Здравей Гост

Брак с Чужденец

• 32 Отговора
  • 9183 Прегледи
*

Неактивен Divna

• 277
Re: Брак с Чужденец
« Отговор #15 -: Декември 28, 2011, 06:45:26 pm »
С тоя хубав Юпитер, няма как да не й е щастлив живота.  :)

« Отговор #16 -: Декември 28, 2011, 06:48:52 pm »
!
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 07:50:10 pm от mayflower »
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #17 -: Декември 28, 2011, 06:50:21 pm »
Юпитер не е много силен, между другото. Дори е една от по-слабите планети в радикса.
Но определям картата за доста сполучлива. Това е човек, за който с пълна сила важи принципът "Животът е такъв, какъвто си го направиш". Умее да рискува и да не съжалява след това, притежава завиден непукизъм. И както казах, не се обвързва със скрупули.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #18 -: Декември 28, 2011, 06:59:57 pm »
Юпитер е в 3ти дом, което само по себе си значи, че е щастлива, особено в партньорствата. Юпитер е доста добре подкрепен откъм аспекти.

Хубава карта! :)

« Отговор #19 -: Декември 28, 2011, 07:02:56 pm »
Говорех за есенциални достойнства и за класическа астрология, но както и да е.

Вероятно твоят подход е астропсихологически, затова имаме разминавания в тълкуването.

Слънцето в нейната карта е мажорно неаспектирано и е в специфична позиция - ex cond, т.е. лишено от всякакви достойнства. Това не прави връзките с мъжете особено щастливи и такъв е нейният случай. Тя обаче има една много положителна черта - не прекалява с драматизациите и умее да извлича максимум удоволствия от живота, някак не се натоварва с това как ще се почувства отсрещният човек от нейните действия. Затова изглежда като галеник на съдбата, но тя си знае каква "цена" плаща за това.
« Последна редакция: Декември 28, 2011, 07:07:23 pm от my`temptation »

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #20 -: Декември 28, 2011, 07:05:40 pm »
Аз не мисля, че имаме разминавания.
Опитах се да ти покажа само подхода ми. Иначе, като гледам и двете сме на същото мнение, а именно, че жената е щастлива. В крайна сметка това е важното. :)

« Отговор #21 -: Януари 10, 2012, 12:47:56 pm »
Моя близка приятелка,омъжена за чужденец, има Слънце, което прави само един сходящ аспект и то към Юпитер, а в Д9 има Луна съвпад Уран и тригон към Юпитер, това са нейните основни индикатори за работа и брак в чужбина.
Какво точно изучаваме в определен натал и приемаме като индикация за евентуален брак с чужденец? Това което намерих е:
У7 в 9-ти
У5 в 9-ти
Венера в 9-ти
Юпитер в 7-ми
Стрелец на К7
Това са основни индикатори, но се чудех дали има нещо по-специфично, което да търся, като напр. фиксирани звезди, мидпоинти, някой аспект? Дали се гледат други планети освен Юпитер и Венера? Колкото повече виждам, че нещо не ми е зададено в натала, толкова повече ровя и търся начин да докажа, че мога да го променя, то какво ли друго да излезе от Овнешка Луна и Телешко Слънце  ;D

« Отговор #22 -: Януари 10, 2012, 01:34:10 pm »
Здравейте,

Не виждам обаче нищо да се споменава за връзка с 12 дом, а той също се свързва с чужбина/живот зад граница,емиграция/ .

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Януари 10, 2012, 05:38:06 pm »
Здравейте,

Не виждам обаче нищо да се споменава за връзка с 12 дом, а той също се свързва с чужбина/живот зад граница,емиграция/ .

Брака не е свързан с 12-ти...Иначе си прав , че 12-ти дом се свързва с тежка емиграция...и обикновено с трансокеанските страни...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #24 -: Януари 10, 2012, 06:08:24 pm »
Здравейте,

Брака не е свързан с 12-ти...Иначе си прав , че 12-ти дом се свързва с тежка емиграция...и обикновено с трансокеанските страни...

Според мен ключовата дума при 12-и дом е "тежка".  Дали ще е от емиграция, самота, изолация, болест зависи от хороскопа. И понеже когато човек живее в чужбина обикновено се чувства самотен, затова според мен натоварен 12-и дом често е посочван като фактор за живот зад граница.

