Какво точно изучаваме в определен натал и приемаме като индикация за евентуален брак с чужденец? Това което намерих е:
У7 в 9-ти
У5 в 9-ти
Венера в 9-ти
Юпитер в 7-ми
Стрелец на К7
Това са основни индикатори, но се чудех дали има нещо по-специфично, което да търся, като напр. фиксирани звезди, мидпоинти, някой аспект? Дали се гледат други планети освен Юпитер и Венера? Колкото повече виждам, че нещо не ми е зададено в натала, толкова повече ровя и търся начин да докажа, че мога да го променя, то какво ли друго да излезе от Овнешка Луна и Телешко Слънце 
все пак темата е за брак с чужденец, а не за живот и работа в чужбина, както писах в преден пост не е задължително да се ходи в друга държава, за женитба с чужденец
за мене цитираното тук, след проверка на познати се оказа вярно
mayflower, каква промяна търсиш в натала- живот и работа в чужбина, а там да срещнеш любовта на живота си и да се ожените или просто желаеш партньор чужденец?
Akruks, май се стремя към всичко изброено от теб по-горе! Живот, обучение и работа в чужбина имам и се надявам и за в бъдеще да остане така! Партньор чужденец също съм имала (няколко броя

), но по една или друга причина, до момента съм неомъжена. Искам да разбера в моята карта, дали има някакви индикации голямата си любов да я срещна пак в чужбината и евентуално да сключа брак с чужденец един ден.
При неаспектиран Юпитер в 9-ти, може всичко да се очаква предполагам! Нямам нито един от показателите, изброени в началото на темата, освен този, че Юпитер е съуправител на 5-ти в 9-ти. Някои карти говорят много директно и веднага се вижда ако подобно нещо е заложено да се случи, в моята гледам гледам и пак нищо не виждам

Колкото до 12-ти дом, имам Плутон там, рано излязох да живея сама в чужбина, но все в Европа. Не съм се чувствала сама и изолирана, напротив, чувствам се зле и сама в БГ.