Благодаря на всички за коментарите по картата!
Марая, по-скоро мечтите ми са свързани с творчество, с любов не толкова

Дани, предполагам достигна до извода че може би съм хирург, поради факта че Марс е най-издигнатата планета в радикса и е в 10-ти дом! Логични разсъждения, но не съм лекар.
"При тези аспекти които имаш с Нептун и планети в 10 дом е много лесно да се каже че ще си осъществиш мечтите, понеже поемаш отговорност за тях - Сатурн тригон Нептун. Нептун сеьтил Плутон е пасивен аспект и за мен не е достатъчен за осъществяване на мечтите. Може да се каже че си имаш тайни планове свързани с пари. На първо място в живота ти са твоите цели и работа. Всички планети които са в 10 дом за мен имат приоритет, и ако са поситивно аспектирани се постигат и целите в живота!" Аstrophönix,

много точно!
Първо и най-вече имах мечта по оста 3-9 изключително силно усещам тази ос в картата си, въпреки че в 3-ти нямам планети и имам интерсептиран знак. Мечтата беше свързана с приемане и обучение в определен университет в чужбина в който приемаха много трудно.
Стана като по чудо намерих и финанси и оттам като тръгна на 20 започнах да уча, на 30 свърших докато изкарам всичките степени

Изключително много амбиции имам да се развивам повече и повече в професионално отношение и да раста в йерархията, Марс и Сатурн в 10-ти в Лъв, няма как да не се проявят в тази насока. Занимавам се с политика и дипломация, но не и в България. да се достигне висок правителствен пост в чуждо правителство или на европейско ниво е много много трудно, това още не съм го сбъднала

Другата мечта е много лична, имах си идол близо 12 години, световно известна личност,през 2009 съдбата ме срещна с него,по стечение на обстоятелствата се запознах и с родителите му, сега сме добри приятели

Ами не знам как стана,съдба или провидение или не знам какво още са намесени защото има милиони които го харесват, но аз имах огромен късмет тогава,обстоятелствата бяха все едно някой ги е нагласил и подредил за да се случи това!