*

akruks

« Отговор #25 -: Януари 10, 2012, 07:47:20 pm »
Какво точно изучаваме в определен натал и приемаме като индикация за евентуален брак с чужденец? Това което намерих е:
У7 в 9-ти
У5 в 9-ти
Венера в 9-ти
Юпитер в 7-ми
Стрелец на К7
Това са основни индикатори, но се чудех дали има нещо по-специфично, което да търся, като напр. фиксирани звезди, мидпоинти, някой аспект? Дали се гледат други планети освен Юпитер и Венера? Колкото повече виждам, че нещо не ми е зададено в натала, толкова повече ровя и търся начин да докажа, че мога да го променя, то какво ли друго да излезе от Овнешка Луна и Телешко Слънце  ;D
все пак темата е за брак с чужденец, а не за живот и работа в чужбина, както писах в преден пост не е задължително да се ходи в друга държава, за женитба с чужденец
за мене цитираното тук, след проверка на познати се оказа вярно
mayflower, каква промяна търсиш в натала- живот и работа в чужбина, а там да срещнеш любовта на живота си и да се ожените или просто желаеш партньор чужденец?

« Отговор #26 -: Януари 10, 2012, 09:43:13 pm »
У7 в 9-ти
У5 в 9-ти
Венера в 9-ти
Юпитер в 7-ми
Стрелец на К7
все пак темата е за брак с чужденец, а не за живот и работа в чужбина, както писах в преден пост не е задължително да се ходи в друга държава, за женитба с чужденец
за мене цитираното тук, след проверка на познати се оказа вярно
mayflower, каква промяна търсиш в натала- живот и работа в чужбина, а там да срещнеш любовта на живота си и да се ожените или просто желаеш партньор чужденец?

Akruks, май се стремя към всичко изброено от теб по-горе! Живот, обучение и работа в чужбина имам и се надявам и за в бъдеще да остане така! Партньор чужденец също съм имала (няколко броя ;)), но по една или друга причина, до момента съм неомъжена. Искам да разбера в моята карта, дали има някакви индикации голямата си любов да я срещна пак в чужбината и евентуално да сключа брак с чужденец един ден.

При неаспектиран Юпитер в 9-ти, може всичко да се очаква предполагам! Нямам нито един от показателите, изброени в началото на темата, освен този, че Юпитер е съуправител на 5-ти в 9-ти. Някои карти говорят много директно и веднага се вижда ако подобно нещо е заложено да се случи, в моята гледам гледам и пак нищо не виждам :(

Колкото до 12-ти дом, имам Плутон там, рано излязох да живея сама в чужбина, но все в Европа. Не съм се чувствала сама и изолирана, напротив, чувствам се зле и сама в БГ.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Януари 10, 2012, 10:15:42 pm »
можеш да погледнеш и прогресиите ти къде са, как изгелжда в момента прогресивната ти карта, управителите на 5, 7, 9  къде са, кои са, какви са аспектите им..
ясно е, че нещо ако не е заложено в натала, няма прогресия която да го накара да се случи, но е възможно в прогресиите да има нещо по-ясно, което да ти подскаже отговора на въпроса ти.

« Отговор #28 -: Януари 10, 2012, 10:53:45 pm »
можеш да погледнеш и прогресиите ти къде са, как изгелжда в момента прогресивната ти карта, управителите на 5, 7, 9  къде са, кои са, какви са аспектите им..
ясно е, че нещо ако не е заложено в натала, няма прогресия която да го накара да се случи, но е възможно в прогресиите да има нещо по-ясно, което да ти подскаже отговора на въпроса ти.

Antena, много благодаря за насоката!

В 9-ти дом е пълно с планети в момента-прогресивни Луна, Венера и Юпитер са там+ дир.Венера. В момента пр.Луна е в почти точен съвпад с натален Юпитер, У9 Меркурий ще направи съвпад по прогресия с натална Венера след около година. Но пък прогресивен Марс У7, няма нито един сходящ аспект, освен секстил с АЦ. Прогресивен Нептун като У5 е имал тригон с У9 Меркурий, но аспекта е вече разходящ.

Дано има скорошно развитие по въпроса (в рамките на година-две) и да се похваля тук ;) Разбира се, с голямо АКО звездите са отредили така за мен :(
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Януари 10, 2012, 11:00:49 pm »
пожелавам ти го!
а и щом някой истински иска нещо, мисля че рано или късно то се случва..