Здравей Гост

11-ти дом и сбъднати мечти!

• 19 Отговора
  • 5390 Прегледи
11-ти дом и сбъднати мечти!
« -: Януари 27, 2012, 11:25:05 pm »
Защо точно 11-ти дом се свързва със сбъдване на мечтите?

Имам реализация на две големи мечти и много искам да разбера кое в картата ми е помогнало това да стане! Може би гледаме Уран като мунданен управител, У на 11-ти в натала, разположение, аспекти между тях? И може би Нептун?

Ще се радвам да споделите ако имате наблюдения!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

Re: 11-ти дом и сбъднати мечти!
« Отговор #1 -: Януари 27, 2012, 11:41:54 pm »

Имам реализация на две големи мечти и много искам да разбера кое в картата ми е помогнало това да стане! Може би гледаме Уран като мунданен управител, У на 11-ти в натала, разположение, аспекти между тях? И може би Нептун?

За осъществяване на мечтите гледам аз нептун и планети в 12 дом, особено аспекти на Нептун! :x_94: 
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #2 -: Януари 27, 2012, 11:54:47 pm »

За осъществяване на мечтите гледам аз нептун и планети в 12 дом, особено аспекти на Нептун! :x_94:

Благодаря за включването Аstrophönix ;)

Бях чела някъде, че по 11-ти са мечтите и тяхната реализация, явно съм на грешен път!

Брей, то при мен Нептун е най-аспектираната планета-тригон Луна, Меркурий, Марс, Сатурн, секстил Плутон и широка опозиция 9 градуса с Венера! Намира се във 2-ри в Стрелец. Иначе У12 е Венера, а вътре е Плутон. Дали от секстила Нептун-Плутон идва осъществяването на мечтите ми или има и друго?

А има ли значение от какво естество са желанията? Защото примерно при мен едното беше свързано с академични аспирации, но пък другото желание беше много лично! И двете се осъществиха на чужда земя :)
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Януари 28, 2012, 12:09:58 am »
Аз гледам 6-ти дом за реализация на мечтите...

Давай хороскопа...Ще се пробвам да разпозная какви са и реализацията...ще я има ли и кога? ;D

« Отговор #4 -: Януари 28, 2012, 12:25:52 am »
Аз гледам 6-ти дом за реализация на мечтите...

Давай хороскопа...Ще се пробвам да разпозная какви са и реализацията...ще я има ли и кога? ;D

Ето я картата :)

Мерси Марая!!!
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 10:43:31 am от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Януари 28, 2012, 12:33:18 am »
Според мен твоите мечти са свързани с емоционални теми...Имат  връзка с дом , деца , семейство....

Така ли е или бъркам? ::)

« Отговор #6 -: Януари 28, 2012, 12:40:14 am »
Според мен твоите мечти са свързани с емоционални теми...Имат  връзка с дом , деца , семейство....

Не, дома и децата никога не са ми били в програмата ;) Мисля, че деца няма да имам май, не виждам кога ще остане време!  Досега преследвах и все още преследвам цели от съвсем друго естество и приоритети различни от семейство.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #7 -: Януари 28, 2012, 01:06:39 am »
Може ли да опитам и аз да поразсъждавам...Според мен спечелено място след конкурс в елитна здравна клиника..предполагам, че си лекар, дори хирург...
Veroqtno v 4ujbina..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Януари 28, 2012, 01:26:56 am »

Не, дома и децата никога не са ми били в програмата ;) Мисля, че деца няма да имам май, не виждам кога ще остане време!  Досега преследвах и все още преследвам цели от съвсем друго естество и приоритети различни от семейство.

Остава тогава темата с творчеството и любовта... ::)

« Отговор #9 -: Януари 28, 2012, 09:46:15 am »

Благодаря за включването Аstrophönix ;)

Бях чела някъде, че по 11-ти са мечтите и тяхната реализация, явно съм на грешен път!

Брей, то при мен Нептун е най-аспектираната планета-тригон Луна, Меркурий, Марс, Сатурн, секстил Плутон и широка опозиция 9 градуса с Венера! Намира се във 2-ри в Стрелец. Иначе У12 е Венера, а вътре е Плутон. Дали от секстила Нептун-Плутон идва осъществяването на мечтите ми или има и друго?

А има ли значение от какво естество са желанията? Защото примерно при мен едното беше свързано с академични аспирации, но пък другото желание беше много лично! И двете се осъществиха на чужда земя :)

При тези аспекти които имаш с Нептун и планети в 10 дом е много лесно да се каже че ще си осъществиш мечтите, понеже поемаш отговорност за тях - Сатурн тригон Нептун. Нептун сеьтил Плутон е пасивен аспект и за мен не е достатъчен за осъществяване на мечтите. Може да се каже че си имаш тайни планове свързани с пари. На първо място в живота ти са твоите цели и работа. Всички планети които са в 10 дом за мен имат приоритет, и ако са поситивно аспектирани се постигат и целите в живота! :wink2:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #10 -: Януари 28, 2012, 10:42:52 am »
Благодаря на всички за коментарите по картата!

