съхранявам с години всякакви нещица, които имат сантиментална стойност за мен, включително няколко смс-а 
действително всеки приема и отразява романтиката по различен начин- за едни е вечеря на свещи у дома, за други мотосъбор например, номера е да съзреш романтика дори в изпълнението на рутинни задължения в сивото ежедневие, а това не знам къде го има в натала 
имам слънце и венера везни 2д., луна овен 7д., нептун скорпион 3д.,
Аз също...
Съхранявала съм дори и тапи от бутилки...Сякаш в тапата съм търсила духа на отлетялото време...Не , че живея със спомените...,но никога не мога да изтрия миговете...
Обичам бреговете...Сякаш всеки бряг ми дава усещането за връщането на загубеното...
Спя на свещи...Не ме е страх от тъмното..,но обичам леката ,ненатрапчива светлина...в която прозира само и единствено очертанието на мрака...Може би за това съм влюбена в залезите.... 
Луната е в 6-ти по тропическия зодиак...Нептун е в 12-ти...Имат широка опозиция...Венера е във втори ...Слънцето е в стрелец...Но аз все гледам звездите....Обожавам нощното небе....и птиците...

Тапи от бутилки и тем подобни съхранявам и аз

всякакви дреболии, които са били във важен за мен, романтичен момент, обожавам залезите също

бреговете, разходките нощем

Луна 12ти дом, съвпад с АСЦ и Марс в Дева, Нептун Стрелец, 4ти дом, Венера 4ти дом, Козирог, Слънце Скорпион - 3ти