Здравей Гост

Романтични ли сте?

• 13 Отговора
  • 3112 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Романтични ли сте?
« -: Януари 24, 2012, 03:17:29 am »
Къде са светилата Ви? Дом и знак...Харесвате ли вечеря на свещи...,разходките под лунната светлина...Къде е поставена венера в картата Ви? :-* А Нептун... ::)...

Re: Романтични ли сте?
« Отговор #1 -: Януари 24, 2012, 08:11:50 am »
 ;)Да и да.
Слънце и Венера в Рак.
Нептун в 1-ви дом.
Аз съм я измислила романтиката. :P
Любимото ми е да плача на някой филм. Тайно. :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #2 -: Януари 24, 2012, 08:52:31 am »
 Да, романтичка съм , дълбоко в себе си. Но по-скоро не ми личи .

Нептун в Скорпион -2ри дом.
Луна в Риби. 5 дом
Венера в Дева. 11 дом
Слънце във Везни-1 дом.

:)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Януари 24, 2012, 09:32:42 am »
 :781m: романтична ли съм?

както Dragon Lady, пише тайно си цивря на филми (които никои не подозира, че гледам де), пазя си разни дрънкулки със сантиментална стойност  ;D, в главицата си имам картини с романтични сцени, но не знам, май рядко го показвам :)  ;D

Нептун - Стрелец 3-ти
Луна Риби 5-ти
Слънце стрелец 2-ри
Венера козирог к4-ри
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 09:59:22 am от Fairy »

« Отговор #4 -: Януари 24, 2012, 09:37:06 am »
Къде са светилата Ви? Дом и знак...Харесвате ли вечеря на свещи...,разходките под лунната светлина...Къде е поставена венера в картата Ви? :-* А Нептун... ::)...

Ох, Марая за какво говориш мила ???
Толкова обичам тези неща, а на са ми се случвали от векове  :(
Еххххх.......
Слънце - везни в 2 дом
Луна - Близнаци в  11 дом
Венера - Лъв в 12 дом
нептун - Стрелец  в 4 дом

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Януари 24, 2012, 01:38:43 pm »
Файри,
Това , че си цивриш на филми...не ми е много романтично...По-скоро го усещам...емпатично...

Елфи,
Къде е причината...да не ти е случвало от години... ::)

Я погледнете аспекти към куспидите на к5-11.... ??? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Януари 24, 2012, 01:46:45 pm »
Странна работа, аз пък май не съм... :o Като се замисля? Не, по- скоро представата ми за романтика е ексцентрична- да е нещо неконвенционално, новаторско, често- нетрадиционно.Вероятно това е от луната в дома на водолея :P  И странното е, че романтиката все я свързвам с чужбина- сигурно от венера в 9. :)

« Отговор #7 -: Януари 24, 2012, 03:57:28 pm »
...

Елфи,
Къде е причината...да не ти е случвало от години... ::)

Я погледнете аспекти към куспидите на к5-11.... ??? ::)
Май от както Плутон е в 5 дом .....дано да не е той причината ...
Марая, просто бащата на детето ми е голямо дърво ,
Но мисля да се отдам на романтика и да разпусна душата при първа възможност  ;)
Оглежднам се здраво  ;D ;D ;D ;D ;D

« Последна редакция: Януари 24, 2012, 04:01:38 pm от elfidka »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Януари 24, 2012, 05:39:08 pm »
И аз съм романтичка! Луна в 6-и дом в Телец, Слънце в Скорпион в 12-и дом. Венера в 1-и дом, също в Скорпион, Нептун - Скорпион, точен съвпад с Асц, а върхът на 5- дом ми е в Риби.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Януари 24, 2012, 07:56:09 pm »

Мисля, че има изградени големи клишета по въпроса с романтиката :)
Романтично може да бъде абсолютно всичко, стига да е споделено с подходящия човек..
Същото важи и в обратния смисъл.. Всичко може да бъде неромантично и отблъскващо, дори неща, които се предполага да бъдат много романтични, ако човека, който ги поднася не ни вълнува..

*

akruks

« Отговор #10 -: Януари 24, 2012, 08:33:09 pm »
съхранявам с години всякакви нещица, които имат сантиментална стойност за мен, включително няколко смс-а  :)
действително всеки приема и отразява романтиката по различен начин- за едни е вечеря на свещи у дома, за други мотосъбор например, номера е да съзреш романтика дори в изпълнението на рутинни задължения в сивото ежедневие, а това не знам къде го има в натала  :)
имам слънце и венера везни 2д., луна овен 7д., нептун скорпион 3д.,

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Януари 25, 2012, 12:38:35 pm »
съхранявам с години всякакви нещица, които имат сантиментална стойност за мен, включително няколко смс-а  :)
действително всеки приема и отразява романтиката по различен начин- за едни е вечеря на свещи у дома, за други мотосъбор например, номера е да съзреш романтика дори в изпълнението на рутинни задължения в сивото ежедневие, а това не знам къде го има в натала  :)

Аз също... ;D Съхранявала съм дори и тапи от бутилки...Сякаш в тапата съм търсила духа на отлетялото време...Не , че живея със спомените...,но никога не мога да изтрия миговете...
Обичам бреговете...Сякаш всеки бряг ми дава усещането за връщането на загубеното...
Спя на свещи...Не ме е страх от тъмното..,но обичам леката ,ненатрапчива светлина...в която прозира само и единствено очертанието на мрака...Може би за това съм влюбена в залезите.... ::)
Луната е в 6-ти по тропическия зодиак...Нептун е в 12-ти...Имат широка опозиция...Венера е във втори ...Слънцето е в стрелец...Но аз все гледам звездите....Обожавам нощното небе....и птиците...

« Отговор #12 -: Януари 30, 2012, 08:49:17 am »

Аз също... ;D Съхранявала съм дори и тапи от бутилки...Сякаш в тапата съм търсила духа на отлетялото време...Не , че живея със спомените...,но никога не мога да изтрия миговете...
Обичам бреговете...Сякаш всеки бряг ми дава усещането за връщането на загубеното...
Спя на свещи...Не ме е страх от тъмното..,но обичам леката ,ненатрапчива светлина...в която прозира само и единствено очертанието на мрака...Може би за това съм влюбена в залезите.... ::)
Луната е в 6-ти по тропическия зодиак...Нептун е в 12-ти...Имат широка опозиция...Венера е във втори ...Слънцето е в стрелец...Но аз все гледам звездите....Обожавам нощното небе....и птиците...

Тапи от бутилки и тем подобни съхранявам и аз :) всякакви дреболии, които са били във важен за мен, романтичен момент, обожавам залезите също :) бреговете, разходките нощем :)
Луна 12ти дом, съвпад с АСЦ и Марс в Дева,  Нептун Стрелец, 4ти дом, Венера 4ти дом, Козирог, Слънце Скорпион - 3ти :)

*

Неактивен teia

• **
  • 74
« Отговор #13 -: Февруари 02, 2012, 10:54:36 am »
Венера в Лъв в 10-ти дом
Слънце в Рак
Луна в Телец
и
Уран в 1-ви ,ще си кажете напрегната , нетактична, извратена ,голям инат или направо идиотка  :(  , а аз си мисля ,че съм романтична  :898m: 
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 11:08:24 am от teia »