Здравей Гост

Нептун +транзити + риби

• 10 Отговора
  • 4561 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нептун +транзити + риби
« -: Юни 26, 2011, 02:09:04 am »
Тук Нептун е на трон , след дългата взаимна рецепция с Уран...Сякаш договорите за наем изтекоха... ;D , а с тях и онази договорка м/у двете планети определена в специална клауза....ти даваш новото начало във вярата , аз ще ти покажа , че можеш и по-нежно да постигаш нещата от бъдещето...Така или иначе ще се върна за малко...,за да си досъбера багажа...чувам Нептун.... ;D ;D

Какво ще вземе и какво ще даде...в риби...на водните знаци както и на собствения си знак...Вие какво очаквате от него?

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Нептун +транзити + риби
« Отговор #1 -: Юни 26, 2011, 02:36:52 am »
Нептун е У1. Сега обраува тригон с Плутон. Неща от подсъзнанието изплуват на повърхността и не са никак приятни, нищо, че аспекта е тригон. Надявам се да ги преодолея  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Юни 26, 2011, 02:42:47 am »
Нептун е У1. Сега обраува тригон с Плутон. Неща от подсъзнанието изплуват на повърхността и не са никак приятни, нищо, че аспекта е тригон. Надявам се да ги преодолея  :)

Това е изключително подходящо време да изхвърлиш от душата си всички илюзии и спомени за несподелена любов...Да съблечеш мрежите на красивите лъжи и да тръгнеш *гола и боса* по пътя....без съмнения за собствените си възможности...И да с лекота...защото тригона ти дава тази възможност...Какво по-добро от това... ;) :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Юни 26, 2011, 03:04:05 am »
Много интересно, защото аз наистина сънувам мои бивши любови  ::) Даже един, който за съжаление почина преди 3 год. при катастрофа ( между другото имам Плутон в 7 дом и не е само той за жалост). Та с това момче се разделихме доста грубо, той много ме нарани, обаче в сънищата ми е толкова мил, говори ми едни неща, че аз всичко му простих и го помолих и той да ми прости и сега си спомням за него с любов...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Юни 26, 2011, 03:17:27 am »
Много интересно, защото аз наистина сънувам мои бивши любови  ::) Даже един, който за съжаление почина преди 3 год. при катастрофа ( между другото имам Плутон в 7 дом и не е само той за жалост). Та с това момче се разделихме доста грубо, той много ме нарани, обаче в сънищата ми е толкова мил, говори ми едни неща, че аз всичко му простих и го помолих и той да ми прости и сега си спомням за него с любов...

Отиди в църква/Нептун/ в ден на Юпитер /четвъртък/ остави един хляб или питка и една бяла хавлиена кърпа....

Плутон в 7-ми дом е желателно да приемеш , че чрез партньорите ти катализираш и изчистваш Аз-а си..,помагаш на Его-то си да приеме и промени онова което може и *убие* онова което не може да промени...с оглед личната си трансформация...
Плутон е изключително силен , когато попада в кардиналните оси на картата....Не проектирай собствените си страхове в/у партньорите...Плутон е смел...
Аз съм почти убедена , че в живота си ти си привличала ревниви мъже, привличала си злоба и завист и могъщи врагове..трудно разпознаваеми...Предателства са били спътници в живота ти , безпомощна в определени етапи от житейския си път си възкръсвала като Феникс от пепелта...Не ти е чуждо да рушиш връзки...,дори неосъзнато..
Не искай да доминираш...Бъди по-доверчива... :) ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Юни 26, 2011, 02:48:15 pm »

Отиди в църква/Нептун/ в ден на Юпитер /четвъртък/ остави един хляб или питка и една бяла хавлиена кърпа....

Плутон в 7-ми дом е желателно да приемеш , че чрез партньорите ти катализираш и изчистваш Аз-а си..,помагаш на Его-то си да приеме и промени онова което може и *убие* онова което не може да промени...с оглед личната си трансформация...
Плутон е изключително силен , когато попада в кардиналните оси на картата....Не проектирай собствените си страхове в/у партньорите...Плутон е смел...
Аз съм почти убедена , че в живота си ти си привличала ревниви мъже, привличала си злоба и завист и могъщи врагове..трудно разпознаваеми...Предателства са били спътници в живота ти , безпомощна в определени етапи от житейския си път си възкръсвала като Феникс от пепелта...Не ти е чуждо да рушиш връзки...,дори неосъзнато..
Да, Марая - всичко, написано от теб, е вярно - за щастие или нещастие...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Юни 26, 2011, 03:32:19 pm »

Да, Марая - всичко, написано от теб, е вярно - за щастие или нещастие...

Плутон е там където трябва да се раждаме отново....
Виждала ли съм карта.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Юни 26, 2011, 03:55:06 pm »
Има я в Натални карти за начинаещи  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Юни 26, 2011, 04:02:09 pm »
Има я в Натални карти за начинаещи  :)

Ще ходя да я видя по-късно.... ;D ;)

« Отговор #9 -: Юни 27, 2011, 04:07:26 pm »
 :( Оф, този Нептун....не ми допада. Всичко при него е много неясно, много объркано. Никога в  живота си не съм била толкова неориентирана и не съм се чувствала толкова "изгубена" ,както при транзита на Нептун опозиция Слънце, Венера.... Много далеч съм  май от Нептуновите вибрации, и ми действат ама много стресиращо .... >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Юни 27, 2011, 05:04:53 pm »
:( Оф, този Нептун....не ми допада. Всичко при него е много неясно, много объркано. Никога в  живота си не съм била толкова неориентирана и не съм се чувствала толкова "изгубена" ,както при транзита на Нептун опозиция Слънце, Венера.... Много далеч съм  май от Нептуновите вибрации, и ми действат ама много стресиращо .... >:(

Нептун не е от планетите които можем да подминем с лека ръка... :) За съжаление той е доста мистичен , а и магнетичен...и е трудно да разберем волята му сега...това се случва след точния аспект. :) Онова до което Нептун се докосва е мястото  , което търпи трансформация в съзнанието ни... Знака риби е доста чувствителен и за целта следва да обърнем внимание на дома през който транзитира...Опозицията със слънце е индикация за това , че нещо около мъжа с който имаме връзка ще излезе начве и ще ни даде или криле или ще ни свали на земята.... :)

Пусни на лични пак данните... :-[ Още днес ще погледна.... :-*