Много интересно, защото аз наистина сънувам мои бивши любови
Даже един, който за съжаление почина преди 3 год. при катастрофа ( между другото имам Плутон в 7 дом и не е само той за жалост). Та с това момче се разделихме доста грубо, той много ме нарани, обаче в сънищата ми е толкова мил, говори ми едни неща, че аз всичко му простих и го помолих и той да ми прости и сега си спомням за него с любов...
Отиди в църква/Нептун/ в ден на Юпитер /четвъртък/ остави един хляб или питка и една бяла хавлиена кърпа....
Плутон в 7-ми дом е желателно да приемеш , че чрез партньорите ти катализираш и изчистваш Аз-а си..,помагаш на Его-то си да приеме и промени онова което може и *убие* онова което не може да промени...с оглед личната си трансформация...
Плутон е изключително силен , когато попада в кардиналните оси на картата....Не проектирай собствените си страхове в/у партньорите...Плутон е смел...
Аз съм почти убедена , че в живота си ти си привличала ревниви мъже, привличала си злоба и завист и могъщи врагове..трудно разпознаваеми...Предателства са били спътници в живота ти , безпомощна в определени етапи от житейския си път си възкръсвала като Феникс от пепелта...Не ти е чуждо да рушиш връзки...,дори неосъзнато..
Не искай да доминираш...Бъди по-доверчива...