за Сатурн във Везни, някъде бях срещала, че най-силен е около 19-20гр., където екзалтацията му е най-най (не знам дали има нещо вярно де)
при всички положения Сатурн във 2-ри ще засяга финансови въпроси
, но не само това...
Там ми съвпадна със Слънцето, и подтикна Слънцето към действия, но завършека беше в 29 гр. . И все повече си мисля, че планетите са силно проявени в крайните градуси на знака. Съдя и по 29 гр. на Юпитер в натала си и не само по моята карта.
Да се надяваме да стабилизира финансите

Като съвпадне със Меркурий, ще направи тригон към 10 дом.

Няма да му се разсърдя ,ако премахне тези дето са ме лъгали във финансов план и са ме завлекли;)
Плутон и Меркурий са ми рецепция, Плутон в 11 не ми е пречил никога по повод втори дом, където е Меркурий в Скорпион в натала ми./ това за рецепцията /
Защото завличането с пари си го броя по Нептун, но и ненадейно си идват отнякъде, когато не ги чакам.Има си тригон към 10дом. Така,че и той не е много зле.
За транзитите може би е аналогично.
А и в скорпион може да премахне всичко загнило и старо като мислене и ценностни системи и да ни попромени / за тези дето имат във 2 дом скорпион/.
Moon, ще искаш да си по- откъсната и изолирана от света , да останеш със себе си и да анализираш всичко до тук. Ако ти транзитира през 12 дом, и ще си с усещането ,че искаш нещо да промениш.

така беше при мен. Може даже много бързо да трансформираш нещата. Скорпиона го умее . При мен 12 дом е в знак везни и имах лутане.
В Скорпион би трябвало да премахне всичко загнило и затлачено, дето не става на материал и не може да бъде- подобрено.