Здравей Гост

Сатурн в Скорпион

• 38 Отговора
  • 9539 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Сатурн в Скорпион
« Отговор #15 -: Януари 28, 2012, 11:35:01 pm »
И при мен периодът ще е интензивен - в Скорпион, Сатурн ще направи съвпад с натални Плутон, Марс, предстои ми Сатурнов възврат и същевременно опозиция към натални Слънце и Венера в Телец. Домовете са 2 / 8. На всичкото отгоре Ноември гледам, че ще има Слънчево затъмнение в почти точен съвпад с наталния ми Марс в Скорпион, 8-ми дом. Ако оживея след всичко това, значи няма, какво да ме стресне повече  ;D

« Отговор #16 -: Февруари 03, 2012, 07:28:47 pm »
Аз имам цял стелиум в Скорпион плюс Асц. Слънцето и Меркурий са ми в Скорпион в 12-и дом, а Нептун е в точен съвпад с Асц, Венера - също в Скорпион, но в широк съвпад с Асц. Да видим какво ще ми донесе Лорда на Кармата!:) Не ме е страх от съвпада му с Нетпун, защото по рождение си имам точен квадрат между тези планети и както се казва, доста пъти съм хапвала дръвцето на нереалистичните си очакванията от живота  и  хората.:)Сега Сатурн ми е в 12-и дом, но не усещам да съм се изолирала, може би защото съм много натоварена в работата си и като се прибера, единственото ми желание е да почивам или да отида да плувам, т.е. и да има изолация, тя е желана и не тежи, а лекува. Освен да намеря истинското си призвание най-накрая:) с 3 външни планети на ъгли никак не ми е лесно!:)
И аз имам стилиум в Скорп .Там са един до друг Мерк .Уран Марс Венера като съвпада да Марс и Венера са на върха на 4 дом в Скорп дали може да умре някой ще видим .

« Отговор #17 -: Февруари 03, 2012, 08:51:53 pm »
Аз нямам нищо в скорпион с изключение на черна луна ;D което не е малко .

Но пък много планети  в телец ;D :o

« Отговор #18 -: Февруари 08, 2012, 06:52:52 pm »
Аз имам цял стелиум в Скорпион плюс Асц. Слънцето и Меркурий са ми в Скорпион в 12-и дом, а Нептун е в точен съвпад с Асц, Венера - също в Скорпион, но в широк съвпад с Асц. Да видим какво ще ми донесе Лорда на Кармата!:) Не ме е страх от съвпада му с Нетпун, защото по рождение си имам точен квадрат между тези планети и както се казва, доста пъти съм хапвала дръвцето на нереалистичните си очакванията от живота  и  хората.:)Сега Сатурн ми е в 12-и дом, но не усещам да съм се изолирала, може би защото съм много натоварена в работата си и като се прибера, единственото ми желание е да почивам или да отида да плувам, т.е. и да има изолация, тя е желана и не тежи, а лекува. Освен да намеря истинското си призвание най-накрая:) с 3 външни планети на ъгли никак не ми е лесно!:)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #19 -: Февруари 09, 2012, 05:10:10 pm »
Аз нямам нищо в скорпион с изключение на черна луна ;D което не е малко .

Но пък много планети  в телец ;D :o

Оста на притежанията... ;D ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #20 -: Февруари 10, 2012, 07:40:03 am »
 ;D май малко избързах с тази тема... Сатурн скоро ще се обърне и ще стигне до към 22-рия във везни и чак края на годината ще е в скорпион..

не знам за вас, но положението му на 29гр. нещо ама никак не ме кефи :)

« Отговор #21 -: Февруари 10, 2012, 11:20:05 am »
мен въобще и в дева и във везни не ме кефи ;D

в скорпион ще мине през ИЦ, съвпад с уран в четвърти и опозиция с юпитер в 10ти, квадрат към собствената си позиция. долу горе по едно и също време и тр. СЛВ ще мине през ИЦ.

ще се мре ;D

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Февруари 11, 2012, 08:02:15 am »
         При мен транзитира през 8ми, като вече към днешна дата както виждаме е влезнал в ретро фазата си и тепърва ще се връща през дома назад.  Мога да кажа, че ми спомага за отговорно и премерено отношение към банките и като цяло към чуждия капитал, не знам дали да му отдам по този транзит по дом, но може и да има пръст в засиления ми интерес към астрологията...  ???  А като аспекти е понагазил Плутон, който ми е в анаретен градус Везни и прави секстили към Слънце, Юпи, Нептун, тригон към AC...
« Последна редакция: Февруари 11, 2012, 08:07:34 am от kokolino »

« Отговор #23 -: Февруари 11, 2012, 07:31:51 pm »
Имам К6  на 29 гр.Везни и инсептиран Скорпион в 6 ти дом .Обаче нямам планети в неподвижни знаци, така че от опозиции и квадратури ще се отърва !!!!! Чака ме само съвпад с Лилит :-)))
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.

*

ANCIENT WARRIOR

« Отговор #24 -: Февруари 16, 2012, 10:59:53 am »
.
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 04:50:08 pm от ANCIENT WARRIOR »

« Отговор #25 -: Февруари 16, 2012, 01:44:37 pm »
         При мен транзитира през 8ми, като вече към днешна дата както виждаме е влезнал в ретро фазата си и тепърва ще се връща през дома назад.  Мога да кажа, че ми спомага за отговорно и премерено отношение към банките и като цяло към чуждия капитал, не знам дали да му отдам по този транзит по дом, но може и да има пръст в засиления ми интерес към астрологията...  ???  А като аспекти е понагазил Плутон, който ми е в анаретен градус Везни и прави секстили към Слънце, Юпи, Нептун, тригон към AC...

За Сатурн транзит в 8 дом може да се каже в общи линии, че те кара да се изяснат нещата в отношенията ти, с кои ще се поема отговорност да се задълбочават, и с кои ще се разделяме. От друга страна ти дава възможността да оцъзнаеш, за този багаж който носиш на гърба си с задължения, дали постигаш нещо, или е дошло времето да се освободиш от него. На най кратко казано имаш възможноста да поемеш отговорноста и да се разделиш с това което те мъчи, както и да тръгнеш по пътя на призванието си! :805m:
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #26 -: Февруари 16, 2012, 01:50:46 pm »

в скорпион ще мине през ИЦ, съвпад с уран в четвърти и опозиция с юпитер в 10ти, квадрат към собствената си позиция. долу горе по едно и също време и тр. СЛВ ще мине през ИЦ.

ще се мре ;D

Privet! Вчера писах но нещо се изгуби, та пак да попитам: очакваш ли някакви промени около дома/отношения с майката; имаш ли недовършени професионални въпроси а така също и нещо плануваш ли като ново начало а може би и някое наследство?

ами ще се развеждам и един нов мъж планирам. отдавна съм го запланирала та да видим ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #27 -: Февруари 16, 2012, 01:50:58 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 02:42:38 pm от Antena »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #28 -: Февруари 16, 2012, 01:52:20 pm »

ще се мре ;D

Privet! Вчера писах но нещо се изгуби, та пак да попитам: очакваш ли някакви промени около дома/отношения с майката; имаш ли недовършени професионални въпроси а така също и нещо плануваш ли като ново начало а може би и някое наследство?

ами ще се развеждам и един нов мъж планирам. отдавна съм го запланирала та да видим ;D

това е твърде възможно - и нов мъж, и нов дом

*

ANCIENT WARRIOR

« Отговор #29 -: Февруари 16, 2012, 02:14:13 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 16, 2012, 04:51:40 pm от ANCIENT WARRIOR »