Здравей Гост

Сатурн в Скорпион

• 38 Отговора
  • 9552 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Сатурн в Скорпион
« -: Януари 28, 2012, 12:07:02 pm »
скоро Сатурн ще навлезе в знака Скорпион ее по някое време ще се обърне и ще довърши отношенията (везни).
какви тенденции ще донесе Сатурн в мистичния воден знак? Как ще се прояви в картите ви? Какво очаквате близките 2-3г.?

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Сатурн в Скорпион
« Отговор #1 -: Януари 28, 2012, 12:19:50 pm »
 Ще засегне остта 2/8. Не знам , по някое време преминавайки през скорпион ще съвпадне с Меркурий и Нептун. съвпада му със Нептун, е стряскащ. ;D В пъри дом най активен беше в 29 си градус. :) той има още да стои в първи де. :) Ще направи опозиция на осми., а в натала е в шести, тъй че няма да е розово си мисля. В пъри дом като направи опозиция на възела в седми ми беше развода. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Януари 28, 2012, 12:23:32 pm »
за Сатурн във Везни, някъде бях срещала, че най-силен е около 19-20гр., където екзалтацията му е най-най (не знам дали има нещо вярно де)

при всички положения Сатурн във 2-ри ще засяга финансови въпроси ;), но не само това...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Януари 28, 2012, 12:24:32 pm »
скоро Сатурн ще навлезе в знака Скорпион ее по някое време ще се обърне и ще довърши отношенията (везни).
какви тенденции ще донесе Сатурн в мистичния воден знак? Как ще се прояви в картите ви? Какво очаквате близките 2-3г.?

От мунданна гледна точка...си мисля , че ще е по-добре от везнишкия му транзит...Плутон в козирог , а Сатурн в скорпион = взаимна рецепция...
Двете планети ще се чувстват отлично...

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #4 -: Януари 28, 2012, 12:25:17 pm »
Аз имам Сатурн на Асц в 12 дом в скорпион. Незнам какво да очаквам от него?:)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Януари 28, 2012, 12:55:11 pm »

От мунданна гледна точка...си мисля , че ще е по-добре от везнишкия му транзит...Плутон в козирог , а Сатурн в скорпион = взаимна рецепция...
Двете планети ще се чувстват отлично...

и аз така се надявам. не съм на "ти" с прогнозите, но си мисля, че около 2013 ще има раздвижване по отношение финансова криза.., но бих вметнала, че тази година ще добра за хора занимаващи се със спекулации, недвижими имоти (ако не се лъжа скоро у нас ще бъде променен закона за придобиване на земя от чужденци), и все пак Сатурн е консерватизъм мисля, си че някои стари методи в сферата на търговията тепърва ще се актуализират...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Януари 28, 2012, 01:06:58 pm »
за Сатурн във Везни, някъде бях срещала, че най-силен е около 19-20гр., където екзалтацията му е най-най (не знам дали има нещо вярно де)

при всички положения Сатурн във 2-ри ще засяга финансови въпроси ;), но не само това...

Там ми съвпадна със Слънцето, и подтикна  Слънцето към действия, но завършека беше в 29 гр. . И все повече си мисля, че планетите са силно проявени в крайните градуси на знака. Съдя и по 29 гр. на Юпитер в натала си и не само по моята карта.

Да се надяваме да стабилизира финансите ::) Като съвпадне със Меркурий, ще направи тригон към 10 дом.  ::) Няма да му се разсърдя ,ако премахне тези дето са ме лъгали във финансов план и са ме завлекли;)

Плутон  и Меркурий са ми рецепция, Плутон в 11 не ми е пречил никога по повод втори дом, където е Меркурий в Скорпион в натала ми./ това за рецепцията  /
Защото завличането с пари си го броя по Нептун, но и ненадейно си идват отнякъде, когато не ги чакам.Има си тригон към 10дом.  Така,че и той не е много зле. ;D 

За транзитите може би е аналогично.

А и в скорпион може да премахне всичко загнило и старо като мислене и ценностни системи и да ни попромени / за тези дето имат във 2 дом скорпион/.

Moon, ще искаш да си по- откъсната и изолирана от света , да останеш със себе си и да анализираш всичко до тук. Ако ти транзитира през 12 дом, и ще си с усещането ,че искаш нещо да промениш. :) така беше при мен. Може даже много бързо да трансформираш нещата.  Скорпиона го умее . При мен 12 дом е в знак везни и имах лутане.

В Скорпион би трябвало да премахне всичко загнило и затлачено, дето не става на материал и не може да бъде- подобрено. ;D ;D

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #7 -: Януари 28, 2012, 01:16:20 pm »
Много точно го каза milla_m и да ще транзитира през 12дом!Дано бързо да отмине!:)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #8 -: Януари 28, 2012, 01:19:21 pm »
  Надявам се Сатурн в Скорпион да ограничи краденото на капаци на шахти , по всички градове. Ще много хора се потрошиха.  Стана система защото. :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Януари 28, 2012, 01:29:50 pm »
и двете с Мила сме пресни на преживявания със Сатурн в 12-ти - добър период за изчистване на остарели ментални настройки, намиране на истинската същност, проблемни личностни елементи от характера, стари и не точни разбирания за света, добро време за оставане на саме и намиране на твоята си индивидуалност, много добре можеш да усетиш душата и нейните копнежи...

за мен лично по-трагичен е периода 12-1...., все пак имах и Сатурново, но да видим какво ще кажа като се обърне  ;D
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 01:33:11 pm от Fairy »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Януари 28, 2012, 01:32:41 pm »
Много точно го каза milla_m и да ще транзитира през 12дом!Дано бързо да отмине!:)

После ще си като нова , и ще имаш цел и  път с новата си самоличност. Ще си се намерила  по нов начин. Успех :-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Януари 28, 2012, 01:33:36 pm »

После ще си като нова , и ще имаш цел и  път с новата си самоличност. Ще си се намерила  по нов начин. Успех :-*

нищо чудно да намериш истинското си призвание  :P :-*

*

Неактивен moon

• *
  • 10
« Отговор #12 -: Януари 28, 2012, 02:03:36 pm »
А дано сте прави :)  при мен изолацията настъпи малко по-раничко,но желанието за тотална промяна огромна!Дано намеря своето истинско призвание както  каза Fairy!  :-* :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #13 -: Януари 28, 2012, 03:02:44 pm »
Аз имам цял стелиум в Скорпион плюс Асц. Слънцето и Меркурий са ми в Скорпион в 12-и дом, а Нептун е в точен съвпад с Асц, Венера - също в Скорпион, но в широк съвпад с Асц. Да видим какво ще ми донесе Лорда на Кармата!:) Не ме е страх от съвпада му с Нетпун, защото по рождение си имам точен квадрат между тези планети и както се казва, доста пъти съм хапвала дръвцето на нереалистичните си очакванията от живота  и  хората.:)Сега Сатурн ми е в 12-и дом, но не усещам да съм се изолирала, може би защото съм много натоварена в работата си и като се прибера, единственото ми желание е да почивам или да отида да плувам, т.е. и да има изолация, тя е желана и не тежи, а лекува. Освен да намеря истинското си призвание най-накрая:) с 3 външни планети на ъгли никак не ми е лесно!:)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #14 -: Януари 28, 2012, 03:58:17 pm »
Сега видях, че по времето на транзита на Сатурн през Скорпион прогресивната ми Луна ще направи съвпад със Сатурн, а повечето от личните ми планети са прогресирали в Козирог. И това ако не е повторение на тема.... Кой знае какво ще ми дойде до главата!:)Както казват в турските сериали:"Дано да е за добро!":)