Беше преди време...,преди няколко години....Помолих един от адвокатите си да си вземе болничен лист и да не се явим на дело..,защото аспектите на планетите не показваха благоразположението си към нас...Той ми обеща...В края на работния ден...,позвъних за да ми потвърди и да не бия излишните 300км. Той обаче не си вдигна телефона в продължение на час...

В къщи беше малка телефонна централа..и звъннах от номер , който той не знаеше,

...Разбира се , че селтика вдигна телефона и след хън-мън...ми каза , че не може да отсъства...В този миг...промълвих:"О.К.Щом ти не можеш -ВСЕЛЕНАТА МОЖЕ...'' Изрекох тези думи...и тръгнах на път...Не бях спала..,беше зимата...,но имаше чиста и ясна нощ...Пътя се виеше през планината...,беше невероятно красива нощ...В 7:30 започнах да му звъня...Вдигна задгробен глас...Той беше с 40*...През ноща го бяха посетили доктори от бърза помощ...Беше зле...Тръшна се и така 3 месеца...не излезе от болници и санаториуми...Пневмония....

Аз не съм проклинала...,не съм искала нищо...Аз помолих ВСЕЛЕНАТА ДА БЪДЕ ВОЛЯТА Й...КАЗАЙ И АЗ СЛЕД ТЕБ...ТИ ПРЕД МЕН....
Децата ми се бяха изплашили от случилото се..., а за мен това е един невероятен урок...Защото...ОСЪЗНАХ...,че нашите желания ако коренспондират с нейната воля...синхрона работи за нас и нея...Ние не можем да бъдем в хармония , ако е нарушен баланса...Нищо не се случва без намесата на космическия разум..,който е част от нашия...
Чудесата сме ние..със силата на мисълта...,която произвежда енергията на волята...
ВСЕЛЕНАТА изпълнява нашите желания само и единствено тогава , когато са в синхрон с нейните замисли и нашите кармични задачи...,когато се оставим в нейните ръце се случват чудесата...,защото чудесата са в нас...Следва да разберем, приемем и осъзнаем..,че ние живеем и творим...в един свят без граници и параметри...
И тъй като на коледа стават чудеса...нека...чудесата никога не напускат живота ви...Всеки ден е коледа...,ако отворите сърцата си...и допуснете ВСЕЛЕНСКАТА ЛЮБОВ!