Марая, по-скоро мечтите ми са свързани с творчество, с любов не толкова ;)

Дани, предполагам достигна до извода че може би съм хирург, поради факта че Марс е най-издигнатата планета в радикса и е в 10-ти дом! Логични разсъждения, но не съм лекар.

"При тези аспекти които имаш с Нептун и планети в 10 дом е много лесно да се каже че ще си осъществиш мечтите, понеже поемаш отговорност за тях - Сатурн тригон Нептун. Нептун сеьтил Плутон е пасивен аспект и за мен не е достатъчен за осъществяване на мечтите. Може да се каже че си имаш тайни планове свързани с пари. На първо място в живота ти са твоите цели и работа. Всички планети които са в 10 дом за мен имат приоритет, и ако са поситивно аспектирани се постигат и целите в живота!" Аstrophönix,  :clap: много точно!

Първо и най-вече имах мечта по оста 3-9 изключително силно усещам тази ос в картата си, въпреки че в 3-ти нямам планети и имам интерсептиран знак. Мечтата беше свързана с приемане и обучение в определен университет в чужбина в който приемаха много трудно.
Стана като по чудо намерих и финанси и оттам като тръгна на 20 започнах да уча, на 30 свърших докато изкарам всичките степени ;D

Изключително много амбиции имам да се развивам повече и повече в професионално отношение и да раста в йерархията,  Марс и Сатурн в 10-ти в Лъв, няма как да не се  проявят в тази насока. Занимавам се с политика и дипломация, но не и в България.  да се достигне висок правителствен пост в чуждо правителство или на европейско ниво е много много трудно, това още не съм го сбъднала ;D

Другата мечта е много лична, имах си идол близо 12 години, световно известна личност,през 2009 съдбата ме срещна с него,по стечение на обстоятелствата се запознах и с родителите му, сега сме добри приятели :) Ами не знам как стана,съдба или провидение или не знам какво още са намесени защото има милиони които го харесват, но аз имах огромен късмет тогава,обстоятелствата бяха все едно някой ги е нагласил и подредил за да се случи това!

If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Януари 28, 2012, 11:41:24 am »
Уау...това последното много красиво.... ;D

Разкажи повече , ако е удобно разбира се...При какви транзити и дирекции се случи...Имаш ли спомени? ::)

« Отговор #12 -: Януари 28, 2012, 12:12:34 pm »
Уау...това последното много красиво.... ;D

Разкажи повече , ако е удобно разбира се...При какви транзити и дирекции се случи...Имаш ли спомени? ::)

Марая, много ми е любопитно и на мен, кои аспекти ми донесоха това щастие! За жалост, все още съвсем не мога да си разчитам картата и да преценя правилно астрологичните предпоставки за това, което ми се случи! За първи път го видях наживо и разговарях с него в края на юни 2009! Оттогава като се започна, много често се срещахме!

Най-най странното-миналата година беше в София за снимки! А пък аз в същото време, съм в неговата държава! Разбрах от пресата че е в БГ! Не знам как стана, хванах полет на същия ден, пристигнах късно в София и от медиите разбрах, че е бил само за два дни и си  е тръгнал. Въпреки това, минах на другия ден сутринта покрай хотела и гледам отвън, хора от екипа му, викам си има нещо...а пък той решил да остане още един ден! И това ако не беше заради мен! И именно в София, имах шанса да говоря с него много дълго време, да се разходим и т.н. После всички ми казваха, че съм знаела предварително от родителите му, че ще остане! НИЩО НЕ ЗНАЕХ! Никога не съм мислила, че той изобщо знае и за България, какво остава да дойде тук!

Слагам ти картата от 10/02/2011, ако ти забележиш нещо, което да подсказва за това изключително преживяване, ще е супер ;)
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 04:59:04 pm от mayflower »
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Януари 28, 2012, 12:18:43 pm »
mayflower, цялото твое преживяване ми звучи като приказка - и подкрепя идеята, че човек трябва да желае и да действа, инак мечтите си остават само нереални фантазии (за мен е шокиращо, колко малко хора реално мислят за нещата, които желаят). Пожелавам ти още сбъднати мечти, на теб и на всички приятели тук.

« Отговор #14 -: Януари 28, 2012, 12:22:32 pm »
mayflower, цялото твое преживяване ми звучи като приказка - и подкрепя идеята, че човек трябва да желае и да действа, инак мечтите си остават само нереални фантазии (за мен е шокиращо, колко малко хора реално мислят за нещата, които желаят). Пожелавам ти още сбъднати мечти, на теб и на всички приятели тук.

Благодаря Fairy! Вълшебно беше наистина, няма как да се опише с думи! Дано всеки има шанса да изживее нещо, за което истински си мечтае!  И колкото повече мечтаем, толкова повече можем да бъдем!
If you stay by my side
We can rule the world