да дишам. Вдишвам добронамереност и чистота, няма нужда от респиратори.  ;D

Нека форумът остане и занапред такъв, какъвто сте го създали! Благодаря! Весели и щастливи празници!
  :902: :829:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Декември 21, 2011, 03:26:31 pm »
МАРАЯ, благодаря ти за форума, който създаде!
Благодаря и на всички участващи в него за това, че го сътворяват такъв, какъвто е - уютен, приятелски и добронамерен!

За мен това е място, където мога да се отпусна и да изразявам мисълта си свободно. Без да се притеснявам, че някой ще дебне за скрит подтекст в думите ми или че може да се припознае в тях. Без да усещам недобронамерена енергия - на пръв поглед неуловима, но лепкава и тежка като прашният въздух преди да завали пороен дъжд.

Това е мястото, където мога да дишам. Вдишвам добронамереност и чистота, няма нужда от респиратори.  ;D

Нека форумът остане и занапред такъв, какъвто сте го създали! Благодаря! Весели и щастливи празници!
  :902: :829:

Ще бъде! :829: И аз съм щастлива , че те има....и пишеш тук макар и рядко....

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #6 -: Декември 21, 2011, 03:35:10 pm »
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и от мен    :798m:
Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
нека бъдем по-добри
не само в такива дни!

И аз се чувствам страхотно тук ... като у дома
« Последна редакция: Декември 21, 2011, 03:40:53 pm от teia »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Декември 22, 2011, 07:34:06 pm »
И аз искам да благодаря на Марая за форума, който създаде и на всички участници в него и да им пожелая весели празници и много, много много любов!

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Декември 22, 2011, 10:34:08 pm »
Весели празници на всички и от мен  :829: Благодаря на Марая за форума - тук срещнах толкова разбиране, отзивчивост и добронамереност, научих и продължавам да уча много! Пожелавам ви да сте живи и здрави, да обичате и да бъдете обичани  :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Декември 23, 2011, 10:19:30 am »
 Весело посрещане на празниците. Весела Коледа. Пожелавам на всички много здраве , любов успехи през 2012 г. Благодаря на всички, които съм срещнала тук в този сайт, за разбирането и подкрепата. Благодаря на Марая,  че създаде всичко това. Пожелавам НОВИ УСПЕХИ , още много нови хора  и взаимно разбиране и любов в тази любима за всички  къщичка. :58:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Декември 23, 2011, 10:32:59 pm »

Много сладък този дядо Мраз....

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #11 -: Декември 23, 2011, 11:01:48 pm »
Весели празници, приятели! Радвам се, че ви има, че ви чета тук и съм изключително признателна за първата подадена ръка преди година от Марая. Така с желание и любопитство се зарових в дебрите на астрологията, за което благодаря от сърце на всички, които имаха търпението да отговарят и обясняват на понякога наивните ми въпроси :confuse3:. 4естита Коледа и с прекрасно настроение да посрещнем Новата година! :829:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Декември 24, 2011, 09:19:53 am »

Много сладък този дядо Мраз....

сладък е :)
но в духа на шегата да ти обясня. според малечка Дядо Коледа идва на Коледа и в Детската, а Дядо Мраз е на Нова година, но давал подаръците на Дядо Коледа, които ги носи на децата...., ;D ;D а на мама Коледа й замръзнаха крачетата от обикаляне по пазарите  ;D

и отново Весели, Хармонични, Щедри и преизпълнени с Любов, Топлина, Надежда и Ентусиазъм празници - раздавайте обич и не се колебайте да я получавате

ще споделя моето пред Коледно обещание, ако на някои му хареса негово е - през новата година си обещавам да казвам досадно често: Обичам те, Благодаря и Прости ми :)

« Отговор #13 -: Декември 24, 2011, 11:12:35 am »
Благодаря ти,Марая,за уютното местенце,което създаде!Благодаря,и на всички Вас,които сте тук,за отзивчивостта и разбирането,за приятелството и споделянето!Желая,на всички Ви,весело посрещане на коледните празници,и нека любов и хармония изпълват сърцата Ви! :kiss2:

« Отговор #14 -: Декември 24, 2011, 01:30:28 pm »
Марая желая ти приятно прекарване на Коледа, и да си все така ентусиазирана в твойте начинания. Колкото за форума,   успя да направиш приятна атмосфера, както и на масата!.  :1006: :x_42: :1006:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!